PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » K750i patche

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
ERR - patch BTS (miniGPS)
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
J@cker
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 30

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #69250 Zaslal: 15.09.07 15:46    Předmět: ERR - patch BTS (miniGPS) Citovat

Patch: miniGPS (BTS)
Chyba: Po nahrání patche a znovuoživení přístroje nabootuje, zadám pin a pak už mobil jen bliká a bliká. Po odstranění patche vše šlape.

Dělám někde chybu já nebo nejsem sám ? Popř, kde ji dělám ?

// Jinak je tam hodně patchů, které hážou hlášku a to, že script obsahuje chybu ale patche nakonec jedou.


K750_R1CA021
CID: 49
color: red
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Adow
Moderátor
Moderátor


Příspěvky: 1672
Bydliště: Brrrrno
Už. poděkoval: 83x
Poděkovalo mu 327 lidí
ve 113 příspěvcích

Příspěvek #69292 Zaslal: 15.09.07 19:19    Předmět: Citovat

MiniGPS mi jede bez problémů, stejně jako (skoro) všechny patche ze seznamu - osobně je testuju, než je přidám...
_________________

Mobile 1: T-Mobile MDA Compact V -> HTC Touch Diamond II EržikaD2 - WM6.5.3 - Sense 2.5 - CZ
Mobile 2: K530i CID 52 -> W660i R8BB001
Nepište mi, prosím, na SZ dotazy - bohužel už jsem dlouho mimo a jen málo si pamatuju Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pumpkin
Tuner
Tuner


Příspěvky: 878
Bydliště: Pardubice
Už. poděkoval: 43x
Poděkovalo mu 15 lidí
v 7 příspěvcích

Příspěvek #69293 Zaslal: 15.09.07 19:22    Předmět: Citovat

Vytvořil jsi ten soubor minigps.ini?
_________________
Muzejní exponát: w750i CID 36 RED
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
J@cker
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 30

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #70418 Zaslal: 21.09.07 14:49    Předmět: Citovat

ano vytvořil
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
J@cker
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 30

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #70627 Zaslal: 22.09.07 12:42    Předmět: Citovat

notak jak jednou dáte patch na ukládání na kartu tak je to v trapu. Musel jsem flashnout new FW bez FS a už to jede.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
w1k
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 10
Bydliště: mt/ pardubice+


Příspěvek #71216 Zaslal: 23.09.07 22:42    Předmět: Citovat

to blikanie robi obcas aj mne, ale len ked nahravam viac patchov za sebou, ked nejaky odstranim, vse slape. skus ho tam nahrat ester az, malo byt to ist.. alebo nie?Smile skus
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
J@cker
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 30

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #72250 Zaslal: 29.09.07 20:42    Předmět: Citovat

jasne v jinem poradi, jinak hodilo by se udelat aby se to mohlo zapina/vypina.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Hacky
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 18



Příspěvek #170420 Zaslal: 29.03.09 21:08    Předmět: Citovat

ahoj chtěl bych se zeptat jak z w660 odstranit patch mám tam minigps ale chtěl jsem aby se zobrazoval jen kdyz dam informace o bunce bohuzel na to nereaguje pomohl by mi nekdo pls ?
_________________
V630i@W660 Camdriver 0.7 vypnuty zvuk fotaku 2GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gery
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 816
Bydliště: Vidlákof
Už. poděkoval: 12x
Poděkovalo mu 122 lidí
v 65 příspěvcích

Příspěvek #170421 Zaslal: 29.03.09 21:09    Předmět: Citovat

Odstraníš ho stejně jako jsi ho tam dal, jen zaškrtneš remove patch.
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » K750i patche Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com