|
 |
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
HUdasp Pokročilý

Už. poděkoval: 23x Poděkovalo mu 125 lidí ve 112 příspěvcích
|
#217122 Zaslal: 15.03.10 22:59 Předmět: (vX3) AudioPhile Premium HD Acoustics pro A2 a UIQ3 telefony |
|
|
Pro velký zájem a vynikající hodnocení uživateli dávám link na stažení vynikajícího acoustiku pro telefony na platformě A2 a UIQ3. Původ mají v driverech z SE Aino (FW R1BA049). Jsou to soubory PHF pouze pro sluchátka (drátová i bluetooth A2DP), nenastávají problémy s nefunkčním mikrofonem či mono/stereo reproduktory. Vše podstatné je v archivu. Pro rejpaly přidávám i odkaz na topic autora driverů. Vynikající a vyvážená kvalita zvuku, vhodné pro rockery, diskanty i technaře. Dle mne posouvají zvukovej výstup mobilů na úroveň kvalitních MP3 přehrávačů.
Instalace:
A2: - obsah složky (vX3) AudioPhile Premium HD Acoustics for All A2 & UIQ3 Phones zkopírovat do ifs/settings/acoustic a přepsat (nezapomeňme na zálohu původních souborů)
UIQ3: - Caps Switch OFF, doporučuji aplikaci Sound Patcheru
- přípony souborů ve složce (vX3) AudioPhile Premium HD Acoustics for All A2 & UIQ3 Phones přejmenovat (třebas pomocí Total Commanderu) na .att
- soubory nakopírovat do C:\private\10200B19\AATFiles\
- není nutné nahrávat soubor phf_3_play.aat
- pro dokonalý výsledek doporučuji kombinovat s drivery pro W995/W980 (původní topic zde)
Restart a posloucháme!
P.S.: Je to zjednodušená verze návodu pro laiky, možností je tam víc (sou tam nějaké patche a podobné blbinky)
Stažení zde
Naposledy upravil HUdasp dne 16.03.10 21:38, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
oldboy63 Kolemjdoucí

|
#217174 Zaslal: 16.03.10 18:10 Předmět: |
|
|
prosím ťa, kdeže je ten link na driver?, nejak ho nemôžem nájsť. a zlepší i hlasitosť reprákov mps-70, alebo ms-410?
edit: tak už som prelúskal celú 31 stranovú diskusiu na esate a teda je to ovládač iba na káblovú handsfree. _________________ Myslieť, znamená ho^no vedieť!
motorola talkabout 2288, ericsson t65,SE K700i, SE K800i (M2 4GB), SE C905 Black - (M2 16GB, HPM-70, MPS-70 + MS-410, MMR-70)
Naposledy upravil oldboy63 dne 16.03.10 20:51, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
cter Kolemjdoucí

|
#217177 Zaslal: 16.03.10 18:16 Předmět: |
|
|
| oldboy63 napsal: | prosím ťa, kdeže je ten link na driver?, nejak ho nemôžem nájsť. a zlepší i hlasitosť reprákov mps-70, alebo ms-410? | tu to najdes ..a to s tim mps netusim _________________ W200i....W910i{zhanam dobry acoustic driver} |
|
| Návrat nahoru |
|
v6ak Středně pokročilý

Už. poděkoval: 11x Poděkovalo mu 38 lidí ve 37 příspěvcích
|
#217182 Zaslal: 16.03.10 18:58 Předmět: |
|
|
Na uloz.to je to nějaké rozbité*, originál je na http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=188767
Ta poznámka o W980/W910 je asi jen k hlasitému výstupu, že?
*) v době psaní "Zdarma (FREE stahovani) můžete stahovat pouze jeden soubor naráz (používat jeden download slot)." _________________ G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere
Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu. |
|
| Návrat nahoru |
|
HUdasp Pokročilý

|
#217195 Zaslal: 16.03.10 21:39 Předmět: |
|
|
No není. To uloz.to proste dela. Ten šílenej soubor stačí otevřít ve WinRaru a jede to. Každopádně odkaz na stažení opraven na edisk.
to oldboy63 Zlepšuje to všeobecně drátovej i bluetooth výstup pro hudbu, takže by se to mělo projevit na všech zvukových zařízeních připojených k FastPortu. Neni to jen na kabel - obrovský zlepšení sem pocítil i na bezdrátovejch DS970.
to v6ak Pokud to cpeš do G502, tak ta druhá složka tě vůbec nezajímá. To je pouze pro UIQ stroje. |
|
| Návrat nahoru |
|
oldboy63 Kolemjdoucí

|
#217210 Zaslal: 17.03.10 14:41 Předmět: Re: (vX3) AudioPhile Premium HD Acoustics pro A2 a UIQ3 tele |
|
|
| HUdasp napsal: |
Instalace:
A2: - obsah složky (vX3) AudioPhile Premium HD Acoustics for All A2 & UIQ3 Phones zkopírovat do ifs/settings/acoustic a přepsat (nezapomeňme na zálohu původních souborů)
Restart a posloucháme!
|
mám c905. chcem sa ťa ešte opýtať: do ifs/setings/acoustic som nakopíroval súbory wbxml - amplified. aký je rozdiel, medzi nimi a normal? a ešte nemal by som nakopírovať aj súbory cvs do tpa/preset/acoustic? a načo, prosím ťa, slúžia tieto súbory? _________________ Myslieť, znamená ho^no vedieť!
motorola talkabout 2288, ericsson t65,SE K700i, SE K800i (M2 4GB), SE C905 Black - (M2 16GB, HPM-70, MPS-70 + MS-410, MMR-70) |
|
| Návrat nahoru |
|
HUdasp Pokročilý

|
#217217 Zaslal: 17.03.10 16:35 Předmět: |
|
|
| Nechápu otázce jaké jsou tam rozdíly.. tvoje platforma je DB3210, tam můžeš pokračovat i dle návodu v originálním topicu (moje verze je udělaná čistě pro laiky a je vořezaná). Myslím ale, že stěžejní jsou ty dané soubory s driverama. A2 telefon nevlastním, takže více nemohu pomoci. |
|
| Návrat nahoru |
|
v6ak Středně pokročilý

|
#217354 Zaslal: 19.03.10 15:54 Předmět: |
|
|
Myslím, že zlepšení je patrné spíš na HGE-100 než na HPM-62. Myslím, že hlasitost se mi trošku snížila (původně jsem měl cosi původně z W980). A na HPM-62 mi přijde, že ta hlasitost trošku skáče. _________________ G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere
Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu. |
|
| Návrat nahoru |
|
HUdasp Pokročilý

|
#217359 Zaslal: 19.03.10 16:21 Předmět: |
|
|
Mno toto se může stát, ale připisoval bych to mp3 souborům a jejich datovém proudu, než ovladačům. Na HPM-70 i laické ouško rozpozná rozdíl v datovym proudu MP3 souboru. Hold kvalitní akustiky taky vyžadujou kvalitní soubory k přehrávání (256 MBit/s jedině u MP3, nejlépe FLAC či OGG formát). Nejlépe rozdíl rozpoznáte např. v záznamu nějakého koncertu oproti albu. Horší akustiky vady skrejou, ale u těchto je to znát. Jukni na toto, jestli si stim přehráváš 128 MBit soubory, tak toto není akustic pro tebe
Jo a HMP-62 nejsou bůhvíjaký sluchátka kvalitou, od SE HPM-70 a výše pro nějaký kvalitnější poslech.
EDIT: Byl bych docela rád, kdyby někdo zpracoval doplnění návodu pro A2 telefony (co se má dělat s těma .csv soubory apod. - to se mne na UIQ netýká), který bych přidal do prvního příspěvku. A2 telefon bohužel nevlastním. Kdyby někdo chtěl, ať to nějak sepíše a pošle mi to přes PM. |
|
| Návrat nahoru |
|
v6ak Středně pokročilý

|
#217453 Zaslal: 21.03.10 21:31 Předmět: |
|
|
No spíš jde o to, že pauznu a znovu spustím a mám jinou hlasitost. Nebo i po přetočení. S G502 nebo W980 acousticy to nedělalo. Ale v HGE-100 to taky nepozoruju.
Jinak na A2 se má prý ještě upravit ekvalizér pomocí customize_upgrade.xml, já to udělal jen ručně od oka. _________________ G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
|
| Návrat nahoru |
|
HUdasp Pokročilý

|
#217454 Zaslal: 21.03.10 21:46 Předmět: |
|
|
| Na ekvalizaci nesahám. Plně mi vyhovuje neutrální zvuk s vyplym ekvalizérem (tzn. režim normální). |
|
| Návrat nahoru |
|
Dado Nováček

Příspěvky: 96 Bydliště: Skýcov Už. poděkoval: 4x Poděkovalo mu 5 lidí ve 4 příspěvcích
|
#217822 Zaslal: 30.03.10 22:06 Předmět: |
|
|
Chcem sa spýtať že keby nakopčím .csv do tpa/preset/acoustics na phone bez clear audia že čo by sa stalo. Zmenilo by mi to niečo alebo by mi nešiel mobil či ako? Pišu že je to zakazane ale neviem. Aky efekt maju tieto subory vlastne? _________________ c510 future black, R1HA035 - 4GB M2, vlastne GFX, wmp 12 walkman style, flash menus,patche, shake it wallpapers,acustic.... a konečne už aj ELFy |
|
| Návrat nahoru |
|
| Uživatelé kteří děkují: gooka2 |
|
v6ak Středně pokročilý

|
#217839 Zaslal: 31.03.10 14:27 Předmět: |
|
|
Tam píše, ať to neděláš i A2v1 a UIQ, C510 je označován jako A2v2 nebo A2v3. Takže tam bych to kopíroval.
Myslím, že by se nestalo něco kritického, spíš že to je u některých modelů (A2v1 a UIQ) zbytečné. A přinejhorším by to snad mělo stačit tyto soubory odstranit. _________________ G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
|
| Návrat nahoru |
|
Dado Nováček

Příspěvky: 96 Bydliště: Skýcov Už. poděkoval: 4x Poděkovalo mu 5 lidí ve 4 příspěvcích
|
#218017 Zaslal: 02.04.10 16:57 Předmět: |
|
|
Okačik. diki za info _________________ c510 future black, R1HA035 - 4GB M2, vlastne GFX, wmp 12 walkman style, flash menus,patche, shake it wallpapers,acustic.... a konečne už aj ELFy |
|
| Návrat nahoru |
|
MaofKO Nováček

Příspěvky: 60 Bydliště: Brezová pod Bradlom,SR Už. poděkoval: 3x Poděkovali mu 2 lidé ve 2 příspěvcích
|
#220098 Zaslal: 07.05.10 11:45 Předmět: |
|
|
tie csv súbory vol_cb_on.csv, vol_cb_on_normal.csv, vol_emp_eq_on.csv, vol_eq_off.csv sú len na to aby bola vyššia hlasitosť že (aspoň teda podľa mňa, čo som sa do nich pozeral)? tie si tam nemusím dávať, keď nechcem vyššiu hlasitosť dúfam, chcem len vyššiu kvalitu zvuku... _________________
R3EG004, M2 8GB, edit menu.ml + svetlo, flash menu, HPM-77 + MPS-70, lighteffects (modré podsvietenie nav. tlačidiel), font Sony Sketch, acoustic |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|
|