PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » Nákupní poradna

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
htc hd 2
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eragon124
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 31



Příspěvek #220985 Zaslal: 31.05.10 22:54    Předmět: htc hd 2 Citovat

Zdravím chystam sa kupit htc hd 2 čo nanho poviete je to dobri mobil chcem ho hlavne vyuzivat na zabavu hry, aplikacie, filmy, internet
_________________
K550i na W610i : CID52, R6BC002
Patche,Camdriver,Displaydriver,Flash menu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HUdasp
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1599

Už. poděkoval: 23x
Poděkovalo mu 125 lidí
ve 112 příspěvcích

Příspěvek #220986 Zaslal: 31.05.10 23:10    Předmět: Citovat

Pokud vyžaduješ Windows Mobile bez HW klávesnice a velikost ti neva, tak lepší volba dnes neni. Možná bych ještě zvážil Androiďáky HTC Desire, SE X10.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
naschd
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1159
Bydliště: BN town
Už. poděkoval: 46x
Poděkovalo mu 46 lidí
ve 43 příspěvcích

Příspěvek #220992 Zaslal: 01.06.10 14:41    Předmět: Citovat

Zdravim taktiez sa pridavam , potrebujem zohnat tiez nieco ako HTC HD2 ( zatial sa k nemu priklanam najviac ) ide mi o Windows mobile , o gigovy procak , a aby nebol uplne naryt fotak , mozno by ma potesila HW klavesnica ak by bolo nieco podobne v dohladne ...
_________________
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HUdasp
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1599

Už. poděkoval: 23x
Poděkovalo mu 125 lidí
ve 112 příspěvcích

Příspěvek #220996 Zaslal: 01.06.10 16:00    Předmět: Citovat

Bohužel alternace HD2 s QWERTY klávesnicí není. Existují Touch PRO 2, Xperia X1, X2, ale ty nefrčí na 1 GHz procesoru. Momentálně výběr neni.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eragon124
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 31



Příspěvek #221000 Zaslal: 01.06.10 17:19    Předmět: Citovat

Velkost mi nevadi prave to je aj jedno kvoli comu som si ten mobil vybral velky displej, inac niekde som cital ze sa da dat do hd2 android keby mi wm nesadol je to pravda? a ked ano tak stratim s tym zaruku?
_________________
K550i na W610i : CID52, R6BC002
Patche,Camdriver,Displaydriver,Flash menu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
naschd
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1159
Bydliště: BN town
Už. poděkoval: 46x
Poděkovalo mu 46 lidí
ve 43 příspěvcích

Příspěvek #221002 Zaslal: 01.06.10 18:04    Předmět: Citovat

hmm mne by zas bodlo keby do androidovych telefon siel napchat WM Smile , taky SE X10 ten ma tusim android a keby sa tam da narvat WM tak to by bol inak fajn Smile
_________________
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HUdasp
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1599

Už. poděkoval: 23x
Poděkovalo mu 125 lidí
ve 112 příspěvcích

Příspěvek #221003 Zaslal: 01.06.10 18:30    Předmět: Citovat

Nějaký možnosti portování Androidu na WM sou, ale sou polofunkční (třebas GPS tam nejede) a je to spíš na hraní než na užívání. Naopak se něco takového neviděl. Jinak proč roubovat Android na HD2, když tu je Desire/Nexus ONE?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eragon124
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 31



Příspěvek #221051 Zaslal: 02.06.10 16:06    Předmět: Citovat

A ma vlastne ten htc hd2 kameru ne prednej strane pre videohovor lebo niekde pisu ze ma niekde ze nema tak teraz neviem
_________________
K550i na W610i : CID52, R6BC002
Patche,Camdriver,Displaydriver,Flash menu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
isaac
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý


Příspěvky: 413
Bydliště: Niekde v zlozke Private
Už. poděkoval: 17x
Poděkovalo mu 17 lidí
ve 14 příspěvcích

Příspěvek #221461 Zaslal: 17.06.10 21:10    Předmět: Citovat

HUdasp tak ako pises uz su porty roznych androidov na HTC zariadenia ale je skor na zabavu. a nefunkcnost nejakych veci mozem potvrdit lebo mam HTC Touch Diamond a na nom ked donho hodim android tak nejde fotak,bluetooth,gps... ale volat . posielat sms/mms ide vpohode a aj wifi ide ako ma.
_________________
Cruiser box + 5 in 1 cable.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » Nákupní poradna Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com