PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » -FUN- DB3150/A2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
TPA priecinok W910i
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DJPepe
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 23

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #223612 Zaslal: 15.08.10 18:56    Předmět: TPA priecinok W910i Citovat

Potreboval by som cely priecinok TPA na w910tku. Trosku som skusal tuningovat a volako sa to pomiesalo a uz nefunguje tak ako by mal. Velmo by mi to pomohlo lebo sa neda pouzivat.

Brick wall



DJPepe
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HUdasp
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1599

Už. poděkoval: 23x
Poděkovalo mu 125 lidí
ve 112 příspěvcích

Příspěvek #223613 Zaslal: 15.08.10 19:11    Předmět: Citovat

Nebude lepší flash a znova?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DJPepe
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 23

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #223614 Zaslal: 15.08.10 20:11    Předmět: Citovat

Ja by som tam mal radsej vsetko original.To je tak trosku sesternicin mobil a to co som tam pozrabal sa jej moc pacit nebude...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DJPepe
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 23

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #223631 Zaslal: 16.08.10 13:06    Předmět: Citovat

Alebo drobna zmena, mam este jednu w910tku ale nema displej.Povie mi niekto ako stade dostanem ten tpa priecinok? Skusal som to pretiahnut na plochu ale neslo to...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nitram47
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý


Příspěvky: 428

Už. poděkoval: 12x
Poděkovalo mu 36 lidí
ve 36 příspěvcích

Příspěvek #223639 Zaslal: 16.08.10 18:57    Předmět: Citovat

ak pouzivas A2Uploader, tak prevym tlacidlom na subor a vyberies READ. subor sa ti ulozi do adresara, kde mas A2 a budes tam mat aj adresar PH_OUT
_________________
C905
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Uživatelé kteří děkují: DJPepe
DJPepe
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 23

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #223647 Zaslal: 16.08.10 20:25    Předmět: Citovat

Dikes, pomohol si mi.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » -FUN- DB3150/A2 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com