PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) A2 DB3150

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
A2Uploader [Modding DB3150] Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sevco:)
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 18

Už. poděkoval: 2x

Příspěvek #215054 Zaslal: 14.02.10 17:23    Předmět: Citovat

uz som stiahol asi 5 krat kazde z inej stranky a stale mi to nejde Sad nevie mi naozaj niekto poradit ten normalny a2uploader vidim taku ikonku mobilu ale ten na cid 53 ked stiahnem vizera ako keby sa to poridne nedostahovalo taka biela cedulka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
petulinka1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 15
Bydliště: Čáslav/Havlíčkův Brod
Už. poděkoval: 2x
Poděkoval mu 1 člověk
v 1 příspěvku

Příspěvek #215059 Zaslal: 14.02.10 18:28    Předmět: Citovat

ono to muze bejt i tvrdohlavosti pocitace, vim o par lidech kterejm to kompu proste ani za boha nejde, ale kdyz to zkusej na jinym, tak je vsechno ok...zkus to i jinde, pocitacum obcas rupne v bedne a nic je nepresvedci..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lauro21
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 23

Už. poděkoval: 7x

Příspěvek #215366 Zaslal: 19.02.10 20:40    Předmět: Citovat

chcem sa opytat ze ked chcem upravovat FS mojho mobilu W995 tak musim ho najprv decustomizovat ?? ci mozem v pohode menit font,accoustic drivery atd. bez decustomizacie ??
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
v6ak
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 533

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 37 příspěvcích

Příspěvek #215367 Zaslal: 19.02.10 20:41    Předmět: Citovat

Potřeba to není, pro decustomizaci bývají jiné důvody.
_________________
G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere

Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Uživatelé kteří děkují: lauro21
smichel15
Nováček
Nováček


Příspěvky: 82

Už. poděkoval: 7x

Příspěvek #224243 Zaslal: 30.08.10 17:48    Předmět: Citovat

Very Happy prosim mohli by ste mi hlpnut? chcem si skopirovat jeden subor do kompu z FS (mobil mam v podpise) ale nemozem lebo tam neni ta kolonka ze COPY alebo nieo take alebo copy to ... nemate niekto taky a2 ktory to podporuje?a lebo neaky figel ako to spravit? nefunguje ani znama finta CTRL+C CTRL+V Mr. Green díky
_________________
Sony Ericsson W910i R1FA035 RED CID52 FVS - Freeride Vista Sidebar + MegaBASS Acoustic driver + menu + Walkman modified Layout a bez jedneho zapínacieho tlačítka inač luXus
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
v6ak
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 533

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 37 příspěvcích

Příspěvek #224244 Zaslal: 30.08.10 17:53    Předmět: Citovat

Pravé tlačítko, read.
_________________
G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere

Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Uživatelé kteří děkují: smichel15
alasky
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 1
Bydliště: Bočiar Slovensko


Příspěvek #228779 Zaslal: 12.06.11 13:43    Předmět: Citovat

Dobrí, potreboval by som pomoc ohľadom spúštania a2uploader, lebo aj ked vypnem antivirak, stále mi to nepustí a ani to neviem vyhodiť napr. von subor na plochu Sad
_________________
alasky dVery Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Nitram47
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý


Příspěvky: 428

Už. poděkoval: 12x
Poděkovalo mu 36 lidí
ve 36 příspěvcích

Příspěvek #228790 Zaslal: 16.06.11 00:09    Předmět: Citovat

antispaware tiez lubi blokovat, niekedy aj tak, ze ti neda vediet a program ani nespustis, zrejme tvoj pripad.
_________________
C905
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) A2 DB3150 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22
Strana 22 z 22

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com