Haha, tady jeste nekdo pise! Taky jsem z nostalgie otevřel SE-Tuning.cz a mrte me potesilo, ze to tu jeste funguje a vubec sem nekdo neco pise Ja mam jeste tricko. Jinak presne, nejlepsi forum na jakym jsem kdy byl.
Tričko mám taky ještě! Nosím do práce _________________ iPhone 5s 32GB Gray - Jailbroken - V tuningu jsem neskončil!
iPhone 3g 16GB - autohudebnípřehrávač
havros: Pár jsem jich potkal na iphone.cz foru, ale jinak se dá říct, že tuneři skončili spolu s tímto fórem, které skončilo se Sony Ericssonem jako takovým... _________________ iPhone 5s 32GB Gray - Jailbroken - V tuningu jsem neskončil!
iPhone 3g 16GB - autohudebnípřehrávač
Nevím proč ale jednou sem si vzpoměl na Minimaxe a to mě sem přivedlo, žije to prase ještě? _________________ k750i-->w800i[49]
Netuním..
Přihlášky na lockerz.com - pište mi email do PM !
Sakra, necitujte posledni prispevky, at to tu ma nejakou uroven!!! Nevim proc ale na minimaxe si taky obcas vzpomenu, sice jsem s nim nikdy nic nemel, ale obcas si vzpomenu i tak _________________ Na ICQ nebo Jabberu ohledně mobilů neodpovídám! Od toho je tu fórum!
Jabber: sivin@jabbim.cz
Yup včera jsem dělal pořádek ve skříni a vyřadil jsem asi 30 starých triček a narazil jsem na 3 kusy se-tuning triček.
Světle zelené, oranžové, a ještě jedno bílé, ale bylo to spešl z testovací série, které mělo grafiku na zádech a vpředu jen zelený nápis se-tuning.cz
No přišla na mě trochu nostalgie... nevím jestli je mám vyřadit a ukončit legendu nebo je nechat jako vzpomínku, na dobu kdy se mi podařilo haluzově ukořistit tuším Improved Player patch pro K810 od IronMastera (který byl placený u rusáků) a následně jsem jej jen pomocí hexeditoru a poznámkového bloku portoval na K790, K800, K770 a na další FW K810 a byla mi pak udělena hodnost tuner přímo v den mých narozenin ježiš to už je let... asi 2008 +- možná víc.
Ještě bych možná nějaky patche a věci z té doby našel na disku
Edit: jo mám je ještě na disku a není toho málo, komplet sbírku patchů a programů pro patchování K800i
Edit 2: Trochu jsem prohledal disk a bylo to přesně 28.10.2008 kdy jsem psal adminům a moderátorům tohoto fóra (havros,`xXxTRA,Adow,cofi,filhouse,KRtek™,pRo_lama,SiViN) soukromou zprávu o tom jestli tento patch pustit do světa přes se-tuning.cz nebo jinak a následně když se rozšířil, tak jej zdarma pustil i IronMaster zadarmo.
Čili za 5 dnů bude 8 leté výročí ježiš to je strašně dlouho, ale vzpomínky dobré `xXxTRA a KRtek™ provozovali internetové rádio, Adow mi kdysi donesl osobně trička na hlavasu v Brně, ještě bych možná našel pár fotek, které tu umístili někteří z Invexu v těch letech kdy v areálu výstaviště zadarmo odblokovávali SE mobily
Ty doby jsou nenávratně pryč, já skončil na Samsungu S4 mini, ale tunění mě uplně neopustilo i když je tak trochu minimalistické ve formě CyanogenMod13 a pár věcí v Xposed _________________ ohh s tím tunerem jste mě dost překvapili ...navíc na moje narozeniny
přitom v poslední době jsem toho tady moc nenapsal...tak to bych se měl asi začít víc snažit ale času je bohužel málo!
Děkuju
Odpovídám na pozdrav a rád se taky pochlubím tím, že dnes používám K610i@W660i a je to asi nejlepší mobil, co jsem měl za poslední 2 roky. A tuhle jsem si po nějakých 8 letech koupil svoji první W800i. Hurá, W800i... Ale nejde mi zprovoznit patchování CID36, což je na nic. No nic, rád to tu vidím ještě žít _________________ I po letech jsem věrný SE. K610@W660 all the way!
weee, tiež upratujem v záložkách idem si prečítať čo je nové
post #99, daleko som to nedotiahol. ale telefony som tuningoval v širokom okolí
svoju P1i som vyradil pred asi dvoma mesiacmi, ked som dostal firemný telefon. asi ho nikdy nepredám a sem-tam ho zapnem. plus až nebudem mať čo robiť, zoženiem si nejaký dumb phone v dobrom stave _________________
Hacked SE P1i Wayfinder R9K009 - R6G04, Walkman 3, 4GB SanDisk, HPM-75, Garmin Mobile XT etc
SE C510 R1HA035 CID52 BROWN, nejaké patchy 512MB M2 Sony
No dokud se najdou magoři jako já, co vytáhnou zkusmo starý telefon (SE k700i), tak to tu možná bude žít
Mám tyto telefony 2. A vzpomněl jsem si při diskuzi s kámošema, že v nich, 10let nepoužívaných, mám nějaké videosekvence, které bych jim chtěl ukázat. Tak jsem koupil novou baterii, nový displej a jeden se mi podařilo zprovoznit bez problémů. A druhý telefon, bohužel, na mne bliká při vložení PINu. Už si to nepamatuju přesně, ale zřejmě to byly důvody, proč jsem tyto telefony tehdá odložil(rozbitý lcd a blikající lcd). Naštěstí nevyhodil. Proto jsem taky na síti začal hledat info, jak překonat to blikání lcd. A našel toto forum
Prostě zapnu telefon, vložím pin, a místo aby najela obrazovka, tak lcd zbělá, a pak vypne, a pak zase jakoby zapne, zase zhasne, zase se rozsvítí.... věděl by někdo, co s tím? Píše se mnohokrát, že je třeba přístroj flešnout. Ztrátí se při této operaci soubory(videa), která tam mám uložena? děkuji
Děkuji
Tak jsem tak dneska zahlédl inzerát na prodej jednoho SE a co mě nenapadlo ? Kouknout zda to tu žije.Sakra to je let co mě tohle forum naučilo věci.Jinak padl tu dotaz kde všichni jsou.Já se vydal cestou přes android až jsem skončil u Nokie 701 (Symbian) Ale jednou přijde den kdy opráším svou k750 a bude to ten nej telefon Jinak vás všechny zdravím _________________ Tuningovana K750 R1CA021 CID49 BROWN a LG optimus one
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku: Předchozí1, 2, 3 ... 212, 213, 214
Strana 214 z 214
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory