PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) A2 DB3150

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
A2Uploader [Modding DB3150] Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anakunda
Nováček
Nováček


Příspěvky: 146

Už. poděkoval: 2x
Poděkovali mu 4 lidé
ve 3 příspěvcích

Příspěvek #161092 Zaslal: 08.02.09 09:08    Předmět: Citovat

lukkk napsal:
Zaloha celeho FS pomocou A2uploadera ... /script/


Potřeboval bych pomoct se zálohou skript mi funguje ale v poslední době přibyly ve fs fajly s nestandartními znaky- při záloze zahlási na tom fajlu error a tu větev dál nečte, dá se nějak donutit aby čtení pokračovalo, asi ne co?

_________________
Se-c702
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
v6ak
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 533

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 37 příspěvcích

Příspěvek #166276 Zaslal: 06.03.09 17:29    Předmět: Citovat

DJ-Smith napsal:
přidá plocha a Menu do spuštěných aplikací
Menu mám v My shortcuts. Na "plochu" se dostanu z menu činností 'červeným' tlačítkem a tedy v položce navíc nevidím smysl.
DJ-Smith napsal:
kód:

<registry-operations>
  <reg-op op="purge" reg-path="/apps/ui/shortcut-list"/>
</registry-operations>
Co to je?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
v6ak
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 533

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 37 příspěvcích

Příspěvek #166278 Zaslal: 06.03.09 17:32    Předmět: Citovat

Dvakrát se mi stalo, že po použití a2uploaderu nešel mobil spustit. Jednou to napsalo "can't send NET packet".
Nevím, jestli problémem byla moje nervozita, spíš ne. Ale pomohlo mi vyndat (na cca 5s) a vrátit baterku.

_________________
G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere

Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
DJ-Smith
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 764
Bydliště: * ****
Už. poděkoval: 64x
Poděkovalo mu 92 lidí
v 59 příspěvcích

Příspěvek #166309 Zaslal: 06.03.09 19:53    Předmět: Citovat

v6ak Ta plocha ma bej, napr. Jsi v menu/nastaveni a najednou porebujes na plochu,tak to vyberes ze spustenych aplikaci a pak to muzes vratit rovnou do nastaveni, protoze kdyz to minimalizujes,tak to co si mel otevreny se zavre...
To je ucel Plochy,btw me to nefunguje a to menu funguje na stejnym principu ,ale taky nejde

Jinak to co tam je,tak to taky nwm....proste jsem to nasel,tak jsem to sem dal Laughing


To ze ti mobil nejde zapnou,se mi taky stava,ja to resim tak ze kdyz odpojis mobil tak pockej min 5sec (nic nemackej) a pak uz jde zapnout. A to ze nefunguje A2up tak to nwm Confused ...


A NEPIS DUBLEPOSTY!!

_________________

101001110001010100101001010101010010111
Autorun Patcher A2
G502 Patches R1FA037
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
v6ak
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 533

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 37 příspěvcích

Příspěvek #166314 Zaslal: 06.03.09 20:19    Předmět: Citovat

No právě že to tak nefunguje. IMHO to je de facto jen link. Aspoň je to v G502 tak implementovaný, možná to prostě jen odflákli a mělo to být, jak říkáš.
Jinak ta chyba se objevila jen jednou.
Ohledně doublepostů: neuvědomil jsem si, že jde o bb-like fórum, které nedělá subthready a tedy nemá smysl dělit dva tematicky různé příspěvky. Příště se snad polepším.

_________________
G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere

Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
mmichalll
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 20

Už. poděkoval: 5x
Poděkovali mu 2 lidé
ve 2 příspěvcích

Příspěvek #167048 Zaslal: 10.03.09 19:51    Předmět: Citovat

Vsetcia pisete ako si zalohujem FS s telefonu ale nikde neni napisane ako ho tam aj obnovym. ci staci len pretiahnut s explorera vsetky zlozky do telefonu ako sa to robi pri customize_menu.ml?
_________________
SE W810i, CID49 RED,R4ED001, DB2010, new acoustic & cam driver, custom menu + flash menu, vlastny FS system + patche.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DJ-Smith
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 764
Bydliště: * ****
Už. poděkoval: 64x
Poděkovalo mu 92 lidí
v 59 příspěvcích

Příspěvek #167055 Zaslal: 10.03.09 20:04    Předmět: Citovat

mmichalll customize_menu.ml Question Co to je?
Zalohu nahrajes z5 proste normalne...pretahnes ty soubory do mobu pres A2up Cool

_________________

101001110001010100101001010101010010111
Autorun Patcher A2
G502 Patches R1FA037
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
v6ak
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 533

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 37 příspěvcích

Příspěvek #167709 Zaslal: 13.03.09 21:29    Předmět: Záloha Citovat

Ten skript pro zálohu jsem upravil. Teď by měl být připraven i na situaci, kdy SE přidá něco do rootu. Principiálně mi to přijde lepší.


backup_fs.a2s.txt
 Komentář:
// za následky neručím
skript pro zálohu fs
použijte write script

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  backup_fs.a2s.txt
 Velikost:  9 Bajtů
 Staženo:  373 krát

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Anakunda
Nováček
Nováček


Příspěvky: 146

Už. poděkoval: 2x
Poděkovali mu 4 lidé
ve 3 příspěvcích

Příspěvek #167716 Zaslal: 13.03.09 22:31    Předmět: Citovat

Offtopic : nedíval sem se do toho ale je v něm readdir . žejo ? Very Happy - 9 bajtů
_________________
Se-c702
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
v6ak
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 533

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 37 příspěvcích

Příspěvek #167717 Zaslal: 13.03.09 22:44    Předmět: Citovat

Je. Stačí jeden Smile Při použité znakové sadě platí 1znak = 1B. Slovo "readdir" má tedy 7B a do 9B souboru se učitě vleze Smile
Pak následuje AFAIK dvojtečka. A pak je název adresáře. Jelikož je fs patrně mírně pounixovaný, lomítko je označení pro adresář, který obsahuje všechno.
Dohromady jsem tedy napočítal 9B.

_________________
G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere

Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Anakunda
Nováček
Nováček


Příspěvky: 146

Už. poděkoval: 2x
Poděkovali mu 4 lidé
ve 3 příspěvcích

Příspěvek #167719 Zaslal: 13.03.09 23:12    Předmět: Citovat

V rootu FS nemají soubory co dělat, ale ušetřil jsi 100B na disku ;p
_________________
Se-c702
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
v6ak
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 533

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 37 příspěvcích

Příspěvek #167721 Zaslal: 13.03.09 23:32    Předmět: Citovat

No tak psal jsem o univerzalitě toho řešení. Pokud třeba s dalším FW přibude adresář, můj skript by měl zahrnout i jej.
Navíc, pokud dojde k chybě, pak u mého skriptu se to patrně přeruší. U původní varianty si nejsem jist, ale možná chybová hláška odjede a uživatel si jí nemusí všimnout.
Jinak v rootu nejsou soubory, je tam jen pár adresářů, které tam určitě mají co dělat Smile

_________________
G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere

Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Tony
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 2



Příspěvek #172412 Zaslal: 11.04.09 18:59    Předmět: Citovat

Flash temu aj menu sa mi podari pridat, ale ked v novom flash menu potvrdim hocico tak sa menu zasekne a aplikacia sa nespusti.. stlacim naspat a dostanem sa na hlavnu obrazovku... nevie niekto co robim zle? mam W910i. Zatial mi fungovala jedna tema. Robim to cez a2uploader. Diky moc.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VaRo
Nováček
Nováček


Příspěvky: 197
Bydliště: Kladno
Už. poděkoval: 13x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 26 příspěvcích

Příspěvek #172413 Zaslal: 11.04.09 19:04    Předmět: Citovat

Používáš flash menu nekompatibilní s tvým modelem. Koukni sem a stáhni a instaluj jen ta, která avizují podporu tvého modelu:
http://www.topse.ru/files/cat67.html

_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
James13579
Nováček
Nováček


Příspěvky: 61



Příspěvek #196977 Zaslal: 27.08.09 19:29    Předmět: Citovat

mam C702 a chcem si aktualizovat firmware. Mam tieto veci C702_R3DA029_FS_CENTRAL-EUROPE_RED52.rar,C702_R3DA029_MAIN_GENERIC_NG_RED52.rar. Neviem aku customizaciu mam stiahnut lebo na stranke je ich mnoho central europe. Mam na vyber
C702_CENTRAL-EUROPE_1207-4216_R3A.zip
C702_CENTRAL-EUROPE_1208-1629_R2A.zip
C702_CENTRAL-EUROPE_1208-1639_R2A.zip
C702_CENTRAL-EUROPE_1210-3997_R1A.zip
C702_CENTRAL-EUROPE_1210-4589_R2A.zip
C702_CENTRAL-EUROPE_1210-5350_R1A.zip

Ktoru mam stiahnut?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) A2 DB3150 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  Další
Strana 20 z 22

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com