PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) A2 DB3150

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
A2Uploader [Modding DB3150] Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3 ... , 20, 21, 22  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DJ-Smith
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 764
Bydliště: * ****
Už. poděkoval: 64x
Poděkovalo mu 92 lidí
v 59 příspěvcích

Příspěvek #196981 Zaslal: 27.08.09 20:59    Předmět: Citovat

James13579 To mas jedno, kterou koliv z tech co si sem dal navýber...Wink
_________________

101001110001010100101001010101010010111
Autorun Patcher A2
G502 Patches R1FA037
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
James13579
Nováček
Nováček


Příspěvky: 61



Příspěvek #196983 Zaslal: 27.08.09 21:04    Předmět: Citovat

a aky tam je rozdiel?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jerziboss
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý


Příspěvky: 318
Bydliště: Far Far away
Už. poděkoval: 7x
Poděkovalo mu 14 lidí
ve 12 příspěvcích

Příspěvek #196984 Zaslal: 27.08.09 21:07    Předmět: Citovat

James13579 no ja by som dal tu R3 podla zaciatku tvojho Fw
_________________
Netunim vobec nic muhahaha!!
Sebdo S200 --> SIEMENS C60--> Sony Ericsson w300i--> Sony Ericsson w380-->Blackberry curve 8520-teraz som spokojny a uz nikdy viac Sony Ericsson
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
James13579
Nováček
Nováček


Příspěvky: 61



Příspěvek #196985 Zaslal: 27.08.09 21:13    Předmět: Citovat

ale preco? aky tam je rozdiel?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DJ-Smith
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 764
Bydliště: * ****
Už. poděkoval: 64x
Poděkovalo mu 92 lidí
v 59 příspěvcích

Příspěvek #196987 Zaslal: 27.08.09 21:30    Předmět: Citovat

skoro zadny Wink kdyz vezmes ze na A2 muzes prohazovat skoro libovolne Custom tak na nejakejch par cisilkach nezalezi Wink
_________________

101001110001010100101001010101010010111
Autorun Patcher A2
G502 Patches R1FA037
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
sevco:)
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 18

Už. poděkoval: 2x

Příspěvek #215009 Zaslal: 13.02.10 21:22    Předmět: Citovat

ja viem ze je to asi divna otazka ale som zaciatocnik s A2 spravil som vsetko podla navodu a kde mam teraz vidiet tie vveci vo FS nevibehne mi ziadna tabulka nic preoste iba napise niake cisielka potom ze botroom detectet a potom ze elapsed a nejaky cas a dole pise ze ready
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
petulinka1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 15
Bydliště: Čáslav/Havlíčkův Brod
Už. poděkoval: 2x
Poděkoval mu 1 člověk
v 1 příspěvku

Příspěvek #215013 Zaslal: 13.02.10 21:58    Předmět: Citovat

co PRESNE ti to pise?z toho cos tu ted napsal pobiram akorat tak ze ti to A2up ukoncil a nevidis do FS...ale jinak nic moc nvm...jakej mas telefon?nepise nahodou a2 neco o cid 53(je to tam hezky barevne videt)?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sevco:)
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 18

Už. poděkoval: 2x

Příspěvek #215014 Zaslal: 13.02.10 22:05    Předmět: Citovat

no pise tam flash cid 0053 ale to iba ked drzim C apripojim mobil ked drzim 2+5 tak to tam nevipise ale aj tak sa neviem dostat do FS a co znamena ked tam mam to 53?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
petulinka1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 15
Bydliště: Čáslav/Havlíčkův Brod
Už. poděkoval: 2x
Poděkoval mu 1 člověk
v 1 příspěvku

Příspěvek #215016 Zaslal: 13.02.10 22:55    Předmět: Citovat

ze musis mi a2 kterej umi cid53, jestlize ti ot nic vic neudela, tak ho nemas:)cid53 je trochu mrska a pusti jenom toho kdo vi jak na nej, nekde tu je urcite odkaz na a2uploader, kterej ho zvlada:)hledej
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sevco:)
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 18

Už. poděkoval: 2x

Příspěvek #215044 Zaslal: 14.02.10 14:51    Předmět: Citovat

ja som si to stiahol ale ked to dam spustit tak mi to vypise ze to nema pristup k zadanemu suboru proste taky error co mam spravit
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jápája a c702
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 645
Bydliště: PLZEN
Už. poděkoval: 13x
Poděkovalo mu 77 lidí
v 75 příspěvcích

Příspěvek #215045 Zaslal: 14.02.10 14:53    Předmět: Citovat

zkus vypnout antivir Shocked oprava antivir musíš vypnout i při stahování
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sevco:)
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 18

Už. poděkoval: 2x

Příspěvek #215047 Zaslal: 14.02.10 15:29    Předmět: Citovat

no mam ho vypnuty aj pri stahovani ale stale mi to pise a roby mi to s vsetkymi ktore stiahnem ktore su na cid 53 nevies preco ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jápája a c702
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 645
Bydliště: PLZEN
Už. poděkoval: 13x
Poděkovalo mu 77 lidí
v 75 příspěvcích

Příspěvek #215050 Zaslal: 14.02.10 16:10    Předmět: Citovat

Tak to netušim.máš v počítači SEUS nainstalovanej?vypadá to že ti chybí nějaký ty ovladače nebo jak se tomu řiká
_________________
c905-umřel!xperia live ww a pomalu si zvykám
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sevco:)
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 18

Už. poděkoval: 2x

Příspěvek #215051 Zaslal: 14.02.10 16:23    Předmět: Citovat

mam mam a mam aj flash drivery vsetko
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jápája a c702
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 645
Bydliště: PLZEN
Už. poděkoval: 13x
Poděkovalo mu 77 lidí
v 75 příspěvcích

Příspěvek #215052 Zaslal: 14.02.10 16:48    Předmět: Citovat

Tak to už nevim.leda snad zkoušet a zkoušet
_________________
c905-umřel!xperia live ww a pomalu si zvykám
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) A2 DB3150 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3 ... , 20, 21, 22  Další
Strana 21 z 22

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com