PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) A2 DB3150

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Flashování A2 přes KKClienta + a2uploader Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tuxx
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 5

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #172397 Zaslal: 11.04.09 18:29    Předmět: Citovat

dikes moc chalani vazne...Tou customizaciou sa mysli to xml-ko co vygenerujem alebo co?
_________________
SE Xperia X1i + 4GB microSD, Touch-IT Xperience 5.061 Final, GENERIC_UK, R3AA003
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Fílek
DB3150 Moderátor
DB3150 Moderátor


Příspěvky: 754

Už. poděkoval: 100x
Poděkovalo mu 110 lidí
v 62 příspěvcích

Příspěvek #172398 Zaslal: 11.04.09 18:30    Předmět: Citovat

Tamto ti jenom změní CDA ale customizaci zkusim najiít


custom.rar
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  custom.rar
 Velikost:  638 Bajtů
 Staženo:  459 krát



Naposledy upravil Fílek dne 11.04.09 18:34, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
v6ak
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 533

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 37 příspěvcích

Příspěvek #172401 Zaslal: 11.04.09 18:32    Předmět: Citovat

IMHO by to tak nešlo.
1. Z toho, co jsem četl, jsem pochopil, že se Customize.xml patrně použije při prvním spuštění a při každém master resetu.
2. I kdyby's udělal master reset, stejně by bylo potřeba ještě přehrát firmware přes SEUS, aby došlo k debrandu. Navíc, pokud je brandovaná verze označena vyšším číslem, je potřeba prvně nahrát třeba i starší nebrandovaný firmware.
Jazyky asi nebudou problém, pravděpodobně půjdou stáhnout nebo je fóru dobře možné, že budeš moct použít jazyk ze starého firmware.
Btw proč to píšeš sem? Buď:
Si najdi o tomto jiné téma
Nebo:
Bych poprosil některého moderátora o oddělení do jiného tématu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Tuxx
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 5

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #172403 Zaslal: 11.04.09 18:38    Předmět: Citovat

ja viem ze je to trochu OT, islo mi v podstate len o to zistit ze ci sa da pouzit FS ktory momentalne ten foun ma a len nahram customize.xml. Netusil som ze treba zminit aj MAIN aj FS a este aj customizaciu.
Chalanom dakujem za pomoc a odkazy, snad sa mi to podari dat vsetko dokopy. Este raz dikes za snahu a pomoc Smile

EDIT: Este jedna vec. Aky je rozdiel medzi Customize.xml co si mi uploadol a tou ktoru by som vygeneroval?

_________________
SE Xperia X1i + 4GB microSD, Touch-IT Xperience 5.061 Final, GENERIC_UK, R3AA003
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Fílek
DB3150 Moderátor
DB3150 Moderátor


Příspěvky: 754

Už. poděkoval: 100x
Poděkovalo mu 110 lidí
v 62 příspěvcích

Příspěvek #172631 Zaslal: 12.04.09 12:14    Předmět: Citovat

Tamto je jenom program, kterej vygeneruje customize_upgrade.xml a máš tam jen CDA
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Uživatelé kteří děkují: Tuxx
Tuxx
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 5

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #172847 Zaslal: 12.04.09 19:56    Předmět: Citovat

decustom prebehol uspesne, este raz vdaka Smile
_________________
SE Xperia X1i + 4GB microSD, Touch-IT Xperience 5.061 Final, GENERIC_UK, R3AA003
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubacer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 1



Příspěvek #185595 Zaslal: 14.06.09 20:39    Předmět: Citovat

Ahoj. Chtel bych se zeptat: Kdyz mam flashnuty telefon W910i(od vodafonu)chtel bych se zeptat jestli je mozne do telefonu vratit puvofni firmware? ...kvuli zaruce,potrebuju ho dat do servisu. Dekuji za odpoved
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dzakyb1
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 821
Bydliště: Bardejov
Už. poděkoval: 28x
Poděkovalo mu 82 lidí
v 73 příspěvcích

Příspěvek #185611 Zaslal: 14.06.09 22:12    Předmět: Citovat

Nepis cervenou zle sa to cita Wink ano je to mozne ale musis to niekde najst a tak to flashnut do mobilu
_________________
iPhone 2G 8GB + JB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
XmenT
Nováček
Nováček


Příspěvky: 236
Bydliště: SR - Východ :-P
Už. poděkoval: 5x
Poděkovalo mu 20 lidí
ve 13 příspěvcích

Příspěvek #185614 Zaslal: 14.06.09 22:27    Předmět: Citovat

...zkus http://www.iprotebe.cz/ tam je toho spousta. Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
S3Wis
BAN


Příspěvky: 72

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 7 lidí
v 7 příspěvcích

Příspěvek #190100 Zaslal: 11.07.09 00:49    Předmět: Citovat

všiml jsem si že u W910 R1FA035 MAIN jsou 2 koncovky, .MBN a .MIN. kterou mam použít?? Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
XmenT
Nováček
Nováček


Příspěvky: 236
Bydliště: SR - Východ :-P
Už. poděkoval: 5x
Poděkovalo mu 20 lidí
ve 13 příspěvcích

Příspěvek #190101 Zaslal: 11.07.09 01:16    Předmět: Citovat

Hehe,podle toho přes co flashuješ...

A2 uploader - flashuje .MBN a .FBN

KulanKendi Client - flashuje .FSM a .MIN

A když chceš flashovat,tak zvol ten KulanKendi Client. Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Fílek
DB3150 Moderátor
DB3150 Moderátor


Příspěvky: 754

Už. poděkoval: 100x
Poděkovalo mu 110 lidí
v 62 příspěvcích

Příspěvek #190105 Zaslal: 11.07.09 08:57    Předmět: Citovat

XmenT: Lepší je a2uploader: Na w910 je víc FW ve formátu .FBN a .MBN Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
XmenT
Nováček
Nováček


Příspěvky: 236
Bydliště: SR - Východ :-P
Už. poděkoval: 5x
Poděkovalo mu 20 lidí
ve 13 příspěvcích

Příspěvek #190118 Zaslal: 11.07.09 12:09    Předmět: Citovat

Fílek: To si zase myslíš ty,mně KulanKendi vyhovuje.

Mně to ani tak neštve,že je tam více firmwarů,mně stačí že tam mám CENTRAL_EUROPE pro KK.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bohousek9
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 6



Příspěvek #195164 Zaslal: 15.08.09 16:10    Předmět: Citovat

mam problem kdyz v KKClientovi chcu Flashovat napise mi to hlasku Connecting to server...
>> You IP was blocked for break server law!.
Communication Closed.


co s tim potrebuju rychle poradit
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DJ-Smith
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 764
Bydliště: * ****
Už. poděkoval: 64x
Poděkovalo mu 92 lidí
v 59 příspěvcích

Příspěvek #195197 Zaslal: 15.08.09 19:21    Předmět: Citovat

Bohousek9 Skus flashovat pres A2 uploader Wink
_________________

101001110001010100101001010101010010111
Autorun Patcher A2
G502 Patches R1FA037
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) A2 DB3150 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 5 z 6

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com