PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) A2 DB3150

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
A2uploader v2 + flashovanie (nová verzia) Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fílek
DB3150 Moderátor
DB3150 Moderátor


Příspěvky: 754

Už. poděkoval: 100x
Poděkovalo mu 110 lidí
v 62 příspěvcích

Příspěvek #205592 Zaslal: 08.11.09 12:35    Předmět: Citovat

jamesb: Jak píšu v podpisu, na ICQ neradim... Napiš to do tohohle topicu: http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=13640&start=0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Max80
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 2



Příspěvek #210592 Zaslal: 27.12.09 17:36    Předmět: Citovat

Ludia mne to nejde ani otvoriť ... neviem už asi 2 hodiny skušam najst nejaky A2 uploader na svoj w595 ale nic mi nejde uložiť do pičitača ... proste dostahuje sa a zrazu napiše ze subor nemohol byť uložený oelebo nebolo možné otovriť zdrojový subor lebo bol poškodený alebo tak nejak ... a tak aby bol ten subor poškodený na každej stranke ktoru som našiel sa mi zda divne ... čo chyba mojmu kompu ? niečo špecialne ... nejaky kodek alebo čo .... som bezradný
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Fílek
DB3150 Moderátor
DB3150 Moderátor


Příspěvky: 754

Už. poděkoval: 100x
Poděkovalo mu 110 lidí
v 62 příspěvcích

Příspěvek #210593 Zaslal: 27.12.09 17:37    Předmět: Citovat

Max80: Zkus vypnout antivira...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Prusik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 20
Bydliště: Středočes. Kraj
Už. poděkoval: 3x
Poděkovali mu 4 lidé
ve 2 příspěvcích

Příspěvek #212387 Zaslal: 16.01.10 23:20    Předmět: Citovat

PHONE STATE: "RETAIL"
FLASH CID: 0053
Elapsed:11 secs.

Znamená to že mam CID: 53 Evil or Very Mad

_________________
G705 R1FA035->W715 R1GA030 cid53
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Prusik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 20
Bydliště: Středočes. Kraj
Už. poděkoval: 3x
Poděkovali mu 4 lidé
ve 2 příspěvcích

Příspěvek #212567 Zaslal: 18.01.10 19:27    Předmět: Citovat

A co je sakra tohle?? má někdo podobný problém?
A takhle je to když chci přečíst jakejkoliv soubor Sad
kód:
18.1.2010 19:22:19 ChipID:E800,EMP protocol:0401
18.1.2010 19:22:19 
18.1.2010 19:22:19 PHONE STATE: "RETAIL"
18.1.2010 19:22:19 FLASH CID: 0053
18.1.2010 19:22:21 OTP LOCKED:1 CID:53 PAF:1 IMEI:************** CERT:RED
18.1.2010 19:22:22 LDR:2009-04-21 18:30 1202-0420_DB3210_CS_LOADER_APP_SDRAM_R2A081
18.1.2010 19:22:22 LDR CAPS:SYSTEM FLASH GDFS FILESYSTEM TA
18.1.2010 19:22:23 LDR:2009-04-21 18:29 1202-0421_DB3210_CS_LOADER_ACC_SDRAM_R2A081
18.1.2010 19:22:23 LDR CAPS:SYSTEM FLASH SIGNATURE AUTH
18.1.2010 19:23:02 a2_fsFileRead err:000A
18.1.2010 19:23:08 can't get ACK
18.1.2010 19:23:14 can't get ACK
18.1.2010 19:23:18 Elapsed:71 secs.

_________________
G705 R1FA035->W715 R1GA030 cid53
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
v6ak
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 533

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 37 příspěvcích

Příspěvek #212569 Zaslal: 18.01.10 19:29    Předmět: Citovat

Žeby nemožnost číst soubory touto cestou s CID 52? Je to potřeba hacknout přes customize-upgrade.xml.
_________________
G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere

Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Prusik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 20
Bydliště: Středočes. Kraj
Už. poděkoval: 3x
Poděkovali mu 4 lidé
ve 2 příspěvcích

Příspěvek #212660 Zaslal: 19.01.10 19:35    Předmět: Citovat

Nemohl bys to popsat trochu podrobněji? Smile
_________________
G705 R1FA035->W715 R1GA030 cid53
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
v6ak
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 533

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 37 příspěvcích

Příspěvek #212663 Zaslal: 19.01.10 19:37    Předmět: Citovat

http://forums.se-nse.net/topic/43078-codeclaw-db3210-cid53-file-xtractor-20/
_________________
G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere

Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Uživatelé kteří děkují: Prusik
Prusik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 20
Bydliště: Středočes. Kraj
Už. poděkoval: 3x
Poděkovali mu 4 lidé
ve 2 příspěvcích

Příspěvek #212666 Zaslal: 19.01.10 19:44    Předmět: Citovat

Chápu správně, že je to vlastně 'zálohovač' pro CID53 Question
//Bezvadnej prográmek, stál by i za samostatné téma Exclamation

_________________
G705 R1FA035->W715 R1GA030 cid53
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
v6ak
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 533

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 37 příspěvcích

Příspěvek #212669 Zaslal: 19.01.10 20:08    Předmět: Citovat

Klidně napiš návod.
_________________
G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere

Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
james999
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 27


Poděkovali mu 2 lidé
v 1 příspěvku

Příspěvek #214986 Zaslal: 13.02.10 12:14    Předmět: Citovat

jde nějakým způsobem nahrát do mobilu W800 polštinu i čestinu? nikde jsem nenašel zadny central europe. jen EMEA_1 tady je mezi jinymi polský a EMEA_2 tady je čeký. Chci aby mobil byl v polštině a uměl psát i polsky i česky znaky. nevite jak na to?
_________________
C905 & K800i & W800i

just bE cO:OL
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Prusik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 20
Bydliště: Středočes. Kraj
Už. poděkoval: 3x
Poděkovali mu 4 lidé
ve 2 příspěvcích

Příspěvek #215005 Zaslal: 13.02.10 20:33    Předmět: Citovat

Co lezeš s W800 do A2 DB3150? Very Happy W800 je db2010 a máš to tu docela jasně uvedený Smile
z telefonu zálohuj cs.lng a cs.t9 (nebo stáhni z iprotebe ) a pak tam flashni R1BD001 -nemá batterybug a jsou na něj navíc i elfy
FS tu EMEA_1, potom v (myslim) tpa/system/language uprav allowed_language.txt tak že tam prostě připíšeš cs

_________________
G705 R1FA035->W715 R1GA030 cid53
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
matalos
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 14
Bydliště: SI-SVK
Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #216800 Zaslal: 12.03.10 10:40    Předmět: Citovat

prosim vas ako si mozem vytuningovat mobil c510 flash cid53 db3150 r1fa035
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
duriss
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 8

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #217074 Zaslal: 15.03.10 16:01    Předmět: Citovat

a sak ten A2uploader je normalny.. neni pre CID53 .. .tie nebere
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
misko214
Nováček
Nováček


Příspěvky: 57

Už. poděkoval: 8x

Příspěvek #217163 Zaslal: 16.03.10 15:20    Předmět: Citovat

¨chcem sa opytat ze naco su dobry tie displaydrivery?? Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) A2 DB3150 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Další
Strana 12 z 13

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com