PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) A2 DB3150

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
PHONE EXPLORER v1.01 (next modding FS) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DJ-Smith
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 764
Bydliště: * ****
Už. poděkoval: 64x
Poděkovalo mu 92 lidí
v 59 příspěvcích

Příspěvek #200274 Zaslal: 20.09.09 16:10    Předmět: Citovat

Sony Ericsson C702 Ja pouzivam program FileZilla FTP Client ten je na to nejlepsi Wink
Ten dokaze smazat i soubory ktery A2uploader odmitne smazat...

_________________

101001110001010100101001010101010010111
Autorun Patcher A2
G502 Patches R1FA037
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Sony Ericsson C702
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 44
Bydliště: U PC
Už. poděkoval: 7x

Příspěvek #200297 Zaslal: 20.09.09 16:58    Předmět: Citovat

DJ-Smith napsal:
Sony Ericsson C702 Ja pouzivam program FileZilla FTP Client ten je na to nejlepsi Wink
Ten dokaze smazat i soubory ktery A2uploader odmitne smazat...
jak se tam prosimtě nastavuje to FTP?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
v6ak
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 533

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 37 příspěvcích

Příspěvek #200308 Zaslal: 20.09.09 17:38    Předmět: Citovat

Stejně jako v A2uploaderu: nejdřív ten soubor přepsat, pak mu zmizí příslušný atribut a už jde smazat.
Ve Filezille mi nezlobí zjišťování obsahu adresáře, aspoň pokud se tam něco zakáže, tuším více vláken, ale zpaměti fakt nevím.
Nastavit se musí server localhost, heslo znáš a jméno tam máš napsaný.

_________________
G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere

Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Sony Ericsson C702
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 44
Bydliště: U PC
Už. poděkoval: 7x

Příspěvek #200323 Zaslal: 20.09.09 18:17    Předmět: Citovat

nejde mi to nastavit nebyl by nějaky podrobný návod jak na to Pls?
_________________
Sony Ericsson Xperia Neo Blue Custon Rom Xperia Ice Cream Pureness + Next Launcher + Root +4GB MicroSD Bootloader UnLock
Tablet Samsung Galaxy Tab4 10.1 Android 4.4.2 kitkat+Root +32GB MicroSD, Sony Playstation Vita +16GB karta
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
v6ak
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 533

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 37 příspěvcích

Příspěvek #200364 Zaslal: 20.09.09 20:13    Předmět: Citovat

Do Site manageru se dostaneš přes ctrl+s.
Dál obrázek IMHO stačí:

// nechtěl jsem sdělovat světu ani délku hesla

_________________
G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere

Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Uživatelé kteří děkují: Sony Ericsson C702
Sony Ericsson C702
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 44
Bydliště: U PC
Už. poděkoval: 7x

Příspěvek #200374 Zaslal: 20.09.09 20:59    Předmět: Citovat

vypisuje mi to tohle
kód:
Stav:   Zjišťuji adresu localhost
Stav:   Připojuji se k 127.0.0.1:21
Stav:   Pokus o spojení selhal chybou „ECONNREFUSED - Connection refused by server“
co s tím?

Naposledy upravil Sony Ericsson C702 dne 20.09.09 21:35, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
v6ak
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 533

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 37 příspěvcích

Příspěvek #200375 Zaslal: 20.09.09 21:02    Předmět: Citovat

Podle všeho to vypadá, jako by se Phone Explorer ještě nepřipojil. Pak AFAIK odmítne FTP spojení. Píše Phone Explorer něco?

EDIT: Jinak ten log šel zkrátit na cca dvacetinu bez ztráty užitečných informací. Na dlouhé logy apod. tu jsou pastítka jako třeba http://paste.jabbim.cz/ .

_________________
G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere

Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Uživatelé kteří děkují: Sony Ericsson C702
Sony Ericsson C702
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 44
Bydliště: U PC
Už. poděkoval: 7x

Příspěvek #200379 Zaslal: 20.09.09 21:12    Předmět: Citovat

aha sorry jsem tu krátce
_________________
Sony Ericsson Xperia Neo Blue Custon Rom Xperia Ice Cream Pureness + Next Launcher + Root +4GB MicroSD Bootloader UnLock
Tablet Samsung Galaxy Tab4 10.1 Android 4.4.2 kitkat+Root +32GB MicroSD, Sony Playstation Vita +16GB karta
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sony Ericsson C702
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 44
Bydliště: U PC
Už. poděkoval: 7x

Příspěvek #200413 Zaslal: 21.09.09 12:27    Předmět: Citovat

teď jsem se připojil ale vymazat mi to nejde jak se to má přepsat?
jedno Schéma jsem vymazal ale obrázky a melodie nejdou jak na ně?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
v6ak
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 533

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 37 příspěvcích

Příspěvek #200420 Zaslal: 21.09.09 14:34    Předmět: Citovat

Nahraješ do stejného adresáře libovolný soubor se stejným názvem. Možná se to ještě zeptá na přepsání.
_________________
G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere

Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Uživatelé kteří děkují: Sony Ericsson C702
Sony Ericsson C702
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 44
Bydliště: U PC
Už. poděkoval: 7x

Příspěvek #200432 Zaslal: 21.09.09 15:27    Předmět: Citovat

pišemi to Failed to delete file nevi někdo co stím ? ať tam nahraju jakýkoliv soubor tak to nejde smazat Aplikace a hry jsem uspěšně smazal
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
v6ak
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 533

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 37 příspěvcích

Příspěvek #200439 Zaslal: 21.09.09 15:59    Předmět: Citovat

Například: chci smazat /tpa/user/themes/Black classy.thm
Takže:
1) jdu do /tpa/user/themes/
2) nahraju tam Black classy.thm, ve kterém může být cokoli (ale, samozřejmě, pokud bude menší, tak to bude rychlejší) a tím ho přepíšu (možná bude potřeba potvrzení)
3) smažu Black classy.thm - teď už to jde

_________________
G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere

Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Uživatelé kteří děkují: Sony Ericsson C702
Sony Ericsson C702
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 44
Bydliště: U PC
Už. poděkoval: 7x

Příspěvek #200445 Zaslal: 21.09.09 16:49    Předmět: Citovat

Už jsem to pořešil přes Total commander
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
NortySP
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 505
Bydliště: tak striedavo.... :D
Už. poděkoval: 32x
Poděkovalo mu 36 lidí
ve 34 příspěvcích

Příspěvek #203538 Zaslal: 17.10.09 23:14    Předmět: Citovat

Ja som pisal ze cez total commander a phone explorer to je dobreee Very Happy len neviem preco väcsina nepochopi ako to spravit Very Happy
_________________

G502 R1FA037 BROWN trvale patche Very Happy Myslim ze prva G502 s trvalimi patchmi na Se-T Very HappyVery Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
v6ak
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 533

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 37 příspěvcích

Příspěvek #203549 Zaslal: 18.10.09 08:59    Předmět: Citovat

No já s Total commanderem mám jiné zkušenosti, ale možná stačí správně nastavit (jako FileZillu) a půjde to bez problémů.
_________________
G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere

Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) A2 DB3150 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com