PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » -FUN- DB3150/A2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Flash Wallpapery pre A2 - Flash 2.0,Action Script 2 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freeride
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1172
Bydliště: DB2020..Niekde v MAIN-e :D
Už. poděkoval: 34x
Poděkovalo mu 103 lidí
v 51 příspěvcích

Příspěvek #154579 Zaslal: 11.01.09 15:35    Předmět: Citovat

a ostatne si dal do spravnych zloziek ?
_________________
Momentálne Vytuňene jablko 3tej Generácie ...z 8 tisíc semenami vo vnútri Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Dj_!Si
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 28

Už. poděkoval: 4x
Poděkovali mu 4 lidé
v 1 příspěvku

Příspěvek #154590 Zaslal: 11.01.09 16:00    Předmět: Citovat

THX...to newadi ja sa w tom dako winajdem...potom mi pls napis sporawu s linkom laebo na icq 371915818 ale maila puma818@azet.sk ...THX
_________________
W660, R8BB001, CID52RED, patche, elfy, sysgfx, memory2GB, phone20MB
my flashing = K510, K610->W660, K750->W800, W880
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
kele
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 29

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #165634 Zaslal: 02.03.09 16:36    Předmět: Citovat

Mam c 702 a ked nahram layout_main tak sa mi nezapne telefon duspdriver som musel vyhodit lebo to blblo a camdriver to iste dal som tam orig. Zatial mam tiez ciernu tapetu ale panel na kraaji je, ked spravim vsetko podla navodu ale bez layout_main. Ked tam hodim layout_main tak musim vsetko zo zlozky layout vymazat? alebo len prepisat tento subor.
Inak pekna pracicka Freeride

_________________
SE C702 Cool Cyan 1GB M2 FW R3DA029®
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freeride
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1172
Bydliště: DB2020..Niekde v MAIN-e :D
Už. poděkoval: 34x
Poděkovalo mu 103 lidí
v 51 příspěvcích

Příspěvek #165653 Zaslal: 02.03.09 18:06    Předmět: Citovat

Vela toho namna teraz Very Happy proste ten pack bol posaveny na W910i...tym padom layout nemozes pouzit...lebo tusim ze nepouziva taky isty kao tovj fon...ale! vsetko ostatne musi bezat normalne...proste neviem uz ako presne to v tom packu je ale! to flashko si daj iba normalne do obrazkou...nie do zlosky len do obrazkou a vytvor si tam tu pozadovanu zlosku...co treba je to aj v tom akoze manualy....a donho nahraj potrbne subory je to aj po slovensky dokonca pisane takze len treba citat tusimze to funguje na vsetkych novycvh fonoch len ten layout nebude.
_________________
Momentálne Vytuňene jablko 3tej Generácie ...z 8 tisíc semenami vo vnútri Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
kele
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 29

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #165663 Zaslal: 02.03.09 18:47    Předmět: Citovat

A layout mal co pozmenit vlasne???
_________________
SE C702 Cool Cyan 1GB M2 FW R3DA029®
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freeride
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1172
Bydliště: DB2020..Niekde v MAIN-e :D
Už. poděkoval: 34x
Poděkovalo mu 103 lidí
v 51 příspěvcích

Příspěvek #165666 Zaslal: 02.03.09 18:51    Předmět: Citovat

mal pozmenit to ze heodiny by tam neboly tusim a vsetky veci by boli zobrazovane inde a nie cez ten bocny BAR nic by sa neprekrivalo lebo teraz mas hodini na tom BAR a este som zabudol k tomu diplay drivery ten j elen pre W910 Wink
_________________
Momentálne Vytuňene jablko 3tej Generácie ...z 8 tisíc semenami vo vnútri Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
kele
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 29

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #165671 Zaslal: 02.03.09 19:28    Předmět: Citovat

Uz rozumiem no..... ist to ide ale prekryva sa to a pozadie by sa malo automaticky menit? alebo naco tam je tych viac obrazkov lebo mne sa nemeni uz som to niak spojazdnil aby tam nebola ciernota ale nemeni sa Very Happy
A este ci sa ten textovy dokument s poznamkov neda otvorit vo fone a upravit lebo otvorit ho otvorim ale upravit nie Confused

_________________
SE C702 Cool Cyan 1GB M2 FW R3DA029®
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freeride
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1172
Bydliště: DB2020..Niekde v MAIN-e :D
Už. poděkoval: 34x
Poděkovalo mu 103 lidí
v 51 příspěvcích

Příspěvek #165672 Zaslal: 02.03.09 19:30    Předmět: Citovat

to musis v PC upravit alebo pouzit Mooby Explorer
_________________
Momentálne Vytuňene jablko 3tej Generácie ...z 8 tisíc semenami vo vnútri Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Uživatelé kteří děkují: kele
kele
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 29

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #165725 Zaslal: 02.03.09 20:52    Předmět: Citovat

ok to som uz vyriesil ide to cez minicomander ci ako sa vola ta aplikacia......
Ale ak by bol niekto ochotny tak by ste niekto mohli spravit ten layout aj na C 702 myslim ze zaujem oto to bude.

_________________
SE C702 Cool Cyan 1GB M2 FW R3DA029®
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freeride
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1172
Bydliště: DB2020..Niekde v MAIN-e :D
Už. poděkoval: 34x
Poděkovalo mu 103 lidí
v 51 příspěvcích

Příspěvek #165727 Zaslal: 02.03.09 20:57    Předmět: Citovat

nato su uz programy a dokazes to velmi lahko Wink su aj tu na fore hladaj LAYOUT GENERATOR Wink a mozes si upravit presne tak ako chces ty Wink
_________________
Momentálne Vytuňene jablko 3tej Generácie ...z 8 tisíc semenami vo vnútri Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
TuNeR1002
Nováček
Nováček


Příspěvky: 148
Bydliště: Bratislava
Už. poděkoval: 6x
Poděkovalo mu 12 lidí
v 8 příspěvcích

Příspěvek #165749 Zaslal: 02.03.09 22:44    Předmět: Citovat

Freeride Urobil som vsetko podla navodu:
1. Nakopcit FVS do obrazkov a dovnutra slide.png a freeride.txt
2. V FVS vytvorit Back zlozku a dovnutra dat back_1.png atd
3. Nastavim FVS - SK.swf ako tapetu a nejde to. Proste sidebar ide ale pozadia nie. Je tam cisto cierna obrazovka. Co mam robit???

_________________
iPhone 3G 16GB Black NON JB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Freeride
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1172
Bydliště: DB2020..Niekde v MAIN-e :D
Už. poděkoval: 34x
Poděkovalo mu 103 lidí
v 51 příspěvcích

Příspěvek #165767 Zaslal: 03.03.09 09:32    Předmět: Citovat

Musi to proste fungovat K850 podporuje aj shake pozadia tak ako je to aj v tom vista bare....cize skusaj aa ak mas Customizovany fon operatorm nemusi to fungovat korektne ...
_________________
Momentálne Vytuňene jablko 3tej Generácie ...z 8 tisíc semenami vo vnútri Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
TuNeR1002
Nováček
Nováček


Příspěvky: 148
Bydliště: Bratislava
Už. poděkoval: 6x
Poděkovalo mu 12 lidí
v 8 příspěvcích

Příspěvek #165793 Zaslal: 03.03.09 13:41    Předmět: Citovat

uz to ide. omylom som premenoval subory
_________________
iPhone 3G 16GB Black NON JB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Freeride
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1172
Bydliště: DB2020..Niekde v MAIN-e :D
Už. poděkoval: 34x
Poděkovalo mu 103 lidí
v 51 příspěvcích

Příspěvek #165807 Zaslal: 03.03.09 15:24    Předmět: Citovat

omylom Rolling Eyes Nic sa nesmie premenovat...lebo inak nic nepojde.
_________________
Momentálne Vytuňene jablko 3tej Generácie ...z 8 tisíc semenami vo vnútri Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
kele
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 29

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #165809 Zaslal: 03.03.09 15:30    Předmět: Citovat

Cez ten layout generator mi to nezmeni baterku no nic pockam si az niekto nieco urobi na C 702 niaky pekny PACK Very Happy
_________________
SE C702 Cool Cyan 1GB M2 FW R3DA029®
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » -FUN- DB3150/A2 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 3 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com