PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) CID49 - DB2010, DB2000

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Ako patchovať DB201x Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deafboy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 34
Bydliště: Bratislava
Už. poděkoval: 1x
Poděkoval mu 1 člověk
v 1 příspěvku

Příspěvek #161723 Zaslal: 10.02.09 20:39    Předmět: ach jaj Citovat

No popravde som spravil ešte pár pekných blbostí (dlho som predtým neflashoval, naposled cez letne prazdniny Very Happy). Na iProtebe.cz je ale kategória GDFS, možno tam sa niečo nájde
_________________
Medovina
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
lusl
DB2020 Moderátor
DB2020 Moderátor


Příspěvky: 3062

Už. poděkoval: 67x
Poděkovalo mu 238 lidí
ve 228 příspěvcích

Příspěvek #161834 Zaslal: 11.02.09 11:55    Předmět: Citovat

Deafboy GDFS je jedinečné pre každý telefón Wink ale existuje aj univerzálna GDFS
_________________
Samsung Galaxy S II 16GB + 16GB Micro SD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
spider
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 8
Bydliště: SLOVAKIA
Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #162544 Zaslal: 15.02.09 00:24    Předmět: Citovat

a ja neviem zistit ten CID na k750ke... som podla navodu robil ale nieco asi zle lebo mi to proste nejde... poprosil by som este raz navod ako pre debila.. lebo chcem si to zkraslit ale neviem no... Embarassed
_________________
live fast die later!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gery
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 816
Bydliště: Vidlákof
Už. poděkoval: 12x
Poděkovalo mu 122 lidí
v 65 příspěvcích

Příspěvek #162545 Zaslal: 15.02.09 00:25    Předmět: Citovat

Dal jsi do počítače ovladače? Jestli jo, tak stačí připojit mobil k xs++
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
gunz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 2



Příspěvek #168234 Zaslal: 16.03.09 20:55    Předmět: Citovat

hoj,

ked chcem cez xs++ patchnut w200i a zadam cestu k scriptu tak mi nepovoli excute script. cim to moze byt? som zaciatocnik.

DB2010 CID52
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tomino55
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 8

Už. poděkoval: 4x

Příspěvek #170853 Zaslal: 02.04.09 13:22    Předmět: Citovat

mam taky problem...potreboval by som odblokovat w200 od t-mobilu s cid 52...som rozmyslal ze keby som donho dal simku t-mobile a nahodil by som tie veci do hier a potom by som ho napatchoval na vsetky siete ci by sa to dalo...neviem ci jdflasher podporuje cid 52 ci to je jedno ked mam v nom script na w200....mohli by ste mi pls poradit:DVery Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
midlan
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 48


Poděkovali mu 4 lidé
v 1 příspěvku

Příspěvek #172184 Zaslal: 10.04.09 21:12    Předmět: Citovat

XmenT napsal:
Zůstal u tohoto kroku...

5) Spusti JDFlasher, vyber správny script (nezabudni editovať cid num value), odškrtni "rsa" box, pripoj a choď do bflash

Nechápu jen této věci...(nezabudni editovať cid num value) jak ho mám editovat a kde to najdu?

jo to by mě tky zajmalo, odpovězte někdo

_________________
O2 k750i + 2GB Memory stick pro duo
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cotelt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 1



Příspěvek #172206 Zaslal: 10.04.09 23:36    Předmět: Citovat

lidi mohl by mi nekdo pomoct s upravou me w200í ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PvvS
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 24

Už. poděkoval: 4x

Příspěvek #175996 Zaslal: 28.04.09 19:24    Předmět: Citovat

Jdou takhle odblokovat i W200I ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
burko1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 37
Bydliště: Martin, Ružomberok, Blava
Už. poděkoval: 1x
Poděkovali mu 2 lidé
ve 2 příspěvcích

Příspěvek #178549 Zaslal: 12.05.09 23:56    Předmět: Citovat

Kto vie ako sa dostat do bflash? Skusam w200 s cid53 pripojit ale iba oflash a ofs ukazuje. A kedze sa tam nedostanem tak nemozem patchovat. Kto ma skusenosti s DB 2012?
_________________
N95 8GB, iPhone 3GS + jailbreak
Predosle fony: N82, E51, K810i, W810i, K750i, W800i@D750i, K610i, K600i, .....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
XmenT
Nováček
Nováček


Příspěvky: 236
Bydliště: SR - Východ :-P
Už. poděkoval: 5x
Poděkovalo mu 20 lidí
ve 13 příspěvcích

Příspěvek #186106 Zaslal: 17.06.09 21:57    Předmět: Citovat

burko1: Musíš vybrat správný script,bohužel,script pro W200i ještě není a když je,nefunguje.

Jednoduše SE W200i se ještě nedá flashovat,jednoduše nedostaneš přístup do bflash ať zvolíš jakýkoliv script nebo je-li telefon mrtvý,či živý.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
wotca
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 47

Už. poděkoval: 4x
Poděkovali mu 2 lidé
ve 2 příspěvcích

Příspěvek #188964 Zaslal: 02.07.09 18:32    Předmět: Citovat

XmenT napsal:
Zůstal u tohoto kroku...

5) Spusti JDFlasher, vyber správny script (nezabudni editovať cid num value), odškrtni "rsa" box, pripoj a choď do bflash

Nechápu jen této věci...(nezabudni editovať cid num value) jak ho mám editovat a kde to najdu?


taky nechápu, už to někdo víte?

+++

jak si v tom programu mkrest mám vytvořit rest? mám zase něco přetahovat na ikonku tohoto programu? Jestli ano, nevím CO. Embarassed

_________________
W810i + 512MB + 1GB + halda mp3 + patches + flash menus + decustomizace + příprava na další upravy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
XmenT
Nováček
Nováček


Příspěvky: 236
Bydliště: SR - Východ :-P
Už. poděkoval: 5x
Poděkovalo mu 20 lidí
ve 13 příspěvcích

Příspěvek #189011 Zaslal: 02.07.09 22:40    Předmět: Citovat

Normálně ten soubor s koncovkou *.mbn (ten tvůj MAIN) přetáhneš na mkrest a on se ti automaticky vytvoří.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Sonic1
Tuner
Tuner


Příspěvky: 1928
Bydliště: Turček,Slovenskooo :-)
Už. poděkoval: 67x
Poděkovalo mu 560 lidí
ve 219 příspěvcích

Příspěvek #189018 Zaslal: 03.07.09 00:26    Předmět: Citovat

Alebo pouzi konzolu cez cmd. Napis cmd a v konzole napis
kód:
mkrest main.mbm

_________________
Nespamujte mi schranku PM ani po ICQ. Sakra ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
wotca
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 47

Už. poděkoval: 4x
Poděkovali mu 2 lidé
ve 2 příspěvcích

Příspěvek #189455 Zaslal: 06.07.09 19:13    Předmět: Citovat

haha Laughing , už se tomu začínám smát, čím víc čtu tím víc nechápu.

- musím dělat QA Patch před obyčejným patchovaním W810i CID49 RED?

- potřeboval bych tenhle návod pro vetší blbce, nemáte? jak to mám udělat s tím vyextrahováním platform.zip (-co a jak?) a jak to mám dat do toho mobilu?

- jak mám spustit JDFlasher

- kde najdu games/executor?

Idea thx

_________________
W810i + 512MB + 1GB + halda mp3 + patches + flash menus + decustomizace + příprava na další upravy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) CID49 - DB2010, DB2000 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 2 z 7

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com