PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (SW) DB2020 - Dotazy

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
K770i R8BC004 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
santis
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 3



Příspěvek #167884 Zaslal: 14.03.09 22:18    Předmět: Citovat

mam SE K770 blok na T-mobile sk skusal som setool2 a nemozem nacita ake mam cid atd. uz 2den tu surfujem a skusam a stale nic ma niekto radu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
L.O.L.I.
Nováček
Nováček


Příspěvky: 106

Už. poděkoval: 17x
Poděkovali mu 4 lidé
ve 4 příspěvcích

Příspěvek #167919 Zaslal: 15.03.09 09:19    Předmět: Citovat

Musis mit nainstalovane ovladace na mobil (servisni) tady: http://iprotebe.cz/sony-ericsson-usb_drivers-flash-drivers-section26.html
_________________
SE K850i ->RED -> R1FA035 ->Camdriver Snapshot 2.8 ->Acustic ToShaRa quality acoustic v1.7 ->Displaydriver by ShockGG ->Lighteffects r0ller ->Menu by ME ->Flash themes ->Layout by ME
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Darthy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 15

Už. poděkoval: 2x

Příspěvek #168517 Zaslal: 18.03.09 20:08    Předmět: Citovat

podařilo se někomu kompletně předělat celý FW K770i? protože mi nejde nahrát ani nový MAIN - zkoušel jsem to jenom přes KKClienta...na tomhle foru bloudím už 3. den a místo toho abych věci začal chápat jsem čím dál víc zmaten...kolik se dá sehnat FS a MAIN na CID53 k K770i bezplatně?
_________________
K770i R8BC004 CID53 RED
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sonic1
Tuner
Tuner


Příspěvky: 1928
Bydliště: Turček,Slovenskooo :-)
Už. poděkoval: 67x
Poděkovalo mu 560 lidí
ve 219 příspěvcích

Příspěvek #168522 Zaslal: 18.03.09 20:20    Předmět: Citovat

Darthy www.iprotebe.cz Ano, decustomizacia K770 ide bez problemov.
_________________
Nespamujte mi schranku PM ani po ICQ. Sakra ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Darthy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 15

Už. poděkoval: 2x

Příspěvek #168530 Zaslal: 18.03.09 20:48    Předmět: Citovat

jo takže ted pomaly a opravte mně kde se mýlím.....

Mám nový K770i je odblokovaný až na to že když se zapíná a vypína je tam logo O2 ale T-Mobile simka tam jde v poho...
Takže zjistil jsem že mám FW R8BC004 ochranu CID53 a chtěl bych mobil libovolně upravovat proto musím nejprev nahrát nový FW a to tak že tam hodím FS a MAIN + custom soubory. To se mi podaří bud pomocí FAR s JDF pluginy a nebo KKClient (podle návodu zatím samozřejmě). Když se mi tohle podaří můžu libovlně flashnout menu, kdykoliv změnit sfygfx patchnout?...atd atd berme pořád v úvahu CID53...

//edit: jo a tím když nahraju nový FW tak prakticky decustomizuju mobil ne - tím že custom files budou generic "verze"?

_________________
K770i R8BC004 CID53 RED
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jack0811
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 606
Bydliště: PC a u founu
Už. poděkoval: 32x
Poděkovalo mu 85 lidí
v 58 příspěvcích

Příspěvek #168612 Zaslal: 19.03.09 16:31    Předmět: Citovat

máš pravdu, jo a decustomizuje sa nahratím generic fw, t.j. main + fs + custom
_________________
K610i @ W660i R8BB001+ patchs + elves + W660 A2 menu + A2 walkman player + Acoustic by Kitsum 3.0 + HeMo `s Camdriver 4,0 + SysGFX + sony sketch font + menus Razz
Ked neco hledáte píšte SEM
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Darthy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 15

Už. poděkoval: 2x

Příspěvek #168617 Zaslal: 19.03.09 16:57    Předmět: Citovat

a ještě dotaz..nikde jsem nenašel co je quick acces patch a jak ho udělám Rolling Eyes (možná jsem špatně hledal..zato dlouho) a potom jsem se dočetl že na R8BC004 nejsou patche...jde to nějak předělat na něco na co patche jdou popř jak? díky

edit: jo tak QA už jsem našel jak se dělá...potřeboval bych jen píchnout s tou verzí FW stačí nahrát jinaou verzi jenom..prostě jinou verzi FS MAIN a CF?

_________________
K770i R8BC004 CID53 RED
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jack0811
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 606
Bydliště: PC a u founu
Už. poděkoval: 32x
Poděkovalo mu 85 lidí
v 58 příspěvcích

Příspěvek #168645 Zaslal: 19.03.09 18:28    Předmět: Citovat

tak na tie patche stačí zmenit tu verziu a qa patch vytvoríš pomocou generátora
_________________
K610i @ W660i R8BB001+ patchs + elves + W660 A2 menu + A2 walkman player + Acoustic by Kitsum 3.0 + HeMo `s Camdriver 4,0 + SysGFX + sony sketch font + menus Razz
Ked neco hledáte píšte SEM
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
11Bruno4
Nováček
Nováček


Příspěvky: 82

Už. poděkoval: 4x
Poděkovali mu 4 lidé
ve 4 příspěvcích

Příspěvek #168717 Zaslal: 19.03.09 23:33    Předmět: Citovat

ten ga patch jo ale nepatchne to protoze neni exkutor ten je jen na R8BE001
_________________
K770i
FS R8BE001, MAIN R8BA024 CZ CID53 RED,Flash menu, light efekty,patche na elfy se chystamSmile a K610=>W660♫
"Když jsem se v 17 rozhodoval co dál dělat SE-TUNING pro mně byla jasná volba"Very Happy
www.k770.iprotebe.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Pepa503
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 22

Už. poděkoval: 2x

Příspěvek #188957 Zaslal: 02.07.09 16:09    Předmět: Citovat

este by som sa chcel spytat nieco.Patchol som uz moj fon aj s qa a dal som si walkman 3.0 podla navodu len este by som chcel vediet ci sa daju menit nejako skiny na nom dik
_________________
K770i FS R8BC004 Flash menu,Lighteffect,patche a elfy este len budem skusat
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
johnyzh94
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 527
Bydliště: Žilina
Už. poděkoval: 24x
Poděkovalo mu 49 lidí
ve 28 příspěvcích

Příspěvek #188999 Zaslal: 02.07.09 21:11    Předmět: Citovat

len tak lahko to nepojde, ten walkman 3 patch je teky, ze ti natvrdo zmeni grafiku prehravaca v maine, musel by si si vyextrhovat main a pozret ake obrazky ti ten walkman 3 nahradil, a potom si ich upravovat podla svojich predstav, a davat ich tam napr pomocou SysGfx...Wink
_________________

Patchovanie A2|A2 Rozcestník|A2 Dotazy|A2 Návody
Pol roka out od SE. Teraz nemám prehľad! xD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Pepa503
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 22

Už. poděkoval: 2x

Příspěvek #189019 Zaslal: 03.07.09 00:32    Předmět: Citovat

No a skusal som aj ten jeden patch na zmenu celeho telefonu na windows a neslo mi to neporadite ???
_________________
K770i FS R8BC004 Flash menu,Lighteffect,patche a elfy este len budem skusat
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
johnyzh94
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 527
Bydliště: Žilina
Už. poděkoval: 24x
Poděkovalo mu 49 lidí
ve 28 příspěvcích

Příspěvek #189113 Zaslal: 03.07.09 15:02    Předmět: Citovat

take sracky radsej neskusaj, zbytocne si znicis fona.
_________________

Patchovanie A2|A2 Rozcestník|A2 Dotazy|A2 Návody
Pol roka out od SE. Teraz nemám prehľad! xD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Pepa503
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 22

Už. poděkoval: 2x

Příspěvek #189152 Zaslal: 03.07.09 18:27    Předmět: Citovat

No ja som to zistil ked som to tam dal hned som flashol main a radsej to tam ani davat nebudem
_________________
K770i FS R8BC004 Flash menu,Lighteffect,patche a elfy este len budem skusat
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bengo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 27
Bydliště: Kopřivnice
Už. poděkoval: 3x
Poděkoval mu 1 člověk
v 1 příspěvku

Příspěvek #202722 Zaslal: 09.10.09 21:38    Předmět: Citovat

Ahojte lidi, jaké jsou nejdoporučenější úpravy tohoto FW ? Mám tam O2 customizaci, tu odstraním přeflashováním že ? Šel by tam nějak dát Walkman ?
jinak nez patchem to nejde ? jako orig walkman ? Jak ten patch vypadá, je to jako orig walkman ?

_________________
K610i > W660i R8bb001 CID 52, DB2020
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (SW) DB2020 - Dotazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 4 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com