PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (SW) K750, W800 - Dotazy

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
FAQ - Odpovědi na časté otázky (upd.: 9.2.08) Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Adow
Moderátor
Moderátor


Příspěvky: 1672
Bydliště: Brrrrno
Už. poděkoval: 83x
Poděkovalo mu 327 lidí
ve 113 příspěvcích

Příspěvek #48033 Zaslal: 04.06.07 12:52    Předmět: Citovat

KRtek to s tím, že nejlepší je CID 36 RED myslel z pohledu, že jde nejsnadněji upravovat - má nejslabší certifikát zabezpečení.
_________________

Mobile 1: T-Mobile MDA Compact V -> HTC Touch Diamond II EržikaD2 - WM6.5.3 - Sense 2.5 - CZ
Mobile 2: K530i CID 52 -> W660i R8BB001
Nepište mi, prosím, na SZ dotazy - bohužel už jsem dlouho mimo a jen málo si pamatuju Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jajovelky
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 11



Příspěvek #48638 Zaslal: 07.06.07 23:28    Předmět: Citovat

Myslis ze certifikat zabespecenia hraje velku rolu?.... myslim ze nie alebo ak sa mylim tak ma oprav Cool

xXxTRA^^:
Certifikat zabezpeceni "Clara":
CID36 -RED nejslabsi ochrana, jde lehce editovat bez problemu, bez komplikaci
-BROWN to uz je trozky promyslenejsi, ze zacatku neslo upravova, silnejsi zabezpeceni, pomoci g-flash jde upravit na RED
CID49 -RED neni to tak davno, co nesel upravovat, nybrz byl prolomen, ale musi se neustale umrtvovat a ozivovat (zneprijemneni)
-BROWN dosud neprolomena ochrana, do slozky FS se dostanete pres far, myslim ze se neumrtvuje, ale flash zde nejde (pomoci servisniho kabelu jde prevest na RED)

Adow: opraveno BROWN na neumrtvuje Wink Navíc poslední příspěvek se necituje!

_________________
® W800i >> CID 36
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Adow
Moderátor
Moderátor


Příspěvky: 1672
Bydliště: Brrrrno
Už. poděkoval: 83x
Poděkovalo mu 327 lidí
ve 113 příspěvcích

Příspěvek #48656 Zaslal: 08.06.07 06:42    Předmět: Citovat

To víš, že hraje, zkus třeba patchovat CID 49 Brown.... Že to nejde? No to je právě tím CID 49 Brown.
_________________

Mobile 1: T-Mobile MDA Compact V -> HTC Touch Diamond II EržikaD2 - WM6.5.3 - Sense 2.5 - CZ
Mobile 2: K530i CID 52 -> W660i R8BB001
Nepište mi, prosím, na SZ dotazy - bohužel už jsem dlouho mimo a jen málo si pamatuju Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MarkAurel
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 40

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #55034 Zaslal: 14.07.07 13:56    Předmět: Citovat

dost davno som nesledoval SE, tak sa chcem informovat da sa uz odblokovat SE K/D750i?? Alebo robia to wotan?? Vdaka
_________________
Marcus Aurelius Antonius K600i -> D750i/W800i -> W850i -> M600i -> C905 -> C902 - K850i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger ICQ
WaZ
Nováček
Nováček


Příspěvky: 168
Bydliště: BN


Příspěvek #55036 Zaslal: 14.07.07 14:01    Předmět: Citovat

Jak odblokovat? CO konkrétně??
_________________
Eurotel->3310->A50->C65->K750i->W800->1600->P910i->5200->1600->6300->K800i
Gladiatus??
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MarkAurel
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 40

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #55040 Zaslal: 14.07.07 14:15    Předmět: Citovat

zabudol som napisat, no myslel som samozrejme odblokovanie LOCK na operatora
_________________
Marcus Aurelius Antonius K600i -> D750i/W800i -> W850i -> M600i -> C905 -> C902 - K850i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger ICQ
WaZ
Nováček
Nováček


Příspěvky: 168
Bydliště: BN


Příspěvek #55041 Zaslal: 14.07.07 14:19    Předmět: Citovat

Pokud se nepletu tak stále nejde.
_________________
Eurotel->3310->A50->C65->K750i->W800->1600->P910i->5200->1600->6300->K800i
Gladiatus??
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
J@cker
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 30

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #57965 Zaslal: 01.08.07 10:33    Předmět: Citovat

je to supr, díky

btw: malá chybka nechci prudit ale ....

kód:
Co když SW umrtvím founa?
Každý softwarově umrtvený foun jde opravit. Můžete využít jak Wotanserver, SEManii a nebo zkusit najít pomoc u [b]aminů[/b] fóra.


aminů ==> adminů

Adow: opraveno..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
KRtek™
Uklízečka
Uklízečka


Příspěvky: 1961
Bydliště: Brno, Ostrava, Lukavec u Hořic, ...
Už. poděkoval: 165x
Poděkovalo mu 208 lidí
v 83 příspěvcích

Příspěvek #58138 Zaslal: 01.08.07 21:26    Předmět: Citovat

Jajovelky napsal:
Myslis ze certifikat zabespecenia hraje velku rolu?.... myslim ze nie alebo ak sa mylim tak ma oprav Cool

xXxTRA^^:
Certifikat zabezpeceni "Clara":
CID36 -RED nejslabsi ochrana, jde lehce editovat bez problemu, bez komplikaci
-BROWN to uz je trozky promyslenejsi, ze zacatku neslo upravova, silnejsi zabezpeceni, pomoci g-flash jde upravit na RED
CID49 -RED neni to tak davno, co nesel upravovat, nybrz byl prolomen, ale musi se neustale umrtvovat a ozivovat (zneprijemneni)
-BROWN dosud neprolomena ochrana, do slozky FS se dostanete pres far, myslim ze se neumrtvuje, ale flash zde nejde (pomoci servisniho kabelu jde prevest na RED)

Adow: opraveno BROWN na neumrtvuje Wink Navíc poslední příspěvek se necituje!


Mno ty Brown certifikáty - tam to bude nějaký složitější podle toho jak jsem sledoval jednu starou diskuzi Luka a SE-service-pointa. ty browny jsou servisní certifikáty, pokud chceš třeba mobil odblokovat, tak v servisu hodí brown, odblokují a zase zpátky hodí red, brown se tedy nemá vůbec dostat ke koncovému zákazníkovi ale operátoři na to kašlou a prostě u většiny mobilů nechají brown....ale zase je pravda že pak nejde například patchovat, takže zase SE má zabezpečený jakžtakž to že se nebudou moc upravovat.

_________________
KRtek™ je schválně a ne překlep Wink
HTC Desire S (Rooted, Official ROM), SE P1i, SE W750i

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger ICQ
zaxmax
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 5



Příspěvek #58399 Zaslal: 03.08.07 22:59    Předmět: D750 Citovat

Ahoj, dá se do D750i nastrkat software z W800i?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Adow
Moderátor
Moderátor


Příspěvky: 1672
Bydliště: Brrrrno
Už. poděkoval: 83x
Poděkovalo mu 327 lidí
ve 113 příspěvcích

Příspěvek #58410 Zaslal: 04.08.07 02:11    Předmět: Citovat

OMG Brick wall...
Ano, jde, no problem Wink..
Musíš si zjistit CID, pak postupuj podle důležitých návodů.

pRo_lama: ten prvý smajlík to presne vystihuje Cool

_________________

Mobile 1: T-Mobile MDA Compact V -> HTC Touch Diamond II EržikaD2 - WM6.5.3 - Sense 2.5 - CZ
Mobile 2: K530i CID 52 -> W660i R8BB001
Nepište mi, prosím, na SZ dotazy - bohužel už jsem dlouho mimo a jen málo si pamatuju Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
muzikant
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 3



Příspěvek #63572 Zaslal: 26.08.07 11:18    Předmět: Citovat

Na doporučení KRtka dávám sem !
Zdravím !
Popis problému :
Program WotanClient v.1.5 - Start - stisk"C" - připojit USB kabel - automaticky se mají načíst info o telefonu, ale nenačtou a proužek dole "Visit us wotanserver.com" stále běhá zleva doprava a nic nenačte ! Čekám i 20 min. a nic !! Zkoušel jsem i XS++ a ten vyhodí hlášku "Open failed". Takže se nemohu dozvědět, jakou mám verzi firmware. Co s tím ? Ericssona mám 750i od (O2 kyslík) a chtěl bych jej předělat na 800i kvůli rádiu, které, jak jsem zde četl potom nepotřebuje mít zastrčená sluchátka kvůli anténě. Vše jsem zkoušel dle návodu, který je zde zveřejněný. Ovladače jsou instalovány. Vše běží na XP. Pro jistotu jsem i odinstalil Sony Ericsson PC Suite dodaný s SE, který mi funguje v pohodě. Přečetl jsem zde již téměř vše a v mých 70 již nevím, co dál.Dostal jsem již různé rady a zatím žádná nepomohla. Oželel bych i to radio, ale vrtá mi hlavou proč mi nejde zjistit CID ! Má někdo další rady ? Díky předem !
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tonda512
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 722

Už. poděkoval: 14x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 27 příspěvcích

Příspěvek #63586 Zaslal: 26.08.07 12:41    Předmět: Citovat

Zkoušel jsi jinej komp?
_________________
HTC Universal + HTC TYTN + K800i + Nokia E61 + K750i + 3510 + 3310 blue + 3310 grey + Bosch + Siemens C35 + SE T610 + HTC TYTN(oživeno, nefaká GSM)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KRtek™
Uklízečka
Uklízečka


Příspěvky: 1961
Bydliště: Brno, Ostrava, Lukavec u Hořic, ...
Už. poděkoval: 165x
Poděkovalo mu 208 lidí
v 83 příspěvcích

Příspěvek #63594 Zaslal: 26.08.07 13:05    Předmět: Citovat

Nemáš nainstalovaný flash drivery!!!
_________________
KRtek™ je schválně a ne překlep Wink
HTC Desire S (Rooted, Official ROM), SE P1i, SE W750i

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger ICQ
muzikant
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 3



Příspěvek #63922 Zaslal: 27.08.07 14:03    Předmět: Citovat

To KRtek :
Z návodu na instal driveru :
1. Stiahnite si USB Flash Driver
2. Môže Vám vyskočiť okno s Windows Firewall. Stačí iba povoliť danú aplikáciu
3. Spustíte - USBFlashDriver.exe
4. Potom kliknete na tlačítko - Install. Odporúčam to nainštalovať, tam kde je to automaticky nastavené (C:\USBFlashDriver)
5. Pripojíme DCU-60 kábel do USB
6. Vypnutý mobile s pomocou tlačítka C na mobile, pripojíme na druhý koniec DCU-60 kábla.
Dále bod 7 - 13.
Když poté připnu na kabel ať již s, nebo bez "C" tak mám v Total kommand. další zařízení, ale jinak ani Wotan ani FS++ stále to samé - nic neukáží. Při tom v Total komm. mohu přesouvat - mazat soubory v pohodě ! Další rady prosím ?!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (SW) K750, W800 - Dotazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 4 z 8

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com