PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » Smartphony - Ostatní

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
QuickMenu - Změňte vnitřní grafiku svého UIQ3 Jdi na stránku 1, 2  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
1Pupik1989
Tuner
Tuner


Příspěvky: 2667
Bydliště: ehm...V hospodě
Už. poděkoval: 75x
Poděkovalo mu 322 lidí
ve 150 příspěvcích

Příspěvek #165244 Zaslal: 28.02.09 20:02    Předmět: QuickMenu - Změňte vnitřní grafiku svého UIQ3 Citovat

Takže jak jsem tenkrát sliboval tu aplikaci na UIQ3, tak ji sem dávám, abyste věřili, že to nebyla legrace a ty screenshoty, že jsem si nenakreslil.
Všechny instrukce v QuickMenu.pkg



Takže testujte, pište atd. Kdo by pořád nevěřil, tak tu mám od toho zdrojové kódy.

Přeji příjemnou zábavu.

_________________
Nemám rád Abysse ani lusla
Netunim vůbec nic!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Uživatelé kteří děkují: SethPower, SkyHawk
luk028
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 44
Bydliště: Bruntál
Už. poděkoval: 2x
Poděkovalo mu 6 lidí
ve 4 příspěvcích

Příspěvek #165321 Zaslal: 01.03.09 07:33    Předmět: Citovat

to stačí jenom nainstalovat? z tech anglickejch instrukcí jsem jelen Embarassed d'oh!
_________________
Sony Ericsson P1i 2GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
1Pupik1989
Tuner
Tuner


Příspěvky: 2667
Bydliště: ehm...V hospodě
Už. poděkoval: 75x
Poděkovalo mu 322 lidí
ve 150 příspěvcích

Příspěvek #165620 Zaslal: 02.03.09 15:18    Předmět: Citovat

Tak to vezmi přes google překladač. Jak jsem psal, já s tím žádné skušenosti nemám, takže bohužel nijak neporadim.

Edit: Hm, tak koukám, že moc lidí UIQ už nemá. Nikdo se ani nepochlubil, jestli to vůbec funguje jak má.

_________________
Nemám rád Abysse ani lusla
Netunim vůbec nic!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
isaac
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý


Příspěvky: 413
Bydliště: Niekde v zlozke Private
Už. poděkoval: 17x
Poděkovalo mu 17 lidí
ve 14 příspěvcích

Příspěvek #165638 Zaslal: 02.03.09 16:45    Předmět: Citovat

mne to po nainstalovani napise len ze not found co stym? tebe to ide v pohode?
_________________
Cruiser box + 5 in 1 cable.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
1Pupik1989
Tuner
Tuner


Příspěvky: 2667
Bydliště: ehm...V hospodě
Už. poděkoval: 75x
Poděkovalo mu 322 lidí
ve 150 příspěvcích

Příspěvek #165644 Zaslal: 02.03.09 17:01    Předmět: Citovat

Nemám s tím zkušenosti, ale jít to musí, jinak by nebyly screenshoty.
_________________
Nemám rád Abysse ani lusla
Netunim vůbec nic!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
isaac
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý


Příspěvky: 413
Bydliště: Niekde v zlozke Private
Už. poděkoval: 17x
Poděkovalo mu 17 lidí
ve 14 příspěvcích

Příspěvek #165680 Zaslal: 02.03.09 19:51    Předmět: Citovat

to viem ze keby to neslo tak to tu ani nedas. a nahodou tvoj brat by nevedel co stym? spravil som aj format interneho disku a nepomohlo.
_________________
Cruiser box + 5 in 1 cable.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
MustiPavel
Nováček
Nováček


Příspěvky: 80
Bydliště: Liberec
Už. poděkoval: 13x

Příspěvek #166809 Zaslal: 08.03.09 23:37    Předmět: Citovat

Funguje pokud instalujete na pamětovku....ale na P1i některé funkce nejdou a špatně ukazuje čas
_________________
nyní K850i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
1Pupik1989
Tuner
Tuner


Příspěvky: 2667
Bydliště: ehm...V hospodě
Už. poděkoval: 75x
Poděkovalo mu 322 lidí
ve 150 příspěvcích

Příspěvek #167949 Zaslal: 15.03.09 13:22    Předmět: Citovat

MustiPavel: Ono to je dělaný hlavně pro SE M600i, na P1i nebylo možné skoušet, jelikož ji tu široko-daleko nikdo nemá. Ale můžu pak hodit ty zdrojáky, pro ty, co budou mít chuť to předělat.
_________________
Nemám rád Abysse ani lusla
Netunim vůbec nic!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
netvor
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 24

Už. poděkoval: 1x
Poděkoval mu 1 člověk
v 1 příspěvku

Příspěvek #168040 Zaslal: 15.03.09 19:12    Předmět: zlozka ? Citovat

kde to mam presne nainstalovat ?
_________________
W950i hack
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
MustiPavel
Nováček
Nováček


Příspěvky: 80
Bydliště: Liberec
Už. poděkoval: 13x

Příspěvek #168074 Zaslal: 15.03.09 22:04    Předmět: Citovat

1Pupik1989 budu moc rád....testoval jsem to na P1i a hlavně ted vím co z toho nefunguje....většina věcí z M600i byla kompatibilní ale toto ne...budu ti vděčný když to překopeš na P1i (já si netroufnu)
_________________
nyní K850i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
olico
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 27

Už. poděkoval: 3x
Poděkoval mu 1 člověk
v 1 příspěvku

Příspěvek #168389 Zaslal: 17.03.09 20:24    Předmět: Citovat

no na mojej m600vke to slape.Ale ked idem napr v tom ze nastroje,tak ma to nikam neprehodi.Mozem tukat na spravcu suborov kolko chcem ale inak to fakt frajersky vyzera.Kto ze to robil ty? tvoj bracho ? vlastne to je jedno prosto bol to namakany chlapik takjze dufam ze chyby budu opravene a ozaj.Vola sa to Quick Menu ale kym sa skonci ta "animacia" alebo co to je ze to okno odchadza tak tu vec spustim aj z noram lmenu XD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
isaac
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý


Příspěvky: 413
Bydliště: Niekde v zlozke Private
Už. poděkoval: 17x
Poděkovalo mu 17 lidí
ve 14 příspěvcích

Příspěvek #168670 Zaslal: 19.03.09 19:37    Předmět: Citovat

no na kartu to ide nainstalovat a aj apustit. je to super len do nastaveni sa nedostanem nevadi.
_________________
Cruiser box + 5 in 1 cable.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
1Pupik1989
Tuner
Tuner


Příspěvky: 2667
Bydliště: ehm...V hospodě
Už. poděkoval: 75x
Poděkovalo mu 322 lidí
ve 150 příspěvcích

Příspěvek #190272 Zaslal: 12.07.09 13:01    Předmět: Citovat

Musíte brát v potaz, že aplikace byla vlastně ani ne beta. Brácha to chtěl dodělat, ale dřív utopil mobil. Říkal, že to menu je dělaný úplně stupidně (jednodušše), prý by to zvládlo dost lidí, tak já nevim. To nastavení se dá ještě vydržet, jestli teda všechno ostatní funguje. Mělo by to i ukázat zvětšený stav baterky, když na ní podržíte prst (stylus).

Edit: Tak se bude pokračovat, brácha včera v hospodě dostal M600i a říkal, že zásahu budou. Navíc se nemusí ničeho bát, jelikož má 2 základní desky k M600i, jedna jv něm a druhá mi tu leží na stole. Displej kupovat nebudu, jelikož to je 1200Kč a výš, to se mi do toho cpát nechce.

Takže tuhle verzi berte jako BETA verzi, označení ještě nevim Very Happy Teda pokud k tomu má bratr ještě zdrojáky.

_________________
Nemám rád Abysse ani lusla
Netunim vůbec nic!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Tom.Fucik
Nováček
Nováček


Příspěvky: 63
Bydliště: Krkonoše
Už. poděkoval: 16x

Příspěvek #190829 Zaslal: 17.07.09 09:34    Předmět: Citovat

no na w950i to (kromě nestavení) fungoje, jen nevím kčemu by mohla bejt taková aplikace dobrá
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
1Pupik1989
Tuner
Tuner


Příspěvky: 2667
Bydliště: ehm...V hospodě
Už. poděkoval: 75x
Poděkovalo mu 322 lidí
ve 150 příspěvcích

Příspěvek #190836 Zaslal: 17.07.09 12:51    Předmět: Citovat

Tom.Fucik: No, momentálně k ničemu, jelikož nebyla dodělaná a už nebude. Brácha ji bude psát celou odznova, jelikož zdrojáky jsou v pytli. Tohle mělo bejt něco jako standby, z kterýho se nemělo dát vylézt. Vlastně takový vlastní prostředí.
_________________
Nemám rád Abysse ani lusla
Netunim vůbec nic!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » Smartphony - Ostatní Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com