PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » K750i patche

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Patche K750i R1DB001 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jozkorepik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 7



Příspěvek #56119 Zaslal: 21.07.07 11:53    Předmět: Citovat

[quote="jozkorepik"]Po vlozeni inej sim karty do mobilu sa zmenia povodne nastavenia v telefone.PREVZATE Z RUSKEJ STRANKY PRE K750 S FW R1DB001

;k750 R1DB001
;disable setupwizard on simcard change
;îňęëţ÷ŕĺě ěŕńňĺđ íŕńňđîéęč ďđč ńěĺíĺ ńčě-ęŕđň
;(c) den_po
+44020000
e7fcfc: 02D1 09E0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jozkorepik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 7



Příspěvek #56120 Zaslal: 21.07.07 11:57    Předmět: Citovat

PRE K750 S FW R1DB001
Telefon funguje aj bez sim karty,infra,bluetooth a dalsie veci...


;K750 SW-R1DB001
;Đŕáîňŕ ňĺëĺôîíŕ áĺç SIM ęŕđňű
;Ďîëíîöĺííî đŕáîňŕĺň: Ęŕěĺđŕ, Ďëĺĺđ, Đŕäčî, Îđăŕíŕéçĺđ, ČĘ-ďîđň...
;Íĺ đŕáîňŕĺň: ˙âŕ, áđŕóçĺđ, Bluetooth, Ęîíňŕęňű, Ŕęňčâčňč ěĺíţ...
;Work of phone without SIM cards
;It is works: Camera, Player, Radio, Organizer, IR-port...
;Does not work: java, browser, Bluetooth, Contacts, Activiti menu...
;(c) Mobilefree
;(p) Kim
44BC3EDC: 0C1C 05E0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
whiplash
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 2



Příspěvek #79237 Zaslal: 11.11.07 12:17    Předmět: Zmena Orange_firmwareu na neblokovany (aby fungovali patche) Citovat

Zdravim vsetkych,

chcem sa spytat, ci niekto z Vas ma skusenost s pre-flashovanim blokovaneho Orange Slovensko - firmwareu na SE K750i na novy neblokovany, aby boli aplikovatelne patche na R1DB001. Mam stiahnuty neblokovany FS firmware - K750_R1DB001_FS_EMEA_2_RED36.rar, ale mam 2 hlavne obavy:
- neviem ako presne finalizovat (decustomizovat) firmware, aby som si neodpalil telefon
- ci je nutne preflashovat aj MAIN, pretoze ak ano, tak tak teraz este nemam pristup na download na TOPSONY.COM.

Dakujem za odpovede a shareovanie Vasich skusenosti, ste super forum.

Vladdy, moj material je : "K750i, CID 36 RED, R1DB001"
------------------------------------------------------------------------------

Adow napsal:
Tak to ti asi nezbyde než se obejít bez patchů.. Nebo si zkus stáhnout "originály" z http://www.topsony.com nebo od našich ruských přátel z http://mobilefree.ru/modules/patches/viewcat.php?cid=13. Pokud ti nepojedou ani tyto, tak si to musíš s tou zárukou rozmyslet.
Každopádně je to divný, operátor by podle mě měl mít upravený jen FS.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pRo_lama
Čestné uznání
Čestné uznání


Příspěvky: 1673
Bydliště: Ružomberok
Už. poděkoval: 17x
Poděkovalo mu 187 lidí
v 81 příspěvcích

Příspěvek #79281 Zaslal: 11.11.07 13:08    Předmět: Citovat

Pokiaľ ja viem, tak Orange SR neblokuje mobily. Ak by aj, tak na K750 tu máš patch. S flashovaním FW a následnou finalizáciu sa môžeš dočítať tu kde som na program XS++ spravil návody. Wink Na TopSony nemusíš mať prístup. Veď tu máš www.iprotebe.cz Wink
_________________
Aktuálny mobil: Samsung Galaxy S4

[Nepíšte mi na ICQ ohľadom mobilov. Od toho tu je fórum !!!]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
whiplash
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 2



Příspěvek #79356 Zaslal: 11.11.07 14:54    Předmět: Citovat

To, ze Orange "neblokuje" mobily, viem aj ja. Len ide mi o to, ze mi zobrazuje tu istu chybu pri nahravani patchov ako uzivatelovi OndrejC2 (pozri 1.stranku tohto subfora, konkretne konverzaciu od OndrejC2 - az Adow (odpovede moderatora) - problem s nahravanim patchov do telefonu Orange v zaruke.

Tak teraz si naozaj nie som isty v tom, co presne (aku verziu) si mam stiahnut z TopSony, resp. iProTebe. Navody na flashovanie je druha vec (dakujem za ne), ale teraz ide o to, aby som nahral spravnu verziu, aby mi fungovali patche.

Prikladam par dalsich informacii, ktore mi vypisalo XS++ 2.2 o mojom telefone:

CID: RED 36
Network: Orange_GEN
CDA: CDA 102338/25 R18A
EROM: N/A
Firmware version: R1DB001

Ma niekto podobnu skusenost ako ja ?

Dakujem za odpovede,

Whiplash

pRo_lama napsal:
Pokiaľ ja viem, tak Orange SR neblokuje mobily. Ak by aj, tak na K750 tu máš patch. S flashovaním FW a následnou finalizáciu sa môžeš dočítať tu kde som na program XS++ spravil návody. Wink Na TopSony nemusíš mať prístup. Veď tu máš www.iprotebe.cz Wink
[img][/img]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Adow
Moderátor
Moderátor


Příspěvky: 1672
Bydliště: Brrrrno
Už. poděkoval: 83x
Poděkovalo mu 327 lidí
ve 113 příspěvcích

Příspěvek #79533 Zaslal: 12.11.07 08:09    Předmět: Citovat

Tady máš soubory: http://se-tuning.cz/downloads/R1CA021_K750_Luke_chiptuning.zip
Použít můžeš třeba tenhle návod, jen použiješ jiný main a FS..
Je to R1CA021 - není to úplně nejnovější FW, ale je odzkoušený a je na něj nejvíc patchů Wink

_________________

Mobile 1: T-Mobile MDA Compact V -> HTC Touch Diamond II EržikaD2 - WM6.5.3 - Sense 2.5 - CZ
Mobile 2: K530i CID 52 -> W660i R8BB001
Nepište mi, prosím, na SZ dotazy - bohužel už jsem dlouho mimo a jen málo si pamatuju Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
onlavu
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 5



Příspěvek #79983 Zaslal: 15.11.07 17:15    Předmět: Citovat

patch na odstraneni hlasky o uzamceni klavesnice mi zpusoboval zamrzani telefonu:!:
_________________
k750i -> w800i ->k750i R1CA021 (+ patche) ; 2 GB MS pro duo mobile II; pouzdro crystal case PREMIUM (=šmejd)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
networ(k)
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 21

Už. poděkoval: 11x
Poděkoval mu 1 člověk
v 1 příspěvku

Příspěvek #97662 Zaslal: 18.02.08 13:29    Předmět: Citovat

A ten patch na presunuti do slosky jine pred aplikaci mam normalne v mobilu ve slozce jine vytvorit slozku menu a tam nahrat ikony + menu.ml a pak aplikovat ten patch?? Radsi se ptam nechci si znicit moil Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Adow
Moderátor
Moderátor


Příspěvky: 1672
Bydliště: Brrrrno
Už. poděkoval: 83x
Poděkovalo mu 327 lidí
ve 113 příspěvcích

Příspěvek #97667 Zaslal: 18.02.08 13:41    Předmět: Citovat

Jasný, vždy musíš napřed vytvořit složku a nahrát soubory. Patch jen řekne telefonu, že ty soubory má hledat tam a tam..
_________________

Mobile 1: T-Mobile MDA Compact V -> HTC Touch Diamond II EržikaD2 - WM6.5.3 - Sense 2.5 - CZ
Mobile 2: K530i CID 52 -> W660i R8BB001
Nepište mi, prosím, na SZ dotazy - bohužel už jsem dlouho mimo a jen málo si pamatuju Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
networ(k)
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 21

Už. poděkoval: 11x
Poděkoval mu 1 člověk
v 1 příspěvku

Příspěvek #97810 Zaslal: 19.02.08 13:23    Předmět: Citovat

a potom muzu treba pres my phone explorer tam menit ty menu aniz by jsem musel umrtvovat a vypinat mobil?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Adow
Moderátor
Moderátor


Příspěvky: 1672
Bydliště: Brrrrno
Už. poděkoval: 83x
Poděkovalo mu 327 lidí
ve 113 příspěvcích

Příspěvek #97813 Zaslal: 19.02.08 14:27    Předmět: Citovat

Jasný, vždyť to je smyslem toho patche Wink. Aby se změny projevily, musíš pak jen vypnout/zapnout nebo restartovat mobil.
_________________

Mobile 1: T-Mobile MDA Compact V -> HTC Touch Diamond II EržikaD2 - WM6.5.3 - Sense 2.5 - CZ
Mobile 2: K530i CID 52 -> W660i R8BB001
Nepište mi, prosím, na SZ dotazy - bohužel už jsem dlouho mimo a jen málo si pamatuju Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
networ(k)
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 21

Už. poděkoval: 11x
Poděkoval mu 1 člověk
v 1 příspěvku

Příspěvek #98433 Zaslal: 23.02.08 11:40    Předmět: Citovat

Existuje na tento firmware ten patch sysxfs nebo nejak tak(presune grafiku telefonu) ? Question ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Adow
Moderátor
Moderátor


Příspěvky: 1672
Bydliště: Brrrrno
Už. poděkoval: 83x
Poděkovalo mu 327 lidí
ve 113 příspěvcích

Příspěvek #98434 Zaslal: 23.02.08 12:02    Předmět: Citovat

Netuším.. Přepal si to na R1CA021 a máš po starostech a výběr z 240 patchů Laughing
Arrow http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=3404

_________________

Mobile 1: T-Mobile MDA Compact V -> HTC Touch Diamond II EržikaD2 - WM6.5.3 - Sense 2.5 - CZ
Mobile 2: K530i CID 52 -> W660i R8BB001
Nepište mi, prosím, na SZ dotazy - bohužel už jsem dlouho mimo a jen málo si pamatuju Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
networ(k)
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 21

Už. poděkoval: 11x
Poděkoval mu 1 člověk
v 1 příspěvku

Příspěvek #98448 Zaslal: 23.02.08 13:41    Předmět: Citovat

To staci jenom pres XS++ tam nahrat erom R1CA021 a je to hotovo?? Musim pred tim odstranit ty patche na R1DB001?? Ztratim tim vsechny upravy(odstr. logo operatora, sound drivery, atd....???? Diky sorry ze porad otravuju nikde jsem to nenasel
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pRo_lama
Čestné uznání
Čestné uznání


Příspěvky: 1673
Bydliště: Ružomberok
Už. poděkoval: 17x
Poděkovalo mu 187 lidí
v 81 příspěvcích

Příspěvek #98461 Zaslal: 23.02.08 14:52    Předmět: Citovat

Musíš spraviť downgrade FW z R1DB001 na R1CA021 !!! Žiadne prepálenie EROM !!! Pekne flashnúť FS + MAIN + customizáciu. Samozrejme, že prídeš o všetko čo si nezalohuješ.
_________________
Aktuálny mobil: Samsung Galaxy S4

[Nepíšte mi na ICQ ohľadom mobilov. Od toho tu je fórum !!!]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » K750i patche Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com