PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) A2 DB3150

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
G705 -> W715 Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
HUdasp
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1599

Už. poděkoval: 23x
Poděkovalo mu 125 lidí
ve 112 příspěvcích

Příspěvek #182825 Zaslal: 31.05.09 19:54    Předmět: Citovat

Se SIM nebo bez SIM. Mělo by to bejt jedno
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
naschd
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1159
Bydliště: BN town
Už. poděkoval: 46x
Poděkovalo mu 46 lidí
ve 43 příspěvcích

Příspěvek #182832 Zaslal: 31.05.09 20:04    Předmět: Citovat

Skus to este raz , a napis co sa s telefonom deje , ked to preflashujes dobre ?
_________________
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ESO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 12

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #182836 Zaslal: 31.05.09 20:23    Předmět: Citovat

takze jsem to delal postupne, vsechno probehlo ok, zkusil jsem zapnout bez customizace - neslo to:) to je jasny...
pak jsem ji tam dal, ale nedal jsem tam jazyk. zaplo se to a mam na vyber hodne moc jazyku, ale kdyz ted najedu do slozky language, tak je prazdna. dohodim tam teda ty jazyky ze slozky language a co se nestane... je tam porad tolik moc jazkyu ale zadna CJ... takze se to zmenilo v tom ze predtim jsem mel na vyber asi jenom mezi 4... a ted babo rad:) v cem to teda je? je chyba v customu?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
ESO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 12

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #182840 Zaslal: 31.05.09 20:36    Předmět: Citovat

mozna by mi pomohlo to tady tohleto:)

http://www.seusers.com/forum/w715-custom-files-2505.html

ale ted jsem se zaregistroval a nechteji mi povolit to stahnout:

http://www.seusers.com/forum/attachments/upgrade-debrand-language-change/1440d1239445675-w715-custom-files-r6a_cda__1209_4799.zip

nema tam nekdo ucet dyl? nebo nevim podle ceho to berou, podle poctu prispevku?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
DJ-Smith
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 764
Bydliště: * ****
Už. poděkoval: 64x
Poděkovalo mu 92 lidí
v 59 příspěvcích

Příspěvek #182859 Zaslal: 31.05.09 21:07    Předmět: Citovat

ESO Tam jde stahovat max 100MB za den....zadny posty na to nemaj vliv....jinak ja od tamtud stahuju vpohode.... Wink
_________________

101001110001010100101001010101010010111
Autorun Patcher A2
G502 Patches R1FA037
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
sqbko
BAN na přání


Příspěvky: 779
Bydliště: vo Photoshope
Už. poděkoval: 93x
Poděkovalo mu 56 lidí
ve 38 příspěvcích

Příspěvek #182901 Zaslal: 01.06.09 06:31    Předmět: Citovat

nieje niaky customize upgrade ktory mi zmeni ekvalizer na takyto unikatny ?
_________________
Banned . . . se-tuning budes mi velmy chybat tu som sa naucil vsetko o telefonoch . . . ale nastal moj cas . . .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
ESO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 12

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #182941 Zaslal: 01.06.09 11:15    Předmět: Citovat

fakt nevim v cem bych mohl delat jeste chybu:( ani tamty linky mi nepomohly. je to porad stejny.
kdyz davate tam tu customizaci, tak jak to delate? jenom to tam presunete, do toho okynka kam se to ma dat? ja to tak delam, nevim jak to delat jinak
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
naschd
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1159
Bydliště: BN town
Už. poděkoval: 46x
Poděkovalo mu 46 lidí
ve 43 příspěvcích

Příspěvek #182951 Zaslal: 01.06.09 14:33    Předmět: Citovat

ESO skus este : nahrat tu customizaciu kera tu je na stahnutie a potom tam nakopcit ( a deletnut ) ostane jaziky hmm ?
_________________
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ESO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 12

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #182962 Zaslal: 01.06.09 15:00    Předmět: Citovat

jak jako deletnut? ja kdyz to flashnu, tak ve slozce language (v mobilu) nic nemam... tak tam pridam ty jazkyky, ktere jsem stahnul tady od tebe. pak dam custom. takze to mam nejdriv oddeletovat (to co je v custom) a pak tam teprve kopirovat to od tebe?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
ESO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 12

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #183097 Zaslal: 01.06.09 22:37    Předmět: Citovat

Takže vazeni kluci a mozna i holky:) prave se mi podarilo do meho w705 dostat firware z w715 a to hlavni, podrzte se.... s cestinou, dekuju moc za trpelivost a nekam na zacatek (pro trouby jako jsem ja) bych dal presne kam se maji ty soubory davat, ja ten language cpal uplne do jine slozky language, az kdyz jsem si stahnul uplne ten prvni "custompack" z titulni stranky se mi to vyjasnilo

je to takhle:
tpa/preset/custom - sem patri ten custom
tpa/preset/system/language - sem patri ty language soubory
tpa/preset/system/lighteffect

obvzlaste ocenuju vasi trpelivost:)
Applause vazne jeste jednou moc diky Applause ... a kdyztak promazte ten muj spam, at je to tu prehlednejsi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
naschd
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1159
Bydliště: BN town
Už. poděkoval: 46x
Poděkovalo mu 46 lidí
ve 43 příspěvcích

Příspěvek #183174 Zaslal: 02.06.09 14:39    Předmět: Citovat

ESO super a co si s tym ziskal ??? fakt by ma to zaujmalo v com je to odlisne ... dik ... a noo ano sak ono by si to tam malo kopirovat samo ... alebo rucne ... to mas snad jedno ale cez A2 up. , ... trpezlivost na prvom mieste aspon ze to funguje ... jjj ten cust. pack mal byt s prvej ... ( len ja som to postol o dva urivky nizsie ... ) takze gratulujem a dakuje sa thanksom Wink
_________________
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Uživatelé kteří děkují: ESO
HUdasp
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1599

Už. poděkoval: 23x
Poděkovalo mu 125 lidí
ve 112 příspěvcích

Příspěvek #183301 Zaslal: 02.06.09 19:59    Předmět: Citovat

ESO Tak se pochlub. Fachá ti GPS?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
naschd
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1159
Bydliště: BN town
Už. poděkoval: 46x
Poděkovalo mu 46 lidí
ve 43 příspěvcích

Příspěvek #183656 Zaslal: 04.06.09 20:16    Předmět: Citovat

no aj mna by to zaujmalo neviem ja som cital ze W705 nema HW rovo GPS modul
_________________
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ESO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 12

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #183689 Zaslal: 04.06.09 21:28    Předmět: Citovat

a na jaky aplikaci to mam zjistit? nebo proste jak, kde:)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
HUdasp
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1599

Už. poděkoval: 23x
Poděkovalo mu 125 lidí
ve 112 příspěvcích

Příspěvek #183719 Zaslal: 05.06.09 08:03    Předmět: Citovat

Přímo v menu - služby určení polohy - informace o stavu

Nebo tak nějak.. G705 už nemámSmile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) A2 DB3150 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 6 z 7

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com