PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) A2 DB3150

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Free A2 unlocking (odblokujte si svoje A2jky zadarmo ) :D Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ambrosko1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý


Příspěvky: 373
Bydliště: Dobrá Niva
Už. poděkoval: 12x
Poděkovalo mu 20 lidí
ve 20 příspěvcích

Příspěvek #221953 Zaslal: 05.07.10 21:12    Předmět: Citovat

nahraj tam pomocou omniusu naspat zalohu GDFS+TA
_________________

K850-R1FA037
BROWN
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
v6ak
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 533

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 37 příspěvcích

Příspěvek #222352 Zaslal: 18.07.10 11:07    Předmět: Citovat

Jo. Ale dost možná si ten telefon zase zablokuješ.

BTW: Zkontroloval's device keys před odblokem?

_________________
G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere

Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
michelinko007
Nováček
Nováček


Příspěvky: 104

Už. poděkoval: 3x
Poděkoval mu 1 člověk
v 1 příspěvku

Příspěvek #223016 Zaslal: 01.08.10 22:57    Předmět: Citovat

už som bol šťastný, že si odblokujem mobil a nejde už ani regnúť na tú stránku Sad ... poraďte niečo pls... mám c902
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jápája a c702
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 645
Bydliště: PLZEN
Už. poděkoval: 13x
Poděkovalo mu 77 lidí
v 75 příspěvcích

Příspěvek #223037 Zaslal: 02.08.10 06:24    Předmět: Citovat

OMNIUS OMNIUS a zase OMINUS Shocked JE TADY TOHO DOST A DOST http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=19876
_________________
c905-umřel!xperia live ww a pomalu si zvykám
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mida
Nováček
Nováček


Příspěvky: 168

Už. poděkoval: 9x
Poděkovalo mu 40 lidí
ve 21 příspěvcích

Příspěvek #223365 Zaslal: 05.08.10 23:34    Předmět: Citovat

Sice trochu opožděně, ale všiml jsem si,že Omnius má další oběť Exclamation Smile

Pigi napsal:
nazdar chalani. tak som sa zlakal na ten omnius a vysledok je taky ze telefon am znicene device keys. Mam aj zalohu GDFS+TA. Da sa to nejako opravit? Nie ej to moj fon totizto

Zatím nikdo nepřišel na to,jak to v domácích podmínkách opravit. Jediná pomoc je člověk jménem Philip.

ambrosko1 napsal:
nahraj tam pomocou omniusu naspat zalohu GDFS+TA

Nepomůže, po nahrátí zálohy budou stále device keys zničené. Mám to vyzkoušené.

v6ak napsal:
Jo. Ale dost možná si ten telefon zase zablokuješ.

BTW: Zkontroloval's device keys před odblokem?

Přesně tak, po nahrátí zálohy bude telefon opět zablokovaný. Odzkoušeno.

_________________
K850i (start 20.1.2008, R1FA035,CID52,BROWN,Phone state: developer, patching)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
v6ak
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 533

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 37 příspěvcích

Příspěvek #223369 Zaslal: 06.08.10 08:20    Předmět: Citovat

No napadá mě jedna zvláštní věc: kdysi tu byla možnost barvení přes Aerix, který ničil device keys, a v návodech bylo i přebarvení zpět. Tak nevím.
Dalším zajímavým faktem je, že nový Aerix některým lidem device keys prý nezničil. Návod na barvení ale, tuším, vznikl ještě před novou verzí.
A ještě jedna věc: vzpomínám si, že Omnius asi nabízel nějaké přehrání GDFS. Nevím, co to udělá, popř. zda to něco neudělá s baterkou, experimentátorům doporučuji hledání (ne vždy je vlastní zkušenost nejlepší možnost) a zálohu GDFS.

_________________
G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere

Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
D3r3kX
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 23
Bydliště: Považská Bystrica
Už. poděkoval: 3x

Příspěvek #225152 Zaslal: 21.09.10 12:09    Předmět: Citovat

nazdárek,...potreboval by osm odblokovať C510 pravdepodobne cid 53, (nepozeral som to ešte)....vidím že aerix skončil už a sú tu nejaké dva nové programy tak cez ktory by ste odporúčali odblokovať telefon tak aby som si ho nepokazil,...ak sa to vlastne dá cez ten omnius alebo seking??...a je to zadarmo ešte?
_________________
----------I have SE C510 with 8GB M2----------
...väčší tupec ako som ja na tomto fóre neni...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
peto843
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 4



Příspěvek #225164 Zaslal: 21.09.10 22:11    Předmět: Citovat

Prosim vas, poslali by ste niekto vase registracne udaje na ten aerix, uz to nejde. Potrebujem si odblokovat fon, a tak som zadal len tak nieco a vypisalo ze heslo a meno neplatne, teda je tam moznost ze so spravnym by to slo, tak vas prosim dajte to sem, uz si to tu ktosi pytal a myslel som ze najdem, ale nic, ako keby ste kazdy za tie udaje dali neviem kolko penazi. Ak by ste boli taky dobry, a poslali ich sem, bol by som velmi vdacny.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
v6ak
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 533

Už. poděkoval: 11x
Poděkovalo mu 38 lidí
ve 37 příspěvcích

Příspěvek #225166 Zaslal: 22.09.10 07:54    Předmět: Citovat

Aerix je patrně on-line služba, bez virtualizace servisního HW to nejde nabídnout jako offline program, takže silně pochybuji o tom, že bude fungovat se starými registračními údaji.
_________________
G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere

Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
istron
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 1



Příspěvek #225168 Zaslal: 22.09.10 11:47    Předmět: Citovat

takze momentalne neexistuje zadarmo sposob, ako odblokovat DB3150 Sad
alebo niekto o niecom vie?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
peto843
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 4



Příspěvek #225182 Zaslal: 23.09.10 18:15    Předmět: Citovat

Dobre ze pochybujes, ale ono to nevypisalo ze sa nemoze pripojit na server, ale ze neplatne prihlasovacie udaje, teda asi ten server mozno fakci, preto by to bolo dobre skusit.

Popripade ak by bol niekto taky dobry a ma odblokovanu C902, tak by mohol skopirovat soft cez a2uploader, a hodit sem, si ho tam nahram, a mal by byt odblokovany, tak ak by bol niekto fakt taky dobry a supol to sem prosim.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
D3r3kX
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 23
Bydliště: Považská Bystrica
Už. poděkoval: 3x

Příspěvek #225266 Zaslal: 26.09.10 12:30    Předmět: Citovat

peto843 ...aerix už nefunguje, skúšal som s mojími údajmi a nejde to....takže smola a myslím že keď si tam nahraš soft z odblokovanej c902 tak aj tak ju neodblokuje Smile
_________________
----------I have SE C510 with 8GB M2----------
...väčší tupec ako som ja na tomto fóre neni...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
peto843
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 4



Příspěvek #225428 Zaslal: 03.10.10 00:01    Předmět: Citovat

Ok, diky za normalnu odpoved, a s tym a2 uploaderom, neviem, pretoze ta zaloha co robi omnius, tak no ono sa asi nezalohuje vsetko, pretoze zaloha z A2 zaberá asi o 1/3 viacej ako z omniusu, a dalsi problem je, ze tie subory su chranene, a cez a2 tam nejdu tak lahko dostat, jediene subor po subore, vyse 1000 suborov po jednom, a neviem ci to vobec pojde, no nechce sa mi.

Este ktosi vypraval, ze nejake gdfs, alebo co, a neviete ci je mozne aby som si tam nahral z odblokovaneho mobilu C902, resp ci to moze byt aj z ineho mobilu C902.

A ak by niekto chcel skusit, tak mozem poskitnut gdfs od mojho mobilu C902, dal som to uz urobit za 10E, takze by to malo byt oficialne a na poriadok.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guess.whoo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 5



Příspěvek #226450 Zaslal: 30.11.10 14:56    Předmět: Citovat

takze momentalne neexistuje ziadny free sposob odblokovania c902?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wiglegummi
Nováček
Nováček


Příspěvky: 244

Už. poděkoval: 4x
Poděkovalo mu 9 lidí
v 9 příspěvcích

Příspěvek #226473 Zaslal: 01.12.10 08:29    Předmět: Citovat

asi teďkom už né, gdfs z jiného mobilu na svuj nezkoušej nahrávat jinak si pos.... mobil, musí se stáhnout zase z placených stránek nějaký univerzal a upravit něcoo asi imei a pak ho tam nahrát ale podle mě se srvisním kabelem co máš doma stejně nenahraješ gdfs do svého mobilu. Takže ti zbývájí jenom dvě věci a to servis kde vysolíš asi cca 3 až 5 stovek za odblok anebo kontaktuj PHILIPA ale u něj taky něco zaplatíš takže zadarmo teďkom nic nebude d'oh!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) A2 DB3150 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Další
Strana 10 z 11

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com