PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » -HW- K300, K500, K700

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Výroba servisního kabelu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PvvS
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 24

Už. poděkoval: 4x

Příspěvek #87207 Zaslal: 30.12.07 17:19    Předmět: Citovat

Mam trochu jinej dotaz . Koupil jsem si origo kabel usb DCU-60 , ale kdyz ho pripojim k mobilu, tak se sice detkne bez problemu , ale po chvili se zacne jak konec kabelu, tak i mobil u konektoru hodne hrat . Tak to asi neni dobre ze ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mikrom
Tuner
Tuner


Příspěvky: 260
Bydliště: Trutnov
Už. poděkoval: 10x
Poděkovalo mu 17 lidí
v 5 příspěvcích

Příspěvek #87743 Zaslal: 01.01.08 17:20    Předmět: Citovat

logicke vysvetleni:

jsou zoxidovany kontakty na mobilu, jelikoz se telefon pres kabel dobiji, vznika diky spatnemu kontaktu prechodovy odpor, na kterem posleze ubytek napeti umerny velikosti protekajiciho proudu a odporem prechodu.

_________________


http://mikrom.cz/274-sw-upravy-w810i
http://mikrom.cz/214-upuf - diy servisni box
pomohl jsem Vám? poděkujte.

92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% a jsi normální, hoď si tohle do podpisu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Mida
Nováček
Nováček


Příspěvky: 168

Už. poděkoval: 9x
Poděkovalo mu 40 lidí
ve 21 příspěvcích

Příspěvek #89349 Zaslal: 07.01.08 00:32    Předmět: Citovat

to Mikrom:
A tos tady napsal pro koho?? Ja sem vyuceny elektronik slaboproud,tudiz tomu rozumim,jen ten co se ti pal asi tomu rozumet nebude,kdyz ani nevi,proc se mu to hreje...

Stacilo by mu napsat,aby si zkusil ocistit kontakty jak na strane telefonu,tak i na konektoru datoveho kabelu,ze se mu to asi hreje!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
7luke.com
V.I.P.
V.I.P.


Příspěvky: 1094

Už. poděkoval: 2x
Poděkovalo mu 20 lidí
v 11 příspěvcích

Příspěvek #89350 Zaslal: 07.01.08 01:08    Předmět: Citovat

dobře Mikrom Applause
_________________
Spoluzakladatel se-tuningu (headmaster = Havros). iPhone 2G 8GB + iPhone 3G 8GB + iPhone 3GS 32GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
bumbala
Nováček
Nováček


Příspěvky: 51
Bydliště: bratislava
Už. poděkoval: 3x

Příspěvek #107216 Zaslal: 20.04.08 13:37    Předmět: Citovat

ahojte ludia.kupil som si datak (COM-kovy) z kabelmanie.sk , ale je tu jeden problem :
ked som otvoril konektor k mobilu zistil som ze tam mam podobne zapojenie
ako uzivatel LIM, ale mam tam viac kablikov :
pin 1-spojeny samostatnym BIELYM kablikom s pinom 8
pin 2-zelena
pin 3-zlta
pin 4-biela
pin 5-modra
pin 6- nic
pin 7- nic
pin 8-spojeny samostatnym BIELYM kablikom s pinom 1
spojeny samostatnym MODRYM kablikom s pinom 10
pin 9- nic
pin 10-cierna + spojeny samostatnym MODRYM kablikom s pinom 8
pin 11_cervena.
v pripade uzivatela LIM-a bolo riesenie v odpojeni pinov 2 a 3 a prehodenie dvoch kablov + treti.
chcem sa teda opytat ci bude riesenie take iste ako v LIM-ovom pripade, popripade ci by ste mi vedeli poradit.dakujem,rado

_________________
HTC TyTN wm6.0
sony ericsson k750i,R1CA021,cid49 red,HPM-70 - >hlavný fon
nokia 5200 ->MP4 player+zaloha
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
mikrom
Tuner
Tuner


Příspěvky: 260
Bydliště: Trutnov
Už. poděkoval: 10x
Poděkovalo mu 17 lidí
v 5 příspěvcích

Příspěvek #107224 Zaslal: 20.04.08 14:33    Předmět: Citovat

no jde o to ze tady neni zapojen pin 9. ten je nejdulezitejsi pro to aby se kabel tvaril jako SERVISNI. jinak v obvodu MAX232 co je v tom kabelu jsou dva prevodniky z TTL na RS232, a vetsinou je zapojen jen jeden (dva kabliky + napajeni) a sou zapojeny na piny 4 a 5 na konektoru a prehazujeme je na 6 a 7.

ale muzou bejt zapojeny obe polovyny toho integrovanyho obvodu (pak uz mame ctyri kabliky + napajeni) ty pak sou zapojeny na 4, 5, 6, 7. a mozna by stacilo jen ten trik s pinam 9.

jinak piny 1, 2, 3, 8 jsou na audio a nechapu proc sou zapojeny a kam to z nich vede (pokud je to obyc kabel) Rolling Eyes

- zapojeni konektoru
- schema zapojeni jednoduchyho servisaku (datak s prehozenymi dvema dratky)
- kabel s vyuzitim obou polovin MAX232 (myslim si ze tadyten by moh fungovat jako servisni i datovy MOZNA, a jen by se to resilo pripojovanim napajeni z pinu 11 na pin 9, ale uz to nemam na cem odzkouset)

zapomnel sem na to co ses ptal.. ANO, zkusil bych to udelat tak, ze bych vsechny dratky odpojil, a ten co byl na 4ce hodil na 6ku, ten z 5ky na 7cku, ten na 10ce a 11ce nechal a hodil klemu z 11ky na 9ku.

_________________


http://mikrom.cz/274-sw-upravy-w810i
http://mikrom.cz/214-upuf - diy servisni box
pomohl jsem Vám? poděkujte.

92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% a jsi normální, hoď si tohle do podpisu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
bumbala
Nováček
Nováček


Příspěvky: 51
Bydliště: bratislava
Už. poděkoval: 3x

Příspěvek #107231 Zaslal: 20.04.08 14:49    Předmět: Citovat

ok, dakujem za radu.ked si kupim COM-kovu listu do PC , vyskusam to (ak ju nekde zozeniem Smile
_________________
HTC TyTN wm6.0
sony ericsson k750i,R1CA021,cid49 red,HPM-70 - >hlavný fon
nokia 5200 ->MP4 player+zaloha
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Raptile
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 7



Příspěvek #221672 Zaslal: 26.06.10 00:17    Předmět: T28 Citovat

Zdravim chtěl jsem se zeptat uda by šlo udělat servisni kabel pomoci tohoto kabelu na aukru

http://www.aukro.cz/item1093795097_usb_datovy_kabel_sonyericsson_k700_t610_t28.html

Potřebuju předělat SE K750 CID49 Brown na RED. Pokud to pude tim kabelem a je zapotřebi ho nějak upravit uvital bych schema nebo radu

Děkují moc a omlouvam se pokud Double post

[THX Shocked
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » -HW- K300, K500, K700 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com