PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » -HW- K300, K500, K700

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Přeměna datového kabelu od Mobile action na servisní Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ceeper
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 25



Příspěvek #38511 Zaslal: 20.04.07 13:29    Předmět: Citovat

A existuje nějaká možnost, jak to zjistit na 100%?
Jinak v tom návodu se píše kam mam připojit jakej kabel. Znamená to, že mam všechny odpájet a pak připojit jak to tam je napsaný nebo mam jen podle toho upravit to zapojení jak tam je teď?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Tomasan
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 5



Příspěvek #41103 Zaslal: 01.05.07 19:01    Předmět: kabel Aligator ERI 610 Citovat

mohl by mi teda někdo poradit, jak na ten můj neoriginální kabel, aby fungoval jako servisní pro K700i? Když je tam víc drátků a zapojenejch jinak než u datovýho kabelu ve všech návodech?
Všechno jsem to přesně popsal v mým prvním příspěvku z 23.03.07.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KRtek™
Uklízečka
Uklízečka


Příspěvky: 1961
Bydliště: Brno, Ostrava, Lukavec u Hořic, ...
Už. poděkoval: 165x
Poděkovalo mu 208 lidí
v 83 příspěvcích

Příspěvek #41159 Zaslal: 01.05.07 20:45    Předmět: Citovat

tohle je návod na sériovej kabel ne na USB, určitě to tady je už napsané několikrát!!!
_________________
KRtek™ je schválně a ne překlep Wink
HTC Desire S (Rooted, Official ROM), SE P1i, SE W750i

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger ICQ
Tomasan
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 5



Příspěvek #41174 Zaslal: 01.05.07 21:25    Předmět: Citovat

napsané to několikrát je!!!!! A taky o tom vim a zmínil jsem to taky ve svém dotazu!!! Dočetl jsem se ale, že z USB kabelu je taky šance, že by to mohlo fungovat, někdo už to dokonce udělal, proto jsem taky vůbec žádal o radu. Všechno tohle jsem už psal, takže já nejsem ten, kdo nevěnuje pozornost příspěvkům ostatních.
Navíc mi NightRider1972 psal, že by to na 99% jít a podle mikroma už jeden takovej i přímo dělal. Neporadil bys mi NightRidere1972, prosím?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ceeper
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 25



Příspěvek #41282 Zaslal: 02.05.07 18:25    Předmět: Citovat

No tak nevim. Ja mam COM kabel T39, ale zapojení vubec nesedí s tim co tady je popisovaný. Kabely sou jiný a taky jinak zapojený... Fakt nevim
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
KRtek™
Uklízečka
Uklízečka


Příspěvky: 1961
Bydliště: Brno, Ostrava, Lukavec u Hořic, ...
Už. poděkoval: 165x
Poděkovalo mu 208 lidí
v 83 příspěvcích

Příspěvek #41304 Zaslal: 02.05.07 19:10    Předmět: Citovat

Tomasan napsal:
napsané to několikrát je!!!!! A taky o tom vim a zmínil jsem to taky ve svém dotazu!!! Dočetl jsem se ale, že z USB kabelu je taky šance, že by to mohlo fungovat, někdo už to dokonce udělal, proto jsem taky vůbec žádal o radu. Všechno tohle jsem už psal, takže já nejsem ten, kdo nevěnuje pozornost příspěvkům ostatních.
Navíc mi NightRider1972 psal, že by to na 99% jít a podle mikroma už jeden takovej i přímo dělal. Neporadil bys mi NightRidere1972, prosím?


Arrow Arrow
filips napsal:
Tak jsem skoušel udělat servisní kabel na usb rozhraní a nejde to.. Dělejte to na COM to jde na 100%.A ještě bych se chtěl zeptat na jaké piny jsou připojeny kabely když je to klasický datový kabel?díky moc

Shame on you Shame on you

_________________
KRtek™ je schválně a ne překlep Wink
HTC Desire S (Rooted, Official ROM), SE P1i, SE W750i

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger ICQ
7luke.com
V.I.P.
V.I.P.


Příspěvky: 1094

Už. poděkoval: 2x
Poděkovalo mu 20 lidí
v 11 příspěvcích

Příspěvek #41314 Zaslal: 02.05.07 19:42    Předmět: Citovat

No Fighter mi jel na USB, samozřejmě se svým driverem maskovaným na COM
_________________
Spoluzakladatel se-tuningu (headmaster = Havros). iPhone 2G 8GB + iPhone 3G 8GB + iPhone 3GS 32GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Tomasan
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 5



Příspěvek #41342 Zaslal: 02.05.07 20:19    Předmět: Citovat

KRtek napsal:

Arrow Arrow
...........
Shame on you Shame on you


Aha, díky, vim četl jsem to, stejně ale někdo pak zase psal, že se mu to povedlo, tak jsem to chtěl vyzkoušet, i když neni třeba moc velká šance, že to půjde. Akorát vůbec nevim, jak bych měl dát ty drátky na piny, když jich je víc a jsou jinak zapojený.
Že se to nepovedlo jednomu člověkovi, nemusí znamenat 100%, že to nejde přeci.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Toolkit
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 5



Příspěvek #48534 Zaslal: 07.06.07 16:55    Předmět: Citovat

Nevím jestli to sem už někdo nepsal, ale včera jsem koupil datový sériový kabel na T68. Kabely má napájený jako servisní na K700 a taky tak funguje. No a cena 25 vočí je super ne? Very Happy Koupil jsem ho tady: www.avacom.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ceeper
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 25



Příspěvek #48539 Zaslal: 07.06.07 17:26    Předmět: Citovat

jj tam sem ho koupil taky, ale musel sem si ho předělat. Zapojení bylo uplně jiný než tady kdokoliv popisuje a nikdo mi nebyl schopnej poradit, ale nakonec sem to našel...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
mikrom
Tuner
Tuner


Příspěvky: 260
Bydliště: Trutnov
Už. poděkoval: 10x
Poděkovalo mu 17 lidí
v 5 příspěvcích

Příspěvek #48636 Zaslal: 07.06.07 23:20    Předmět: Citovat

to Ceeper & Toolkit: vidite no od tech filipinskejch deti je to co kus to original Very Happy
to Toolkit: dobra informace pro ostatni

_________________


http://mikrom.cz/274-sw-upravy-w810i
http://mikrom.cz/214-upuf - diy servisni box
pomohl jsem Vám? poděkujte.

92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% a jsi normální, hoď si tohle do podpisu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Striker [CZ]
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 13



Příspěvek #50092 Zaslal: 18.06.07 17:14    Předmět: WoW Citovat

Já si přeci jenom myslím že je lapší si koupit rovnou servisní kabek, protože když něco pokazíte tak ste v řiti úplně


_________________


N3jde 0 to C0 m@š, jd3 0 to koh0 zn4š !
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ceeper
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 25



Příspěvek #50107 Zaslal: 18.06.07 17:53    Předmět: Re: WoW Citovat

Laughing
Proč myslíš že se to tady takhle řeší... Rolling Eyes
Protože ho neprodávaj a Toolkit je asi první člověk kterej ho dostal z obchodu

xXxTRA^^: kdyz odpovidas na prispevek hned nad tebou, nemusis ho citovat!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
lukass22
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 15
Bydliště: -=)PRaHA(=-
Už. poděkoval: 2x
Poděkoval mu 1 člověk
v 1 příspěvku

Příspěvek #74752 Zaslal: 14.10.07 15:09    Předmět: Citovat

cavte lidi šlo bi udělat z USB datoviho kabelu servizak
_________________
w810i decustomizován,flash menu,acoustic to shara 1.7 a hromada patchu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
mishal
Nováček
Nováček


Příspěvky: 63
Bydliště: niekde medzi severným a južný pólom
Už. poděkoval: 4x
Poděkoval mu 1 člověk
v 1 příspěvku

Příspěvek #75243 Zaslal: 17.10.07 14:52    Předmět: Citovat

to lukass22 myslím že na toto ty nikdo neodpovie lebo keby si prečítaš predchádzajúce príspevky tak o tom trochu vieš a nenapíšeš sem to čo si napísal tak zatial sa to podarilo tu jednemu tak si to nájdy a ked tak sa ho skús kontaktovať cez PM máš to istejšie než sem vypisovať pomôžte my a ostatný sa nebudú rozčulavať že tu ludia ani nehladajú a už vôbec nečítajú za pochopenie dakujem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » -HW- K300, K500, K700 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 4 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com