PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (SW) K300, K500, K700 - Návody

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
flash FW K700i R2CA001 s MP3 zvukem pro SMS a posíláním javy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ceo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 2



Příspěvek #20642 Zaslal: 26.01.07 10:59    Předmět: kabel Citovat

Jde místo servisního kabelu použít i kolébka?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lee
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 45
Bydliště: Frenštát pod Radhoštěm


Příspěvek #20707 Zaslal: 26.01.07 18:36    Předmět: Citovat

Mi s kolebkou DSS-20 neslo ani pouzit SEUS a flash jsem nezkousel ... jestli ji mas doma tak to zkus bud to pujde nebo ne.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ceo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 2



Příspěvek #21171 Zaslal: 28.01.07 17:00    Předmět: kabel Citovat

SESU mě s kolébkou šel, ale na jiném foru jsem četl, že s kolébkou nejde použít FAR. Zkusil bych to, ale bojim se že nepůjde finalizace a telefon můžu hodit do šuplíku a jít si koupit nový. Proto se ptám, jinak bych neotravoval a rovnou to zkusil.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lee
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 45
Bydliště: Frenštát pod Radhoštěm


Příspěvek #21231 Zaslal: 28.01.07 20:53    Předmět: Citovat

Tak zkus jen ten far.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dataminerxxx
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 4

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #66803 Zaslal: 05.09.07 16:13    Předmět: Citovat

Mám takovýto problém:
Zkoušel jsem si dát do mé K700i FW dle tohoto návodu, ale v SeTool se mi nepodarilo prekonat tuto chybu: "Protection card error" - nastavim vse dle navodu, ale i presto mi to hodi tuto chybu. Zkousel jsem hledat jméno této chyby tady na fóru, ale žádnou kloudnou odpověď jsem nenašel, pak jsem trochu zagooglil a narazil jsem na mikromův blog, kde byl jeden komenrář k příspěvku, který říkal, že to je tím, že není zaškrtnuto v záložce settings "Unlock after flash" a " Set color to RED after operations", ale tyto pole mám zaškrtnutá...

Ještě pár dodatečných informací, které mohou být užitečné:
kabel: udělaný z toho pro T28
aktuální FW v telefonu: R2AE033 (je to ten od t-mobilu)
CID: ve faru mám nastaveno pro cid 36red a vše je ok, ale setool mi vyhodil, že mám CID 29
- v minulosti jsem prováděl již mnoho úprav přes FAR a nikdy nebyl nějaký problém se spojením

A na závěr ještě screenshot chyby - může být nápomocen
[img=http://img263.imageshack.us/img263/7357/mmmth1.th.jpg]

předem díky za radu

_________________

Předělávám hru Heroes III. na mobily (v javě) Koho zajímá tato výborná hra (původně na PC) tak se mrknětě =)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mikrom
Tuner
Tuner


Příspěvky: 260
Bydliště: Trutnov
Už. poděkoval: 10x
Poděkovalo mu 17 lidí
v 5 příspěvcích

Příspěvek #66814 Zaslal: 05.09.07 16:34    Předmět: Citovat

predem Te chvalim za dokonaly prispevek s dotazem (kezby bylo vic takovych Pray)
ale jednim dechem dodavam, ze uz je to dva roky co sem to delal a ani sem tam tuhle chybu tusim nemel (a ani netusim, ze to u me na blogu je Very Happy, asi v komentarich, mrknu se Smile) cili Ti bohzel zatim neporadim.
(ale kdyz budu mit cas a vzpomenu si tak zkusim taky zagooglit, za takovej prispevek Wink)

_________________


http://mikrom.cz/274-sw-upravy-w810i
http://mikrom.cz/214-upuf - diy servisni box
pomohl jsem Vám? poděkujte.

92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% a jsi normální, hoď si tohle do podpisu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
skeletorrr
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 2



Příspěvek #91524 Zaslal: 16.01.08 18:33    Předmět: Citovat

zdravím, dostal se mi do ruky tenhle mobil a chtěl bych si ho taky flashnout mám dotaz jaký kabel potřebuju z toho co jsem četl potřebuju servisní nebo datový, ale není napsáno jestli do USB nebo do COM nebo PS2. Nenašel byste mi někdo třeba na www.kabelmania.cz přímo kabel, který potřebuju případně jak ho mám upravit ? (případně můžu mít od kámoše stojánek DSS-25 ale s tím jsem to zkoušel přes FWpatcher ale nešlo mi to flashnout sekl jsem se u fáze kdy jsem na mobilu měl potvrdit flash stiskem poweru, mobil se misto toho vždy zapnul)
Byl bych moc vděčnej....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mikrom
Tuner
Tuner


Příspěvky: 260
Bydliště: Trutnov
Už. poděkoval: 10x
Poděkovalo mu 17 lidí
v 5 příspěvcích

Příspěvek #91642 Zaslal: 17.01.08 12:20    Předmět: Citovat

* v idealnim pripade potrebujes servisni kabel do COMu, jenze ten se velmi tezko shani.
* zato datovej kabel do COMu, kdyz mrknes po kabelu na Ericssona T28 treba, sezenes i za 25Kc, staci v nem trochu poprehazet dratky a mas servisak Wink
* do PS2 afaik neni nic krom mysi a klavky
* s USBverzi si nejsem porad jistej
* s tou kolibkou by mel jit tel v pohode flashnout pres SEUS, coz je primo nastroj od SE na prehrani FW, na tyhle nase upravy si nejsem jistej Embarassed
* jinak ten datak mas treba teda tady: http://www.kabelmanie.cz/Datovy-kabel-SonyEricsson ale rikam, ze se da sehnat levnejc, nebo udelat
* vyroba se resi tu: http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=159

_________________


http://mikrom.cz/274-sw-upravy-w810i
http://mikrom.cz/214-upuf - diy servisni box
pomohl jsem Vám? poděkujte.

92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% a jsi normální, hoď si tohle do podpisu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
skeletorrr
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 2



Příspěvek #91653 Zaslal: 17.01.08 13:17    Předmět: Citovat

dík za podrobnou odpověď ještě se připtám kde ho tak v brně nebo na netu můžu sehnat za 25,- ? Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
havlbrod
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 8
Bydliště: XS++ Flash

Poděkovali mu 2 lidé
v 1 příspěvku

Příspěvek #110191 Zaslal: 06.05.08 13:49    Předmět: Citovat

lze na tento flash použítXS++?? plz rychlou odpověď
_________________
SE T650i->> flash->> K770i +2GB M2 + 130 flash schematek>/]
SE K750->>flash->> W800i +patche+menu icon+krit:-)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Boogey
Čestné uznání
Čestné uznání


Příspěvky: 477
Bydliště: Brno
Už. poděkoval: 15x
Poděkovalo mu 99 lidí
v 40 příspěvcích

Příspěvek #110213 Zaslal: 06.05.08 15:40    Předmět: Citovat

Proc by nesel? Ja myslim, ze jo. Pokud je to *.mbn nebo *.bin Wink
_________________
SE K750i CID 49(FS úpravy, patche, elfy)
Jabber: boogey@jabbim.cz | SE-Tuning konference: se-tuning@conf.netlab.cz
Microsoft a open formát to je jako když by Hitler zakládal OSN.
1) Když to funguje, nesahej na to!
2) Nesahej na to ani když víš, že to vylepšíš!
3) Já jsem ti to říkal!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
zelikcz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 4



Příspěvek #162742 Zaslal: 15.02.09 19:40    Předmět: Citovat

Kde bych prosim sehnal ty mp3 verze pro systemove zvuky ke k700? Diky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
parnivalec
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 567

Už. poděkoval: 29x
Poděkovalo mu 7 lidí
v 6 příspěvcích

Příspěvek #209246 Zaslal: 11.12.09 21:51    Předmět: Citovat

Smile Smile sory za obnovnei staršiho topicu kamoš ma jednu k700.NO a sem tu z toho blbej ten napiše ten tohle takže kabel potřebuju tenhle: http://www.kabelmanie.cz/datovy-kabel-sonyericsson-t200-t210-t230-t290i-t300-t600-t610-t630-z200-z600-p800/ ??Nejsem si jisty tak se ptam
_________________
Tuningovana K750 R1CA021 CID49 BROWN a LG optimus one
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
McEnro
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 8

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #215891 Zaslal: 26.02.10 21:23    Předmět: Citovat

Prosím o radu: potřebuji flashnout K700i,upravil jsem kabel a při připojení v programu SEtool hlásí chybu (viz screen). Co dělám špatně?
_________________
SE K550i RED53 R8BC004
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JonyJack
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 7

Už. poděkoval: 3x

Příspěvek #229672 Zaslal: 14.11.11 15:22    Předmět: Citovat

jeden takovej menší dotaz v jakém stavu by měl být ten telefon? protože při zapojení USB kabelu se automaticky telefon zapne a pokud ho vypnu tak svítí pouze nabíjení telefonu v SeTool2.... mi to píše stiskout krátce on/off ale s telefonem to nehne a v seto... nápis nezmizí a nejde nic také mi stále píče loaded 49 flash
_________________
SE 230
SE T630
SE j300
SE K750 > W800
SE K800 > K810
SE CK15i txt pro
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (SW) K300, K500, K700 - Návody Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com