PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » -HW- Dotazy

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
W880i- nefunguje i po vyměně displaye Jdi na stránku 1, 2  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kodls
Nováček
Nováček


Příspěvky: 171

Už. poděkoval: 36x
Poděkovalo mu 11 lidí
v 8 příspěvcích

Příspěvek #213714 Zaslal: 28.01.10 14:50    Předmět: W880i- nefunguje i po vyměně displaye Citovat

Mojemu kamosovi pred 4 mesicema rupl displey (moc ne, ae porad svitil černě), tak jsem mu ho vymenil, zapl jsem ho, a zas svítil jenom černě. tak jsem přehrál SW a i potom nesel.pls help.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
lusl
DB2020 Moderátor
DB2020 Moderátor


Příspěvky: 3062

Už. poděkoval: 67x
Poděkovalo mu 238 lidí
ve 228 příspěvcích

Příspěvek #213741 Zaslal: 28.01.10 16:21    Předmět: Citovat

dotlačil si poriadne flex?
_________________
Samsung Galaxy S II 16GB + 16GB Micro SD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Kodls
Nováček
Nováček


Příspěvky: 171

Už. poděkoval: 36x
Poděkovalo mu 11 lidí
v 8 příspěvcích

Příspěvek #213757 Zaslal: 28.01.10 17:01    Předmět: Citovat

Budu mít blbou otázku Embarassed ......co to je?.....ja vím, sem lama Laughing to je ten šroub?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
HUdasp
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1599

Už. poděkoval: 23x
Poděkovalo mu 125 lidí
ve 112 příspěvcích

Příspěvek #213758 Zaslal: 28.01.10 17:03    Předmět: Citovat

To je ten "kabel", co vede k displeji. Kdyby to nepomohlo, tak chyba možná spíš v tom flexu, než v displeji..

Naposledy upravil HUdasp dne 28.01.10 17:04, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
naschd
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1159
Bydliště: BN town
Už. poděkoval: 46x
Poděkovalo mu 46 lidí
ve 43 příspěvcích

Příspěvek #213759 Zaslal: 28.01.10 17:04    Předmět: Citovat

to je " kabel " s konektorom ktory vedie k doske on myslel to ze ci si ten konektor dotlacil na dosku spravne


edit: sry HUdasp predbehol si ma ale este totam nebolo ked som spravu pisal

_________________
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kodls
Nováček
Nováček


Příspěvky: 171

Už. poděkoval: 36x
Poděkovalo mu 11 lidí
v 8 příspěvcích

Příspěvek #213760 Zaslal: 28.01.10 17:05    Předmět: Citovat

jj,ten sem dotlačil....on aj jednou dokonce jel, ale pořád to na tom dispeji jakoby přeskakovalo a tak sem přehrál sw, a uz zas nešel
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
HUdasp
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1599

Už. poděkoval: 23x
Poděkovalo mu 125 lidí
ve 112 příspěvcích

Příspěvek #213761 Zaslal: 28.01.10 17:07    Předmět: Citovat

Tak chyba ve flexu, pokud ti to chvilku jelo..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
naschd
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1159
Bydliště: BN town
Už. poděkoval: 46x
Poděkovalo mu 46 lidí
ve 43 příspěvcích

Příspěvek #213762 Zaslal: 28.01.10 17:17    Předmět: Citovat

jj bude dakde mozno natrhnuty flex ked ti ako tak funguje len blika ... skus este jedno ked to chces akotak zachranit tam kde je roztrhnuty ak to nein pri ohybe tak tak ak neni moc tak z boku prelep izolacku ako keby to stes "zaliat" aj z jednej aj zdruhej strany malo by to pomoct ked nie tak to je uz v nenavratne ...
_________________
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HUdasp
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1599

Už. poděkoval: 23x
Poděkovalo mu 125 lidí
ve 112 příspěvcích

Příspěvek #213768 Zaslal: 28.01.10 17:31    Předmět: Citovat

naschd Na jak dlouho tipuješ, že tvoje řešení bude fungovat?Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lusl
DB2020 Moderátor
DB2020 Moderátor


Příspěvky: 3062

Už. poděkoval: 67x
Poděkovalo mu 238 lidí
ve 228 příspěvcích

Příspěvek #213783 Zaslal: 28.01.10 18:27    Předmět: Citovat

nebol ten fón utopený?
_________________
Samsung Galaxy S II 16GB + 16GB Micro SD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
naschd
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1159
Bydliště: BN town
Už. poděkoval: 46x
Poděkovalo mu 46 lidí
ve 43 příspěvcích

Příspěvek #213790 Zaslal: 28.01.10 19:25    Předmět: Citovat

HUdasp neviem pokym telefon nepadne , abo tak ... dokonca ani nemusi fungovat ak je ten flex tak natrhnuty ze uz to nepojde spravit ...
_________________
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kodls
Nováček
Nováček


Příspěvky: 171

Už. poděkoval: 36x
Poděkovalo mu 11 lidí
v 8 příspěvcích

Příspěvek #213797 Zaslal: 28.01.10 20:24    Předmět: Citovat

lusl ten telefon nebyl utopeny...tomu kamosovi jenom vibroval v hodine mobil a tak ho chtel pritlacit (aby nesel slyset), ae trochu to prehnal Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
lusl
DB2020 Moderátor
DB2020 Moderátor


Příspěvky: 3062

Už. poděkoval: 67x
Poděkovalo mu 238 lidí
ve 228 příspěvcích

Příspěvek #213827 Zaslal: 29.01.10 06:16    Předmět: Citovat

Kodls tak to mohol kludne aj ohnúť dosku, a potrhať kontakty na nej. skontroluj to..
_________________
Samsung Galaxy S II 16GB + 16GB Micro SD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Kodls
Nováček
Nováček


Příspěvky: 171

Už. poděkoval: 36x
Poděkovalo mu 11 lidí
v 8 příspěvcích

Příspěvek #214773 Zaslal: 10.02.10 15:05    Předmět: Citovat

mno, tk jsem zkusil esli to není v tom flexu a není.nejaké další napady?? Neutral
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
izzy1212
Nováček
Nováček


Příspěvky: 57

Už. poděkoval: 3x
Poděkoval mu 1 člověk
v 1 příspěvku

Příspěvek #223053 Zaslal: 02.08.10 10:47    Předmět: Citovat

najlepšie je ten flex kábel vymeniť,lebo tam môže byť aj neviditeľná trhlinka...ak nepomôže HW výmena,tak už radšej výmena drivera LCD
_________________
SE w200i ORANGE FW-úplne mŕtvy a už je niekde v nebíčku Smile
SE k550i@w610i (DB2020,CID 53) - menšie problémy so softvérom Smile

SE Elm j10i2(WI-FI,A-GPS,MEDIA PLAYER 3,GREEN HEART,MOTION SENSOR) všetko tak ako bolo....trochu sa mi tam dostala voda,ale drží bez porúch doteraz Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » -HW- Dotazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com