PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (SW) DB2020 - Dotazy

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
preflashovana K550i stale blokovana Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mutte
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 19

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #214800 Zaslal: 10.02.10 20:30    Předmět: preflashovana K550i stale blokovana Citovat

Nechapem to . Mam K550i z T-mobilu a chcel som ju odblokovat na ostatne siete. Konkretne som potreboavl O2. takze som postupoval podla http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=19166&sid=4e6233cf54856022d1e781529537507b navod uplne naspodku. vsetko ide krasne akurat ze telefon je stale blokovany na nych operatorov. som z toho nejak mimo.
Poradi mi niekto ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
matcho13579
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 966
Bydliště: ďaleko, ďaleko, vééľmi ďaleko
Už. poděkoval: 29x
Poděkovalo mu 70 lidí
v 57 příspěvcích

Příspěvek #214801 Zaslal: 10.02.10 20:31    Předmět: Citovat

mutte aký máš CID?
_________________
Hlasuj o NAJ android roka!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
mutte
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 19

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #214802 Zaslal: 10.02.10 20:34    Předmět: Citovat

matcho13579 napsal:
mutte aký máš CID?



toto som mal


18:42:30| Profiling SEMC phone...
18:42:30| Platform: DB2020
18:42:30| OTP CID: 51
18:42:30| EROM CID: 52
18:42:30| EROM Color: Red
18:42:30| IMEI: 35851601xxxxxx
18:42:30| Phone ID: K550
18:42:30| Region: T_MOB_INT_B
18:42:30| CDA: CDA102743/88 R7A
18:42:30| Firmware Version: R6BC002
18:42:30| EROM: R3A022


teraz mam toto


20:16:25| Profiling SEMC phone...
20:16:25| Platform: DB2020
20:16:25| OTP CID: 51
20:16:25| EROM CID: 52
20:16:25| EROM Color: Red
20:16:25| IMEI: 35851601xxxxxx
20:16:25| Phone ID: K550
20:16:25| Region: CENT_EUROPE
20:16:25| CDA: CDA102568/2 R5A
20:16:25| Firmware Version: R6BC002
20:16:25| EROM: R3A022
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mutte
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 19

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #214804 Zaslal: 10.02.10 20:35    Předmět: Citovat

teda ak z toho niesom vol tak mam CID52
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hafan343
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1266
Bydliště: v dome
Už. poděkoval: 91x
Poděkovalo mu 181 lidí
ve 176 příspěvcích

Příspěvek #214805 Zaslal: 10.02.10 21:02    Předmět: Citovat

mutte použivaj tlačitko edit, nerob double posty.
Flashom telefony ho neodblokuješ. Potrebuješ ešte nahrať patch na odblokovanie. Predpokladam že nemaš asi ani QA (quick acess) patch. Ten najdeš napr na iprotebe.cz
Postupuj potom podľa tohto navodu, a patch na odblokovanie si vytvoriš podľa tohto navodu.
Nič zložite, prijemnu pracu Wink

_________________
SE W580i - R8BE001, CID52
Apple iPhone - 3GS 16GB, iOS 4.2.1, JB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
mutte
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 19

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #214807 Zaslal: 10.02.10 21:20    Předmět: Citovat

takze znova neuspesne ,..ten telefon je stale zablokovany Sad guick accse patch som aplikoval uspesne,... a pravdepodobne aj patch an odblokovanie,... aj uz neviem co,... este taka otazocka ,...ked aplikoujem patch na odblokovanie musim mat tiez zaskrtnute Bypass DB2020 security ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mutte
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 19

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #214808 Zaslal: 10.02.10 21:26    Předmět: Citovat

takze ani Bypass DB2020 security nepomohlo,... ma este neikto nejaku radu ? dakujem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hafan343
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1266
Bydliště: v dome
Už. poděkoval: 91x
Poděkovalo mu 181 lidí
ve 176 příspěvcích

Příspěvek #214812 Zaslal: 10.02.10 21:59    Předmět: Citovat

mutte ak si robil všetko podľa tych navodov, musi to byť odblokovane. Ina možnosť už asi nieje. No je, servis, ale to su zbytočne vyhodene peniaze, ked to ide aj doma.
_________________
SE W580i - R8BE001, CID52
Apple iPhone - 3GS 16GB, iOS 4.2.1, JB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
matcho13579
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 966
Bydliště: ďaleko, ďaleko, vééľmi ďaleko
Už. poděkoval: 29x
Poděkovalo mu 70 lidí
v 57 příspěvcích

Příspěvek #214813 Zaslal: 10.02.10 22:10    Předmět: Citovat

mutte keď budeš postupovať presne podľa návodu, tak, ako písal Hafan343, to jednoducho musí byť odblokované...
_________________
Hlasuj o NAJ android roka!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
mutte
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 19

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #214814 Zaslal: 10.02.10 22:40    Předmět: Citovat

ja to vobec nechapem. v SEtool mi stale vypisuje ze je blokovany

....
.....

NETWORK LOCKED
OPERATOR 231-02

..


a asik vazne neco robim zle pretoze som skusal odblokovat teraz moj druhy telefon a zasa nic. ale za kazdy mi vypise na konci tu hlasku "ELAPSED x SECONDS" vsetko vypada byt v pohode. nemoze byt chyba ze mam zle vygenerovany ten patch na odblokovanie sim ? pouzijem normalne SIMLockPatchGen.exe a patch dam vygenerovat z K530_R6BC002_MAIN_GENERIC_NC_RED52 ,... vsetko sedi ako ma ,... mam CID52 a aj R6BC002,... mna asik poraziii,..uz nemam nervy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hafan343
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1266
Bydliště: v dome
Už. poděkoval: 91x
Poděkovalo mu 181 lidí
ve 176 příspěvcích

Příspěvek #214815 Zaslal: 10.02.10 22:49    Předmět: Citovat

mutte napsal:
...patch dam vygenerovat z K530_R6BC002_MAIN_GENERIC_NC_RED52...

Rolling Eyes prečo davaš patch vytvoriť s K530 ked ty maš K550??

_________________
SE W580i - R8BE001, CID52
Apple iPhone - 3GS 16GB, iOS 4.2.1, JB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
mutte
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 19

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #214816 Zaslal: 10.02.10 22:55    Předmět: Citovat

teraz som skusal 530i ci to na nej pojde,..ale ani na nej to nejde,.. takze nieco bude zle ,...ale ja uz vazne neviem co. vsade my vypise ok alebo spominanu a ziadanu hlasku "ELAPSED x SECONDS" a aj tak niesu odblokovane. quick patch je pravdepodoben dobre aplikovany kedze mi vypise tu hlasku a pocas a ni na konci ziaden error. ten patch na odblok je tiez dobre vygenerovany. ved je to uplne jednoduche ,.. to sa ani pokazit neda. tak ja uz neviem kde je chyba,...
neda sa patchovat cez nieco ine? alebo neda sa odblokovat nejak inak ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hafan343
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1266
Bydliště: v dome
Už. poděkoval: 91x
Poděkovalo mu 181 lidí
ve 176 příspěvcích

Příspěvek #214817 Zaslal: 10.02.10 23:01    Předmět: Citovat

mutte da sa patchovať ešte cez Far Manager s prislušnym pluginom. Navod maš tu.
Skus cely mobil flashnuť odznova a aj dať QA patch a nasledne patch na odblokovanie. Davaj pozor či všetko maš na tvoju verziu FW(R6BC002). Ale musi to fungovať, takto som odblokoval už niekoľko mobilov a zo žiadnym neboli problemy.

_________________
SE W580i - R8BE001, CID52
Apple iPhone - 3GS 16GB, iOS 4.2.1, JB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
mutte
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 19

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #214819 Zaslal: 10.02.10 23:49    Předmět: Citovat

ja to kaslem ,... znova som ho preflashoval , dal QA patch ,..potom unlock sim patch a zasa nist. este skusim FAR manager
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mutte
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 19

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #214833 Zaslal: 11.02.10 16:32    Předmět: Citovat

takze ani FAR nezabral. telefon som preflashoval, cez FAR som don dal podla navodu QA patch , potom podla navodu som si vygeneroval sim lock patch. cez FAR som ho dal do telefonu (samozrejme podla navodu a vsetko bez chyb) a aj napriek tomu mi SETool pri identifikacii mobilu na konci vypise ze telefon je blokovany

NETWORK LOCKED
OPERATOR 231-02

,...
nemam na to uz nervy. koncim s tym telefonom
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (SW) DB2020 - Dotazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com