PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (SW) DB2020 - Dotazy

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
preflashovana K550i stale blokovana Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
isaac
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý


Příspěvky: 413
Bydliště: Niekde v zlozke Private
Už. poděkoval: 17x
Poděkovalo mu 17 lidí
ve 14 příspěvcích

Příspěvek #214835 Zaslal: 11.02.10 16:55    Předmět: Citovat

nepoznas niekoho v okoli kto ma servisny BOX ze by ti to on odblokoval? ak nie tak fakt len ten servis ak sa ti to nedari spravit cez FAR/JDF alebo se-tool
_________________
Cruiser box + 5 in 1 cable.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
mutte
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 19

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #214843 Zaslal: 11.02.10 18:18    Předmět: Citovat

takze telefon je oblokovany ,..HURAAAAAAA a dakujem vsetkym co mi radili. Neviem ktory navod mi ho odblokoval ale asik vsetky. Dost ma zmiatlo a stale matie ze mi v SETool vypise

NETWORK LOCKED
OPERATOR 231-02

a pritom telefon je odblokovany.
Aby ste to chapali ,.. nekontroloval som telefon ci je odblokovany tym ze som don dal SIM kartu ale spoliehal som sa na to ze v SEtool bude nieco ako NETWORK UNLOCKED. Ale kedze to tam nechcelo a nechcelo naskocit tak som ho flashoval a patchoval a tak dalej a stale nist,... no ale nakoniec ked som tam tu kartu dal tak siel ,...

Vysvetli mi niekto preco v SETool stale vypisuje ze je blokovany aj ked nieje ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HUdasp
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1599

Už. poděkoval: 23x
Poděkovalo mu 125 lidí
ve 112 příspěvcích

Příspěvek #214844 Zaslal: 11.02.10 18:18    Předmět: Citovat

Neni to jedno?Smile Vzhledem k tomu, že patche najíždí po zapnutí telefonu (resp. nejsou pevnou součástí EROM a GDFS), tak bych to viděl v tomto: máš vyplej telefon - blokovanej - máš zaplej - neblokovanej.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lusl
DB2020 Moderátor
DB2020 Moderátor


Příspěvky: 3062

Už. poděkoval: 67x
Poděkovalo mu 238 lidí
ve 228 příspěvcích

Příspěvek #214850 Zaslal: 11.02.10 18:53    Předmět: Citovat

mutte ako píšeHUdasp, Patche sa "kopírujú" do Mainu Wink
_________________
Samsung Galaxy S II 16GB + 16GB Micro SD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
wiglegummi
Nováček
Nováček


Příspěvky: 244

Už. poděkoval: 4x
Poděkovalo mu 9 lidí
v 9 příspěvcích

Příspěvek #214854 Zaslal: 11.02.10 19:38    Předmět: Citovat

a já žádnej patch nepotřeboval jenom jsem přehrál ten firm aj customizaci a k550 byla odblokovaná
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Hafan343
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1266
Bydliště: v dome
Už. poděkoval: 91x
Poděkovalo mu 181 lidí
ve 176 příspěvcích

Příspěvek #214858 Zaslal: 11.02.10 20:15    Předmět: Citovat

wiglegummi tak si ju asi nemal blokovanu.
Už som to pisal aj na predošlej strane, že flashom mobilu ho neodblokuješ.
To je všeobecne zname Wink Rolling Eyes

_________________
SE W580i - R8BE001, CID52
Apple iPhone - 3GS 16GB, iOS 4.2.1, JB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
lusl
DB2020 Moderátor
DB2020 Moderátor


Příspěvky: 3062

Už. poděkoval: 67x
Poděkovalo mu 238 lidí
ve 228 příspěvcích

Příspěvek #214891 Zaslal: 12.02.10 06:16    Předmět: Citovat

wiglegummi fón si mal od orangu?
_________________
Samsung Galaxy S II 16GB + 16GB Micro SD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
wiglegummi
Nováček
Nováček


Příspěvky: 244

Už. poděkoval: 4x
Poděkovalo mu 9 lidí
v 9 příspěvcích

Příspěvek #214896 Zaslal: 12.02.10 08:17    Předmět: Citovat

od t-mobile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
HUdasp
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1599

Už. poděkoval: 23x
Poděkovalo mu 125 lidí
ve 112 příspěvcích

Příspěvek #214897 Zaslal: 12.02.10 08:18    Předmět: Citovat

wiglegummi A kde jsi zjistil jistotu, že telefon byl blokovanej? Co vim, tak operátoři v ČR už telefony neblokujou.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wiglegummi
Nováček
Nováček


Příspěvky: 244

Už. poděkoval: 4x
Poděkovalo mu 9 lidí
v 9 příspěvcích

Příspěvek #214901 Zaslal: 12.02.10 08:28    Předmět: Citovat

jo neblokujou ale před dvěma a půl roky ještě jo, jinak nejela v tom jiná simka, myslím od jiných operátoru, a pokud jseem najel do servisního menu tak v info o službě, zámek karty tak ty ikonky těch zámku byli pozamykané
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
mattes.gfx
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 29

Už. poděkoval: 2x

Příspěvek #218080 Zaslal: 04.04.10 11:58    Předmět: Citovat

Nevim jestli to je blokovani operatora, kazdopadne kdyz dam do mobilu svoji simku, tak mi to napise: "Configuration error. Please contact your network operator or service centre."

Nevite nekdo co s tim?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
caveman6
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 1



Příspěvek #229516 Zaslal: 06.10.11 19:02    Předmět: Citovat

Ked do flashujes cez setool2lite tak cakas az dokonca co sa ti zas osvetlia vsetky tlacitka?? ono raz vypise ze mas odpojit vytiahnut bat dat naspet pripojit a kliknut resume a potom neskor sa zda akoby uz bol hotovy, proste nic neroby, ale to treba stale cakat az kym ti vsetky tlacitka v programe neosvetli... a ked ti vyhodi hlasku ci chces o aplikovany patchu musis kliknut NIE, bo ano znamena zmazat ten patch a nie aplikovat ho, potom ked uz nahravas generovany script cez vrite script zas ti vyhodi tu hlasku a zas kliknut musis NIE!...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
servusman
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 8



Příspěvek #229599 Zaslal: 24.10.11 16:21    Předmět: Citovat

Zkus http://www.htcecko.cz ... mel jsem podobny problem a poslal jsem jim to, vyresili to a telefon odblokovali. Dohromady jsem platit 200,- Kc .... mozna by dokazali poradit i pres mail

SM
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jozzo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý


Příspěvky: 493

Už. poděkoval: 6x
Poděkovalo mu 53 lidí
v 53 příspěvcích

Příspěvek #229601 Zaslal: 24.10.11 21:37    Předmět: Citovat

servusman ako rada k ničomu, ako reklama dosť biedne..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
roxetak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý


Příspěvky: 369
Bydliště: Zvolen

Poděkovalo mu 20 lidí
ve 20 příspěvcích

Příspěvek #229678 Zaslal: 15.11.11 15:08    Předmět: Citovat

nahraj nanovo costumizaciu, to je cele. Pripadne vyuzi wotan server a nahratie Central Europe costumizacie cezen.
_________________
xperia mini pro, xperia active
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (SW) DB2020 - Dotazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com