PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » Smartphony - Ostatní

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
SE-P1i a O2 Internet Mobil 384
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ekr
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 3
Bydliště: Havířov
Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #218094 Zaslal: 04.04.10 16:45    Předmět: SE-P1i a O2 Internet Mobil 384 Citovat

Chci si pořídit toto připojení od O2 a chci si to propojit se stolním počítačem.Máte s tím někdo zkušenosti jakou rychlostí to fičí v této kombinaci,co potřebuji k onomu propojení Pé-jedničky a stolního počítače.Jen je problém tohoto telefonu že neumí EDGE ale jen GPRS.Vím že toto není nejlepší volba ale bude to provizorní řešení v novém bydlišti než se rozkoukám po nějaké místní wifi síti.Jen předesílám i když je tento tarif na tkz.úvazek budu ho mít jen na rozkoukanou poskytuje mi ho totiž zaměstnavatel za nějakých 250 s dph,a je možnost ho zrušit kdykoli bez sankčně.Jen pro upřesnění ono edge stejně nemá pokrytí v místě provozu výše zmíněné sestavy.
_________________
Hacked P1i SanDisk 8Gb
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
HUdasp
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1599

Už. poděkoval: 23x
Poděkovalo mu 125 lidí
ve 112 příspěvcích

Příspěvek #218095 Zaslal: 04.04.10 17:10    Předmět: Citovat

Na to zapomeň.. serfování přes GPRS na dnešních stránkách plných flashových reklam a podobných kravin? Bláhovej
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ekr
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 3
Bydliště: Havířov
Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #218096 Zaslal: 04.04.10 17:35    Předmět: Citovat

To je mi jasne že to pojede pomalu ale existuje rozšíření do firefoxu ,adblock plus kterým si tyto blbosti které žerou rychlost vypnu.Je to jen přechodné řešení,na pár měsíců než najdu v novém bydlišti solidního poskytovatele.Jde mi taky o to jak propojit pé1 s tímto tarifem se stolním počítačem,co budu konkrétně ještě potřebovat,řekněme že to spojím usbéčkem,nebo modrým zubem. ?
_________________
Hacked P1i SanDisk 8Gb
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
HUdasp
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1599

Už. poděkoval: 23x
Poděkovalo mu 125 lidí
ve 112 příspěvcích

Příspěvek #218103 Zaslal: 04.04.10 19:22    Předmět: Citovat

Jak je libo. Telefon propojíš přes PC Suite (bacha na verze, potřebuješ poslední pro UIQ3, ne nejaktuálnější 6.něco). Najdeš na webu SE. Šlape jak přes modrozub, tak i přes kabel. To je user friendly způsob, ještě existuje způsob nativně přes Windows, kde si telefon přidáš jako novej modem.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ekr
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 3
Bydliště: Havířov
Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #218104 Zaslal: 04.04.10 19:29    Předmět: Citovat

Díky Smile tohle jsem potřeboval vědět
_________________
Hacked P1i SanDisk 8Gb
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » Smartphony - Ostatní Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com