|
 |
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
wiGGa Kolemjdoucí

|
#22096 Zaslal: 01.02.07 09:29 Předmět: Vlastni nastaveni tlacitka ONLINE (K700i) |
|
|
Tahle vychytavka funguje na K700i i bez zasahovani do FW.
Muzes si nastavit na tlacitko ONLINE po boku telefonu, ze pri stisknuti zacnes psat sms, nebo mail. Newedel jsem do kteryho fora by se to hodilo, tag jsem to dal sem , mno snad to newadi
Pro SMS
V menu vyberte polozku Připojení -> Nastavení internetu -> Profily internetu a vytvoříme nový profil.
Jméno profilu : SMS (může to být libovolný. já to mám pro větší přehlednost)
Připojit pomocí : vyberte si jakykoliv účet (pokud účet nemate, vytvorte si novy. Neni nutny nastavovat ip,atd., protoze se nikam pripojovat nebudem)
Pokud mame vytvoreny profil, oznacime si ho. Pak dame Další -> Upřesnit -> Změnit domovskou stránku
Název : SMS (zase je na vas jaky nazev date)
Adresa : sms:
===> Tot vse, jdete do pohotovostniho rezimu, stisknete tlacitko ONLINE a muzete psat SMS.
Pro mail:
Postupujeme stejne s tim, ze misto jmena SMS dame treba MAIL. Kdyz nastavuje ucet k pripojeni, musi byt funkcni aby nam pak napsany mail sel vubec odeslat.
Profil si pak opet oznacime a dame Další -> Upřesnit -> Změnit domovskou stránku
Název : MAIL (opet dobrovolny)
Adresa : mailto:
===> A ted mame tlacitko ONLINE nastaveny na napsani mailu.
Tady je vlastne daleko promakanejsi vyuziti tady tohohle.
http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=501&postdays=0&postorder=asc&start=0
Naposledy upravil wiGGa dne 01.02.07 09:53, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
Adow Moderátor

Příspěvky: 1672 Bydliště: Brrrrno Už. poděkoval: 83x Poděkovalo mu 327 lidí ve 113 příspěvcích
|
#22097 Zaslal: 01.02.07 09:31 Předmět: |
|
|
JJ, podobně mi to fungovalo i na T630  _________________
Mobile 1: T-Mobile MDA Compact V -> HTC Touch Diamond II EržikaD2 - WM6.5.3 - Sense 2.5 - CZ
Mobile 2: K530i CID 52 -> W660i R8BB001
Nepište mi, prosím, na SZ dotazy - bohužel už jsem dlouho mimo a jen málo si pamatuju  |
|
Návrat nahoru |
|
wiGGa Kolemjdoucí

|
#22099 Zaslal: 01.02.07 09:38 Předmět: |
|
|
to nwm ... ja narazil na tohle forum a nak me to chytlo  |
|
Návrat nahoru |
|
Hugo Tuner

Příspěvky: 618 Bydliště: Jižná Morava Už. poděkoval: 15x Poděkovalo mu 49 lidí ve 29 příspěvcích
|
|
Návrat nahoru |
|
Shashek Kolemjdoucí

|
#23704 Zaslal: 07.02.07 18:53 Předmět: |
|
|
Super navod. Funguje mi to taky. Diky _________________ SonyEricsson K750i > W800i > K750i
CID 36 red
Sony Memory Stick Pro Duo 512MB
SiViN:Maximalní velikost sigu je 300x100px!! |
|
Návrat nahoru |
|
Shashek Kolemjdoucí

|
#25781 Zaslal: 18.02.07 13:39 Předmět: |
|
|
Vyskytnul se takovej problem. Mam to nastaveny na sms. Pokusim se ho podrobne popsat:
Stisknu tlacitku, napisu sms a dam pokracovat. Zobrazi se mi obrazovka kde je jenom "Komu:". Dam dalsi a pridat prijemce a vyberu nejakej kontakt. Zobrazi se obrazovka, kde je presne todle:
kód: | Komu:
, \obrazek\ JMENO KONTAKTU
Doručenka:
Vypnuto |
Dam odeslat a napise to Zprávu nelze odeslat. a pak Uloženo ve složce koncepty. Jo a jeste to prida do toho listu naposled pouzivanejch kontaktu uplne prazdnou polozku. Jiny, normalne napsany smsky v pohode odchazej, takze problem neni v nastaveni operatora. Nevite nekdo jak to zprovoznit? _________________ SonyEricsson K750i > W800i > K750i
CID 36 red
|
Návrat nahoru |
|
Plasan Kolemjdoucí

|
#27244 Zaslal: 25.02.07 18:30 Předmět: |
|
|
Já sem tedle problém taky měl.. nebo něco podobnýho když sem dal příjemci tak tam se mi zobrazil ten komu to chci poslat a ješte "," takže sem to vždycky tu čárku musel smazat z příjemců.. a vyřešil sem to tak že sem si uďál htm stránku a tam sem dal odkazy v takovýdle podobě smsto:123456789 a už to normálně funguje  |
|
Návrat nahoru |
|
Shashek Kolemjdoucí

|
#27852 Zaslal: 28.02.07 20:37 Předmět: |
|
|
To si jako psal odkaz na kazdy cislo ze seznamu????? A nedalo by se to udelat nejak jinak? Nejak praktictejs? _________________ SonyEricsson K750i > W800i > K750i
CID 36 red
|
Návrat nahoru |
|
james999 Kolemjdoucí

Poděkovali mu 2 lidé v 1 příspěvku
|
#230242 Zaslal: 01.06.12 16:15 Předmět: |
|
|
hele bude tohle fungovat i na K550i? _________________ C905 & K800i & W800i
just bE cO:OL |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|
|
|