PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » -HW- K750, W800, W810

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
ROZEBÍRÁNÍ A SKLÁDÁNÍ SE K750i Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
`xXxTRA
Moderátor
Moderátor


Příspěvky: 1150
Bydliště: Ostrava
Už. poděkoval: 37x
Poděkovalo mu 57 lidí
ve 22 příspěvcích

Příspěvek #82709 Zaslal: 01.12.07 15:15    Předmět: Citovat

liftic napsal:
martin-89 napsal:
aha,,to je tiez pravda... len sa to bojim rozobrat.. ze nieco pokazim, zabudnem a nedam mojho milacka dokopy..

je to niake narocne? da sa to niecom fakt pokazit?


to je dosti zabavna otazka se ptat jestli je to slozity nekoho kdo mel mobil rozdelany aspon 10krat a uz mu to pride stejne slozity jako zmacknout enter na klavesnici, ale jak rika tu WaZ zvladnes to bezproblemu!! ja sem mel taky strach a ted mam uz vymeneny potreti stredni kryt Rolling Eyes


Schvalne cituju!

Liftic, kurnik dej si doprdele ten tvuj avatar, porusuje pravidla a si kandidat na ban!

_________________
Sony Ericsson W950i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
klima8
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 28
Bydliště: U PC
Už. poděkoval: 4x

Příspěvek #89789 Zaslal: 09.01.08 17:33    Předmět: Citovat

stoji TORX6 normal 28Kc pokud ste z Ostravi tak to mate oki ma tam pobocku HADEX web:
kód:
www.hadex.cz
cena dnes: 28Kc

Do Prahy poslano postovne a balne + cena sroubovaku za 138Kc Wink doporucuju i tu sadu na opravu mobilu kvuli poste Wink hodi se celkem i kdyz vetsinu veci z ni mam ale zvlast... ale pozor! je v ni pouze torx3,4,5 tak stejne musite koupit ten Torx6!!!
sem celkove spokojen prikladaji zdarma i katalog jejich firmy Wink maji tam pekne veci asi budu obednavat balik dalsi Very Happy Twisted Evil

_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
klima8
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 28
Bydliště: U PC
Už. poděkoval: 4x

Příspěvek #90145 Zaslal: 11.01.08 15:11    Předmět: Citovat

nevi nekdo na co je ta mala soucastka??? takovej ten plisek pod vybracnim motorem??? Very Happy
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Weny93
Středně pokročilý
Středně pokročilý


Příspěvky: 581
Bydliště: ...mno...Tábor...mno...
Už. poděkoval: 72x
Poděkovalo mu 32 lidí
ve 22 příspěvcích

Příspěvek #90155 Zaslal: 11.01.08 16:09    Předmět: Citovat

to klima8: BT anténa!!!
_________________
............ Dancing ...............Nokia 5530 Xpress Music............... Dancing ............
............ Dancing ..................Mivvy Record H5 4Gb.................. Dancing ............
............ Dancing .......................Koss Porta Pro........................ Dancing ............
......Dancing MSI ex720x 4Gb Core2Duo T5800 N9300M GS 320Gb Dancing......
............ Dancing ..................Windows eXPerience................... Dancing ............
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
klima8
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 28
Bydliště: U PC
Už. poděkoval: 4x

Příspěvek #90159 Zaslal: 11.01.08 16:23    Předmět: Citovat

diik moc sem netusil sem to slozil bez toho tak sem to zase rozebral... tak jen proc to tam rvat Very Happy oki tak je to dulezity... ted budu muset zase rozebrat ptz tlacitko PLAY/PAUSE je nejaky zamackly sem se na to nekoukl a prisel na to az pozde xD
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
orange_strup
Nováček
Nováček


Příspěvky: 83
Bydliště: Trutnov
Už. poděkoval: 2x

Příspěvek #90188 Zaslal: 11.01.08 18:17    Předmět: Citovat

Me nekde vypadla ta BT antena když sem to rozkládal ,ale ted tu budu mít havarovanej mobil (Very Happy) tak si vymenim flex reprak a bt antena ,fotak dam kamosoj Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
klima8
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 28
Bydliště: U PC
Už. poděkoval: 4x

Příspěvek #90189 Zaslal: 11.01.08 18:23    Předmět: Citovat

Crying or Very sad hm... me se ted po**** ten cudl play/pause se ten cudlik nejak rozbyl z neho vypadlo to cerny v tom plechu tak ted nefakci Sad musim nekoho sehnat kdo mi tam pripaji jinej Sad
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
->slavo<-
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 1



Příspěvek #90890 Zaslal: 14.01.08 00:40    Předmět: Citovat

pomoc ja som si vymenial display a teraz mi display svieti ako keby bol rozbity
pritom rozbity nieje a sranda ze som vymenial naraz 2 a na obydvoch ta ista graficka chyba a pritom som uz vymenil zo 10 LCD nechapem.
neviete cim to moze byt ? LCD je v poriadku
. tu je foto
Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
klima8
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 28
Bydliště: U PC
Už. poděkoval: 4x

Příspěvek #91345 Zaslal: 15.01.08 22:15    Předmět: Citovat

Smile ted me to trklo... za navod nerucim v zadnem pripade!!! delejte jen ze zoufalosti a po dobrem rozmysleni Very Happy

jednou u jednoho alcatelu se mi stalo to same ale neoteviral sem ho!!! a ta display byl malinkej sroubecek tak jeho postelovanim NEZNYM!!!bo upadne! sem zase nahodil LCD drive svidil a jen kdyz sem se dival ze sraany tak sem neco malo videl a u K750i je sroubecek v zadu na flexu na display radsi pockejte na nazory tuneru jestli to vypada prijatelne u toho Alcatelu to pomohlo nevim jak zde...

trklo me to pri sprovoznovani joye kdy sem tam lil kontaktol a rozhodl sem se aj celej mobil rovnou procistit... otocim display a trk Laughing

_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
JeToTak
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 20

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #101648 Zaslal: 17.03.08 06:59    Předmět: Citovat

takisto sa rozobera aj D750? alebo coho sa mam vyvarovat pri D750 ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nechandik
Nováček
Nováček


Příspěvky: 153
Bydliště: Czech republic
Už. poděkoval: 26x
Poděkovalo mu 17 lidí
v 5 příspěvcích

Příspěvek #101653 Zaslal: 17.03.08 07:15    Předmět: Citovat

u D750i je to samý
_________________
| FC Chelsea Londýn |
SE W750i CID 36 a Nokia N82 | Jabber: scofield@jabbim.cz | ICQ: 311-044-806 | Moje úpravy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
klima8
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 28
Bydliště: U PC
Už. poděkoval: 4x

Příspěvek #101662 Zaslal: 17.03.08 11:41    Předmět: Citovat

ano to samý D750i je verze od T-Mobile pokuď se nepletu... jinak naprosto stejný... i u W800i bude to samý... Smile
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
wikyn15
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 9

Už. poděkoval: 2x
Poděkoval mu 1 člověk
ve 0 příspěvcích

Příspěvek #101788 Zaslal: 17.03.08 20:28    Předmět: Citovat

Tak sem si rozlošil a složil svůj k750i a po zapnutí mě nenaskočil display Embarassed Embarassed .Já blbec sem si ohnul dole u displaye jak je to zelený....... Rolling Eyes Rolling Eyes Tak sem šel do reklamace Exclamation (vodafone) Exclamation a reklamaci mě neuznali protože do mobilu se neodborně zasáhlo d'oh! d'oh! .Nevíte kolik může stát oprava displaye k750i Question Question Question
_________________
K!K!N
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
klima8
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 28
Bydliště: U PC
Už. poděkoval: 4x

Příspěvek #101790 Zaslal: 17.03.08 20:35    Předmět: Citovat

1300Kč stojí new display...
se vyplatí koupit new...

_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
wikyn15
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 9

Už. poděkoval: 2x
Poděkoval mu 1 člověk
ve 0 příspěvcích

Příspěvek #101792 Zaslal: 17.03.08 20:39    Předmět: Citovat

Já sem viděl i levnější,ale právě to dám do servisu (radši) i když možná,mám kámoše elektromechanika tak ten by mě to mohl udělat
_________________
K!K!N
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » -HW- K750, W800, W810 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Strana 7 z 9

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com