PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (SW) K750, W800 - Návody

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Patchování Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hugo
Tuner
Tuner


Příspěvky: 618
Bydliště: Jižná Morava
Už. poděkoval: 15x
Poděkovalo mu 49 lidí
ve 29 příspěvcích

Příspěvek #45205 Zaslal: 18.05.07 13:28    Předmět: Citovat

SonyEricsson NEJDE připojit k v-klay...S tím se dělaj Siemens...Slouží jen na editaci patchů... Wink
_________________
Vodafone 858 Smart
>>Hodnotte moje fotky<<
Nahradni dily na K550i a K750i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
strazca
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 9
Bydliště: Slovensko


Příspěvek #45262 Zaslal: 18.05.07 16:42    Předmět: Citovat

no ano DAKUJEM velmi pekne za visvetlenie ze Sony Ericsson sa neda pripojit k V_Klay som rad ze sa niekto nasiel kto to povedal na isto ale teda ako sa daju inak odstranovat Patche z mobilu ? to ma zaujima viacej za odpovede vdaka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Adow
Moderátor
Moderátor


Příspěvky: 1672
Bydliště: Brrrrno
Už. poděkoval: 83x
Poděkovalo mu 327 lidí
ve 113 příspěvcích

Příspěvek #45264 Zaslal: 18.05.07 16:50    Předmět: Citovat

Na CID 36 RED GFlash a FAR (nebo natáhnout znov main), na CID 49 RED FAR nebo natáhnout znovu main. Kdyby sis přečetl tohle téma, tak bys to věděl. A věděl bys i to, jak natáhnout patch do FW (FW není to stejné jako rovnou do telefonu) pomocí VKlay. VKlay pracuje podobně jako GSlide, ale patch s ním aplikuješ jen do mainu ve formátu RAW.
_________________

Mobile 1: T-Mobile MDA Compact V -> HTC Touch Diamond II EržikaD2 - WM6.5.3 - Sense 2.5 - CZ
Mobile 2: K530i CID 52 -> W660i R8BB001
Nepište mi, prosím, na SZ dotazy - bohužel už jsem dlouho mimo a jen málo si pamatuju Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tomprost
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 3



Příspěvek #50875 Zaslal: 23.06.07 09:03    Předmět: Citovat

zdravim......ja som si chcel dat cez Far nejaky ten patch.....otvorim subor Flash ale podla navodu tam ma byt MEMORY no ja tam mam coming.soon a ked dam tam kopirivat patsch tak sa mi normalne zapne fon....co stym???? Dakujem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Volupty
Tuner
Tuner


Příspěvky: 215
Bydliště: Velké Opatovice
Už. poděkoval: 12x

Příspěvek #50876 Zaslal: 23.06.07 09:08    Předmět: Citovat

a jakej máš typ telefonu? cid? barvu? ..se ti dá těžko poradit když to sem nenapíšeš
_________________
Sony Ericsson w850i; CID 52; FW R1KG001
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
tomprost
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 3



Příspěvek #50882 Zaslal: 23.06.07 09:43    Předmět: Citovat

mam D750i a dal som si tam w800i R1BC002......ale cez program Gflash mi idu ale len niektore
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WaZ
Nováček
Nováček


Příspěvky: 168
Bydliště: BN


Příspěvek #50910 Zaslal: 23.06.07 11:07    Předmět: Citovat

1) Ptáš se na věci který sou už řešeny
2) Blbě položenej dotaz (viz pravidla)
3) Nahoře je tlačítko hledat
4) Přečti si sekci důležité návody

_________________
Eurotel->3310->A50->C65->K750i->W800->1600->P910i->5200->1600->6300->K800i
Gladiatus??
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tasman
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 4



Příspěvek #77934 Zaslal: 03.11.07 18:43    Předmět: Necetl jsem navod do konce Citovat

Ahoj mam dotaz.Preflesoval jsem telefon a neodebral jsem pache Embarassed .A vypada to ze mi 2 zustaly v te prazdene oblasti za FW jak pises.Da se stim jeste neco delat? Nak je odebrat? zkousel jsem to normalne podle navodu odebrat pach ale hodi mi to chybu Mistmatch. Diky za odpoved .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Adow
Moderátor
Moderátor


Příspěvky: 1672
Bydliště: Brrrrno
Už. poděkoval: 83x
Poděkovalo mu 327 lidí
ve 113 příspěvcích

Příspěvek #78028 Zaslal: 04.11.07 12:09    Předmět: Citovat

Řešení bych měl - nahraj si pomocí FARu do telefonu čistý main - musí to ýt FARem a v celé délce (start 44020000, délka 13E0000). Tímto se přepíše celá oblast paměti pro FW - main a zbavíš se dokonale patchů. Main co sem dávám je pro K750.
Arrow http://se-tuning.cz/downloads/zalohy/44020000_013E0000_main_k750_r1ca021.zip
Tady máš návod jak na to
Arrow http://se-tuning.cz/viewtopic.php?p=32290#32290

PS: ten soubor napřed rozbal Wink

_________________

Mobile 1: T-Mobile MDA Compact V -> HTC Touch Diamond II EržikaD2 - WM6.5.3 - Sense 2.5 - CZ
Mobile 2: K530i CID 52 -> W660i R8BB001
Nepište mi, prosím, na SZ dotazy - bohužel už jsem dlouho mimo a jen málo si pamatuju Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tasman
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 4



Příspěvek #78157 Zaslal: 04.11.07 20:42    Předmět: Citovat

Jo diky nahral jsem ten main pres far podle navodu.Telefon pak ale nesel zapnout tak jsem prehral FS i Main pres XS+ a telefon zase jede a dokonce uz tam ani nehazi chybu pri aplikovani pachu.Diky za radu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Adow
Moderátor
Moderátor


Příspěvky: 1672
Bydliště: Brrrrno
Už. poděkoval: 83x
Poděkovalo mu 327 lidí
ve 113 příspěvcích

Příspěvek #78176 Zaslal: 04.11.07 21:44    Předmět: Citovat

Zapomenul jsem napsat, že ten můj main je stáhnutý z telefonu v umrtveném stavu.. Stačí na něj aplikovat REST nebo přehrát pouze main pomocí XS++/SEUS.
_________________

Mobile 1: T-Mobile MDA Compact V -> HTC Touch Diamond II EržikaD2 - WM6.5.3 - Sense 2.5 - CZ
Mobile 2: K530i CID 52 -> W660i R8BB001
Nepište mi, prosím, na SZ dotazy - bohužel už jsem dlouho mimo a jen málo si pamatuju Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tasman
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 4



Příspěvek #78182 Zaslal: 04.11.07 21:49    Předmět: Citovat

Restartoval jsem to a nic,ale po novem prehrani to jede super jeste jednou diky za pomoc

Adow: Nemyslel jsem restartovat, ale nahrát REST soubor...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tasman
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 4



Příspěvek #78329 Zaslal: 05.11.07 22:18    Předmět: Citovat

nejsem blbej samozdrejme ze jsem nahral rest soubor Embarassed ale asi jsem to blbe napsal
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sincek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 1



Příspěvek #78722 Zaslal: 08.11.07 17:12    Předmět: Citovat

ahoj je tu nějaký program abych mohl pačovat w700i? nebo můžu použít ten co je na w800i? jsou to v podstatě dvojačata jen 800i má auto focux a je v balení větší karta jinak ještě na barvzu jsou stejni, tak mohu nějaky patchovaci program na w700i stahnout? a neudělá mi to s tim telefonem neco kdyz to neni primo na nej psalo se tu ze k750i na tom někdy prostě umrou
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pRo_lama
Čestné uznání
Čestné uznání


Příspěvky: 1673
Bydliště: Ružomberok
Už. poděkoval: 17x
Poděkovalo mu 187 lidí
v 81 příspěvcích

Příspěvek #78752 Zaslal: 08.11.07 19:14    Předmět: Citovat

Ćo tak začať používať tlačítko >>> Hľadaj <<<

Patchovať sa dá cez SETool2 Lite !!!

_________________
Aktuálny mobil: Samsung Galaxy S4

[Nepíšte mi na ICQ ohľadom mobilov. Od toho tu je fórum !!!]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (SW) K750, W800 - Návody Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com