PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (SW) CID49 DB2010 + DB2012, DB2000 - Návody

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
K510 modding [návod] Jdi na stránku 1, 2  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pRo_lama
Čestné uznání
Čestné uznání


Příspěvky: 1673
Bydliště: Ružomberok
Už. poděkoval: 17x
Poděkovalo mu 187 lidí
v 81 příspěvcích

Příspěvek #54330 Zaslal: 10.07.07 18:27    Předmět: K510 modding [návod] Citovat

Prinášam Vám tu tutorial ako si môžete vytuniť svoju K510.

UPOZORŇUJEM, že to je iba pre CID49 Red !!!

Veci, ktoré budeme potrebovať:
Arrow WIN USB Drivers (ževraj sú to tie staršie)
Arrow XS++
Arrow FAR+SEFP
Arrow MAIN firmware (najnovší na stiahnutie)

Exclamation Nezabúdajte na vybratie a následné zasunutie batérie do mobilu pri každom kroku, ktorý to vyžaduje.

Vypnite mobil. Držte "C" a pripojte kábel. Počítač sa Vás spýta na driver. Tak vy tam dáte tie, na ktoré som tu dal link. (neviem ako to je s novými flash_drivers)

NÁVOD:
1. Vyberieme baterku, SIM-ku. Dáme baterku naspäť.

2. Zapneme XS++. Ako Flash MAIN Firmware dáme K510_p3k_dcu.49R.ssw (do FS nedávajte nič, lebo potom by ste museli customizovať mobil) a kliknem na FLASH.

3. Keď sa skončí flashovanie stačíme STOP.

4. Potom zapneme FAR manager (s SEFP pluginom): Alt+F1 a dáme 0 [Trocha nechápem, ale OK. Nemám to ako vyskúšať]
Nastavenia pripojenia:
Device: DCU-60
SPEED: 921600
Flow: RTS & DTR
Boot Script: w300_w810_z550_cid49

5. Potom kliknete na Enter The Matrix.

6. Budete vidieť 2 zložky - FLASH a FS;
Arrow samozrejme sa do FLASH nedostanete, takže robíme iba v FS;

7. Keď ste všetko spravili to čo ste chceli, tak vypneme klasicky FAR. (už hádam nebudem písať ako; ak neviete, tak si to nájdite na fóre)

8. Vybereme baterku, dáme ju späť. Zapneme XS++ a ako Flash MAIN Firmware dáme už klasický MAIN (napr. K510_R4EA031_MAIN_GENERIC_RED49.mbn) súbor. (do FS nedávajte nič !!!). Opäť klikneme na Flash a počkáme pokým to všetko prebehne.

Keď sa všetko naflashovalo vybereme baterku, dáme SIM-ku a baterku naspäť. A môžete v pohode zapnúť mobil. Wink

Arrow Za návod ďakujem - Thedy01 a za preklad - pRo_lama Wink

_________________
Aktuálny mobil: Samsung Galaxy S4

[Nepíšte mi na ICQ ohľadom mobilov. Od toho tu je fórum !!!]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
pRo_lama
Čestné uznání
Čestné uznání


Příspěvky: 1673
Bydliště: Ružomberok
Už. poděkoval: 17x
Poděkovalo mu 187 lidí
v 81 příspěvcích

Příspěvek #54474 Zaslal: 11.07.07 13:32    Předmět: Citovat

To akože ešte nikto s K510 nevyskúšal ?????? Rolling Eyes
_________________
Aktuálny mobil: Samsung Galaxy S4

[Nepíšte mi na ICQ ohľadom mobilov. Od toho tu je fórum !!!]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
circulus
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 1



Příspěvek #54537 Zaslal: 11.07.07 19:29    Předmět: Citovat

Jak nevyzkoušel. Vyzkoušel, píšu o tom v tomto postu. Připadá mi, že dokud jsem ten můj post nezveřejnil, tak tady bylo ohledně K510 ticho po pěšině (mám na svém webu rozepsaný článek, ale nějak se mi do toho nechce). Moc sem toho netunil - zapnul jsem si Battery menu a nahrál jsem si Halmerův certifikát abych si mohl podepisovat java aplikace a samozřejmě jsem si provedl decustomizaci. Obojí funguje k plné spokojenosti.
_________________
K510i (T-Mobile myself decustomized) ... a další modifikace budou až to všechno naštuduju Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sk_wizard
Nováček
Nováček


Příspěvky: 73
Bydliště: Dubnica nad Váhom,SK


Příspěvek #54556 Zaslal: 11.07.07 22:08    Předmět: Citovat

ja by som aj skúsil len dome je CID 52 tak neskúsim Laughing Laughing
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Wasabi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 15



Příspěvek #72650 Zaslal: 01.10.07 19:59    Předmět: Citovat

Tak sem to testnul, do mobilu sem se dostal, ale kdyz si udelam decustumizaci tak tam mam porad vsechno od T-mobile Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sam.12
Nováček
Nováček


Příspěvky: 157
Bydliště: SK


Příspěvek #72658 Zaslal: 01.10.07 20:16    Předmět: Citovat

Flashoval si FS ?
_________________

Sony Ericsson W850i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Wasabi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 15



Příspěvek #72665 Zaslal: 01.10.07 20:50    Předmět: Citovat

No jen sem tam daval jinou custom. Ted sem to jeste zkousel projet pres SEUSII. Uz mam normalni ikonky v menu, ale porad tam mam tu otravnou animaci a zvuk pri startu mobilu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sam.12
Nováček
Nováček


Příspěvky: 157
Bydliště: SK


Příspěvek #72694 Zaslal: 01.10.07 22:10    Předmět: Citovat

Sprav full-flash a máš pokoj.
_________________

Sony Ericsson W850i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Wasabi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 15



Příspěvek #72720 Zaslal: 02.10.07 09:57    Předmět: Citovat

Takze mam Prehrat cele FS? A pak pomoci FAR decustomizovat?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LRRTM1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 1



Příspěvek #72743 Zaslal: 02.10.07 14:12    Předmět: CID 50 Citovat

Pro Mob. s CID 50 to fungovat nebude? Snazim se neco najit, ale zatim bez uspechu Confused

PS: nekamenujte me, pokud vam ta otazka pripada zbytecna. Thx
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sam.12
Nováček
Nováček


Příspěvky: 157
Bydliště: SK


Příspěvek #72767 Zaslal: 02.10.07 16:30    Předmět: Citovat

Wasabi: Preflashuj MAIN a aj FS a cez FAR spravíš finalizáciu(nahrás customizačné súbory).

LRRTM1: Na to je zase iný postup, konkrétne na úpravy vo FS inak flashovanie rovnako, hladaj, nájdeš Wink

_________________

Sony Ericsson W850i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
RaWk
Tuner
Tuner


Příspěvky: 317
Bydliště: niekde na rapidshare
Už. poděkoval: 1x
Poděkovalo mu 7 lidí
ve 4 příspěvcích

Příspěvek #72884 Zaslal: 03.10.07 00:10    Předmět: Citovat

vyskusane na kamosovom fone, najprv decustomizacia a potom upravovanie Very Happy ide to na 100% pre cid49
_________________
Charlotte Owner
...make your own SPAM...

Slovnik Pojmov
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Wasabi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 15



Příspěvek #72920 Zaslal: 03.10.07 12:40    Předmět: Citovat

Sam.12 napsal:
Wasabi: Preflashuj MAIN a aj FS a cez FAR spravíš finalizáciu(nahrás customizačné súbory).


Oki, bal sem se toho FS. Jeste by me zajimalo, jsou nejake patche na K510i? A taky ikonky by mezajimaly jesi nejake nejsou. Nebo spis maji stejna hax cisla jako K750i/W800i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wasabi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 15



Příspěvek #73425 Zaslal: 06.10.07 16:25    Předmět: Citovat

Takze asi ne, co? Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MaTe
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 31

Už. poděkoval: 2x

Příspěvek #74737 Zaslal: 14.10.07 12:18    Předmět: Citovat

mne osobne len prehratie MAIN a custom nestacilo... tak som urobil aj prehratie FS podla navodu http://w810i.punkers.eu/viewtopic.php?t=6 len pouzijem ine subory... ale pred tym SI ZALOHOVAT DATA !!! lebo ja som to neurobil (moj prvy flash) a zmyzli mi vsetky kontakty, temy, mp3, obrazky,.. ale konecne nemam na pravom tlacidle t-zones ale menu a namiesto internetu v menu nemam t-zones =DD takze tak...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (SW) CID49 DB2010 + DB2012, DB2000 - Návody Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com