PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) Ostatní

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
SimLock patch generator - odblokování mobilů Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kero22
Nováček
Nováček


Příspěvky: 187
Bydliště: Kuraľany
Už. poděkoval: 1x
Poděkovali mu 2 lidé
ve 2 příspěvcích

Příspěvek #193572 Zaslal: 02.08.09 17:40    Předmět: Citovat

Aramanno ake mas CID Question Question da sa len cez anycid metodu
Arrow tu si to mozes pozriet TU

ked som ti pomohol tak som rad

_________________
Môj skúšobný mobil je :K320i ale je upravený na W200i Wink Wink

ArrowAle nikde neviem zohnat QA Patch ze exzistuje len na DB2020 Cool
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Araman
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 4



Příspěvek #193757 Zaslal: 04.08.09 18:03    Předmět: Citovat

Asi to tu nepatri ale potreboval by som pomoc mam SE W200i a chcel by som na ňom zistiť seriové číslo prípadne výrobné číslo. Viem že nato existuje neaká skratka ale neviem aká. Dik
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
1Pupik1989
Tuner
Tuner


Příspěvky: 2667
Bydliště: ehm...V hospodě
Už. poděkoval: 75x
Poděkovalo mu 322 lidí
ve 150 příspěvcích

Příspěvek #193761 Zaslal: 04.08.09 18:15    Předmět: Citovat

Araman: Tím asi myslíš IMEI, ne? Jestli jo, tak je to *#06#
_________________
Nemám rád Abysse ani lusla
Netunim vůbec nic!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Araman
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 4



Příspěvek #193805 Zaslal: 05.08.09 09:21    Předmět: Citovat

A neda sa neako najst to vyrobne číslo myslím ako u Nokii keď zadáš *#0000#
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
1Pupik1989
Tuner
Tuner


Příspěvky: 2667
Bydliště: ehm...V hospodě
Už. poděkoval: 75x
Poděkovalo mu 322 lidí
ve 150 příspěvcích

Příspěvek #193824 Zaslal: 05.08.09 13:54    Předmět: Citovat

Araman: http://www.zbynekmlcoch.cz/info/technika/jak_zjistit_imei_vyrobni_cislo_telefonu_a_co_znamena_navod_a_definice.html

Mrkni tam a zaměř se na část CCCCCC - Vlastní sériové číslo přístroje

Jinak u Nokií *#0000# - vypíše verzi software telefonu, to je u Sony ericsson >*<<*<* (šipky jsou směr joysticku)

_________________
Nemám rád Abysse ani lusla
Netunim vůbec nic!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Araman
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 4



Příspěvek #193838 Zaslal: 05.08.09 15:43    Předmět: Citovat

>*<<*<* toto my nefunguje neviem ako na to lebo ja ak pohnem joystickom do prava hodí ma to do menu telefónu a pri zablokovaních klávesach to neide
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
1Pupik1989
Tuner
Tuner


Příspěvky: 2667
Bydliště: ehm...V hospodě
Už. poděkoval: 75x
Poděkovalo mu 322 lidí
ve 150 příspěvcích

Příspěvek #193840 Zaslal: 05.08.09 15:52    Předmět: Citovat

Araman: Toho si nevšimej, kam tě to hodí, normálně mačkej dál.
_________________
Nemám rád Abysse ani lusla
Netunim vůbec nic!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
thriler
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 2



Příspěvek #193868 Zaslal: 05.08.09 19:23    Předmět: Citovat

Ked mam K550i@W610i a chcem odblokovat SIM, tak potrebujem main z K550 alebo W610?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kero22
Nováček
Nováček


Příspěvky: 187
Bydliště: Kuraľany
Už. poděkoval: 1x
Poděkovali mu 2 lidé
ve 2 příspěvcích

Příspěvek #193869 Zaslal: 05.08.09 19:26    Předmět: Citovat

thriler ked tam mas FW z W610i tak potrebujes MAIN z W610i Exclamation
_________________
Môj skúšobný mobil je :K320i ale je upravený na W200i Wink Wink

ArrowAle nikde neviem zohnat QA Patch ze exzistuje len na DB2020 Cool
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hugo
Tuner
Tuner


Příspěvky: 618
Bydliště: Jižná Morava
Už. poděkoval: 15x
Poděkovalo mu 49 lidí
ve 29 příspěvcích

Příspěvek #197509 Zaslal: 31.08.09 07:53    Předmět: Citovat

Ahojte klucii chci se zeptat jestli pujde timto generatorem odblokovat K300 CID29 a jeste jedna s CID36? Dik za odpoved.
_________________
Vodafone 858 Smart
>>Hodnotte moje fotky<<
Nahradni dily na K550i a K750i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
stream
Pokročilý
Pokročilý


Příspěvky: 1762
Bydliště: Praha Telefon: c702
Už. poděkoval: 25x
Poděkovalo mu 138 lidí
v 91 příspěvcích

Příspěvek #197522 Zaslal: 31.08.09 10:28    Předmět: Citovat

36 by měl jít... a ten 29 by měl jít předělat na 36 ne?
_________________
electronic BOOM Razz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hugo
Tuner
Tuner


Příspěvky: 618
Bydliště: Jižná Morava
Už. poděkoval: 15x
Poděkovalo mu 49 lidí
ve 29 příspěvcích

Příspěvek #197530 Zaslal: 31.08.09 11:03    Předmět: Citovat

Tak sem tim zkousel projet FW co je na iprotebe.cz CID36 K300 a hodilo to error. A CID29 nevim jestli de na 36 zadnej script sem na to nevidel tak jako na 51 to 52... Nemate nekdo hotovej SimLockPatch na k300? hledal sem na google.com a nic...
_________________
Vodafone 858 Smart
>>Hodnotte moje fotky<<
Nahradni dily na K550i a K750i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
mironfs
Nováček
Nováček


Příspěvky: 55

Už. poděkoval: 2x

Příspěvek #198667 Zaslal: 07.09.09 21:06    Předmět: Citovat

cez seus by to neslo?
_________________
Tuneri SE- spolahlivo fackame operatorov a nokie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hugo
Tuner
Tuner


Příspěvky: 618
Bydliště: Jižná Morava
Už. poděkoval: 15x
Poděkovalo mu 49 lidí
ve 29 příspěvcích

Příspěvek #198692 Zaslal: 08.09.09 06:26    Předmět: Citovat

Tak to rozhodne ne.. SEUS je jen na update FW...Odblokovani to neumi.. Very Happy
_________________
Vodafone 858 Smart
>>Hodnotte moje fotky<<
Nahradni dily na K550i a K750i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
mironfs
Nováček
Nováček


Příspěvky: 55

Už. poděkoval: 2x

Příspěvek #199542 Zaslal: 15.09.09 11:13    Předmět: Citovat

ale ja som myslel zvysit ten cid
_________________
Tuneri SE- spolahlivo fackame operatorov a nokie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) Ostatní Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  Další
Strana 20 z 22

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com