PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) Ostatní

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Recovery BIN Lite - pro odstranění patchů Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Adow
Moderátor
Moderátor


Příspěvky: 1672
Bydliště: Brrrrno
Už. poděkoval: 83x
Poděkovalo mu 327 lidí
ve 113 příspěvcích

Příspěvek #98763 Zaslal: 25.02.08 09:54    Předmět: Recovery BIN Lite - pro odstranění patchů Citovat

Recovery BIN Lite

SW slouží k naplnění prázné oblasti ve FW mezi konecem kódu MAINu a začátkem FS - oblasti, kam se ukládají některé patche.
Program vytvoří z klasického BIN (babe, ssw) MAINu opět BIN MAIN s délkou kompletní oblasti určené v telefonu pro MAIN.. To znamená, že když do telefonu flashnete takto upravený MAIN (třeba pomocé XS++), spolehlivě se zbavíte všech patchů v telefonu Wink.

Pužití je jasné z infa po spuštění programu:

kód:
<#>Recovery BIN Lite 1.5 by INFerno-- <se-team.com> Feb 25 2008
<#>Creates a BIN file for recovery of area, between MAIN and FS

   Usage: recoverybin.exe <main.mbn>


Download: http://se-tuning.cz/downloads/recoverybin.zip

_________________

Mobile 1: T-Mobile MDA Compact V -> HTC Touch Diamond II EržikaD2 - WM6.5.3 - Sense 2.5 - CZ
Mobile 2: K530i CID 52 -> W660i R8BB001
Nepište mi, prosím, na SZ dotazy - bohužel už jsem dlouho mimo a jen málo si pamatuju Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
depeha
Tuner
Tuner


Příspěvky: 875
Bydliště: Bardejov
Už. poděkoval: 36x
Poděkovalo mu 243 lidí
v 88 příspěvcích

Příspěvek #98768 Zaslal: 25.02.08 10:39    Předmět: Citovat

ešte si mal napísať že je to len pre DB2010 a DB2000 Wink
_________________
W580@64% working, almost dead :/
W550@new housing!
Galaxy S @ DarkyROM v10.1
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Adow
Moderátor
Moderátor


Příspěvky: 1672
Bydliště: Brrrrno
Už. poděkoval: 83x
Poděkovalo mu 327 lidí
ve 113 příspěvcích

Příspěvek #98774 Zaslal: 25.02.08 11:16    Předmět: Citovat

Bere to i DB2020, ale co jsem já zkoušel, tak to asi není potřeba, protože např. W660 už má main přes celou tu oblast a tenhle program není potřeba.
_________________

Mobile 1: T-Mobile MDA Compact V -> HTC Touch Diamond II EržikaD2 - WM6.5.3 - Sense 2.5 - CZ
Mobile 2: K530i CID 52 -> W660i R8BB001
Nepište mi, prosím, na SZ dotazy - bohužel už jsem dlouho mimo a jen málo si pamatuju Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
depeha
Tuner
Tuner


Příspěvky: 875
Bydliště: Bardejov
Už. poděkoval: 36x
Poděkovalo mu 243 lidí
v 88 příspěvcích

Příspěvek #98817 Zaslal: 25.02.08 16:42    Předmět: Citovat

všetky DB2020 majú MAIN s 460 blokmy Wink
_________________
W580@64% working, almost dead :/
W550@new housing!
Galaxy S @ DarkyROM v10.1
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
mr.pedro
Král tunerů
Král tunerů


Příspěvky: 471
Bydliště: Vranov nad Topľou, SK
Už. poděkoval: 38x
Poděkovalo mu 263 lidí
ve 45 příspěvcích

Příspěvek #98857 Zaslal: 25.02.08 23:26    Předmět: Citovat

tazke 460 blokov je plna dlzka oblasti urcenej pre Main FW?
_________________
_______________________
My SE => w580 => Patched CID53 R8BE001,GFX changes, patches, elves........
HW => M2 2GB, hpm-70
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Adow
Moderátor
Moderátor


Příspěvky: 1672
Bydliště: Brrrrno
Už. poděkoval: 83x
Poděkovalo mu 327 lidí
ve 113 příspěvcích

Příspěvek #98877 Zaslal: 26.02.08 07:44    Předmět: Citovat

U DB2020 jo, u ostatních toto neplatí.
_________________

Mobile 1: T-Mobile MDA Compact V -> HTC Touch Diamond II EržikaD2 - WM6.5.3 - Sense 2.5 - CZ
Mobile 2: K530i CID 52 -> W660i R8BB001
Nepište mi, prosím, na SZ dotazy - bohužel už jsem dlouho mimo a jen málo si pamatuju Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hugo
Tuner
Tuner


Příspěvky: 618
Bydliště: Jižná Morava
Už. poděkoval: 15x
Poděkovalo mu 49 lidí
ve 29 příspěvcích

Příspěvek #98882 Zaslal: 26.02.08 09:52    Předmět: Citovat

Sem to testoval na w800 r1bd001 a neslo to. flashlo se 15 bloku a hodilo to chybu delal sem to v xs++3.1
_________________
Vodafone 858 Smart
>>Hodnotte moje fotky<<
Nahradni dily na K550i a K750i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
martin-89
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 42
Bydliště: Piešťany
Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #103356 Zaslal: 27.03.08 22:23    Předmět: Citovat

Mohol by mi to niekto trosku vysvetlit ?
_________________
...::: www.mako.kx.cz :::...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Sonic1
Tuner
Tuner


Příspěvky: 1928
Bydliště: Turček,Slovenskooo :-)
Už. poděkoval: 67x
Poděkovalo mu 560 lidí
ve 219 příspěvcích

Příspěvek #103359 Zaslal: 27.03.08 22:32    Předmět: Citovat

Teda aspon ja som to pochopil tak ze MAIN co si napalil do moilu, resp mas presne taky isty v mobile ho prezenies prohram a ten vystupny MAIN napalis. Trebars W800_R1BD001_MAIN_EU_1_CA_RED36.bin prezenies programom a normalne flashnes.
_________________
Nespamujte mi schranku PM ani po ICQ. Sakra ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
martin-89
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 42
Bydliště: Piešťany
Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #103365 Zaslal: 27.03.08 22:45    Předmět: Citovat

aha diks. mne to pri flashi hned failed napise..
_________________
...::: www.mako.kx.cz :::...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Sonic1
Tuner
Tuner


Příspěvky: 1928
Bydliště: Turček,Slovenskooo :-)
Už. poděkoval: 67x
Poděkovalo mu 560 lidí
ve 219 příspěvcích

Příspěvek #103370 Zaslal: 27.03.08 22:55    Předmět: Citovat

No to uz neviem preco ale mas to jasne napisane co mas spravit Arrow
kód:

<#>Recovery BIN Lite 1.5 by INFerno-- <se-team.com> Feb 25 2008
<#>Creates a BIN file for recovery of area, between MAIN and FS

   Usage: recoverybin.exe <main.mbn>


Inac nedaval si tam patchovany MAIN?

_________________
Nespamujte mi schranku PM ani po ICQ. Sakra ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Tucnak
Nováček
Nováček


Příspěvky: 51

Už. poděkoval: 5x

Příspěvek #109184 Zaslal: 30.04.08 17:46    Předmět: Citovat

muze mi nekdo rict jak se to pouziva? chci odstranit patche z W800i R1BC002 .. a nechapu jak se pouziva Sad
_________________
Sony Ericsson G900 Wink wow můj první smart - smart je mrtev Sad
Nokia N900
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Boogey
Čestné uznání
Čestné uznání


Příspěvky: 477
Bydliště: Brno
Už. poděkoval: 15x
Poděkovalo mu 99 lidí
v 40 příspěvcích

Příspěvek #109186 Zaslal: 30.04.08 17:55    Předmět: Citovat

Pomoci JDF, odstraneni patchu mas v navodech.
_________________
SE K750i CID 49(FS úpravy, patche, elfy)
Jabber: boogey@jabbim.cz | SE-Tuning konference: se-tuning@conf.netlab.cz
Microsoft a open formát to je jako když by Hitler zakládal OSN.
1) Když to funguje, nesahej na to!
2) Nesahej na to ani když víš, že to vylepšíš!
3) Já jsem ti to říkal!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
LucasCZE
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 35
Bydliště: Zlin
Už. poděkoval: 8x
Poděkoval mu 1 člověk
v 1 příspěvku

Příspěvek #111259 Zaslal: 11.05.08 19:40    Předmět: Citovat

Hugo napsal:
Sem to testoval na w800 r1bd001 a neslo to. flashlo se 15 bloku a hodilo to chybu delal sem to v xs++3.1


Taky jsem to zkousel v R1BD001 a taky nic. Zacne se 1. block a konec. Ja to delal pres XS++ 1.2. Nevite v cem muze byt chyba?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
nechandik
Nováček
Nováček


Příspěvky: 153
Bydliště: Czech republic
Už. poděkoval: 26x
Poděkovalo mu 17 lidí
v 5 příspěvcích

Příspěvek #111264 Zaslal: 11.05.08 19:56    Předmět: Citovat

odpovida ti cid telefonu a firmwaru?
_________________
| FC Chelsea Londýn |
SE W750i CID 36 a Nokia N82 | Jabber: scofield@jabbim.cz | ICQ: 311-044-806 | Moje úpravy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) Ostatní Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com