Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (SW) Smartphony - Návody

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Xperia x8 2.1 na 2.3
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
write00
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Už. poděkoval: 18x

Příspěvek #229819 Zaslal: 02.01.12 20:13    Předmět: Xperia x8 2.1 na 2.3 Citovat

Ahojte, dostala sa mi do ruk xperia x8, len mi nanej strasne vadi ze stiahnute aplikacie a hry sa nedaju premiestnit na pamatovu kartu. Pocul som ze Androidi od 2.2 a vyssie maju podporu tejto funkcie, a tak by som vas chcel poprosit, ci by ste mi nemohli dat nejaky navod ako updatnut Andriod v tomto telefone, a ci to moze nejak extra ovplyvnit rychlost procesoru.

Dakujem pekne
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
roxetak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Poděkovalo mu 20 lidí
ve 20 příspěvcích
Příspěvek #229841 Zaslal: 09.01.12 08:40    Předmět: Citovat

Mozno by pomohlo nahrat iny laucher, ci kernel, mozno celu ROMku. Napovedu najdes na XDA developers fore. Je to tam preberane casto, hlavne u x8. Inak existuje aplikacia app2sd, je na markete, mas na vyber free a aj platenu verziu. Skus, ci sa ti neda stiahnut.
write00
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Už. poděkoval: 18x

Příspěvek #229921 Zaslal: 29.01.12 09:34    Předmět: Citovat

Ja som myslel skor nejaky slovensky popripade cesky navod, kedze anglictina mi zrovna nejak extra nejde... Ale aj tak dakujem Smile Ta app2sd som stiahol, ale nevidim tam ziadnu funkciu premiestnit subor na kartu, ked ho zaskrtnem a zvolim tak mi ho ide len odinstalovat :-/
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BJ080
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek #230207 Zaslal: 02.05.12 13:53    Předmět: Citovat

zkus tady je něco po slovensky.... manuál pro update androidu
thay_de
Vítěz battlu
Vítěz battlu

Už. poděkoval: 21x

Poděkovalo mu 33 lidí
ve 28 příspěvcích
Příspěvek #230276 Zaslal: 12.07.12 11:53    Předmět: Citovat

Takto :
inštalovať aplikacie na pam kartu môžeš aj na Originalno 2.1
stačí keĎ si spraviš root pomocou programu " superoneclick " (zrobiš ťuknutim na jedno tlačitko jednoduche aj pre dieťa )
na pamaťovej karte si spraviš druhu particiu 1GB (ext 2 ) (návod :http://forum.xda-developers.com/wiki/SD_card_partitioning)

potom už len nainštaluješ link2sd ( )

aplikacia podporuje aj SK jazyk takže si poradiš .. no a cesto si už presunieš na kartu aplikacie ktore budeš chcieť...

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (SW) Smartphony - Návody Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1